fason iş diye dolandırıyorlar..

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
43
İstanbul
arkadaşlar evlere yapıştırma pul boncuk nikah şekeri yapımı falan veriyoruz diye reklam veren firmalar var. ben bunlardan birine başvurdum, deneme paketi yolladılar tabii karşılığında 50tl ücret yatırdım, kendimden utanıyorum nasıl yaptım böyle birşeyi anlamıyorum. neyse bana paketi gönderdiler eğer beğenilirse sizinle çalışmaya devam edicez ama paket içeriğine zarar gelmezse paranızı geri ödicez dediler. yaptım gönderdim, 1.5 hafta beni süründürdüler sonrada beğenmedik olmamış, parayıda iade etmiyoruz dediler. resmen dolandırıldım, sonra internette bir araştırma yaptım meğerse bunlar benim gibi birsürü insanı dolandırmışlar böyle.. aman siz siz olun sakın sizden depozito adı altında para isteyenlere itimad etmeyin. parayı yatırdığım ismide vericem ama belki yasaktır diye yazmıyorum. Haram olsun o para onlara, 2 kuruş kazanıyım eşime faydam olsun dedim, elimdekindende oldum, Allah bunları ıslah etsin ama ben böyle durmicam savcılığa gidip şikayet dilekçesi vericem, ne kadar uzun sürerse sürsün, parayı almak değil maksat, başkalarını dolandırmasınlar..

geçmiş olsun herşeyden önce.bende bi dönem araştırmıştım istanbulda bi firma aynı siizn yazdığınız gişbi 50 tl depozito dediler sanırım aynı firma diğer yazdıklarınızda aynısı.fakat nedense yapmaktan vazgeçtim ve yatırmadım parayı.iyikide yaptırmamaışşım şimdi sizden duyduğuma üzüldüm.

devri kalktı artık, bu şekilde reklam vererek insanları kandırıyorlar ben kendimde düşünmüştüm bir ara ama bulamamıştım küçük bir ilde yaşıyorum çünkü. artık daha mantıklı ek işler bulmak gerek bence diyerek araştırma yaptım şimdi internet üzerindne bir şirkette çalışıyorum günde 2 saat verilen görevleri yapıyorum, zor işler değil ürün satmak felan işi değil..... isterseniz sizede tanıtabilirm eğer uyarsa sizde denersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…