Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğru bizim iş yerinde çalışan arkadaş vardı.Sabah akşam fasulye yiyordu.Birde fazla yemek yer o kadar .Ama görseniz çok fit bir vücudu var hiç kilo almıyor.Yani fasulyenin zayıflattigina inanıyorum
Kuru fasulye de taze fasulye de zayıflatır arkadaşlar çünkü bir bitkidir ve içinde çok sağlıklı vitaminlerle protein vardır. Ben diyetlerimde koca bir tabak piyaz yerim bol zeytinyağlı. Hiç şişkinlik yapmaz ve kilo vermeme yardım eder. Çok gaz yaptığı bir gerçek ama onu da gaz yapmayacak hale getren pişirme yöntemleri var.
Evimizin en büyüğünden evcil hayvanına hepimizin gazlı olduğunu düşününce hepten bu diyete başlasak, Türkiye yi deniz seviyesinden aşağıya indiririz, sulara gömeriz Kamusal hayatımız biter, ortalığa cikamayiz