Kontakt Lens fashion color renkli lens kullanan var mı ?Ankara da satılıyor

Slm kızlar ben bugün dost kitabevinin oradaki lens dünyasından deneyerek numaralı fashion colors dark blue aldım.Daha önce freshlook kullanmıştım rahatlık olarak ve yapı olarak ona benziyor.birda freshlook gibi lensler genelde balık gözü gibi duruyor o yüzden koyu renkler almak en iyisi.Dark blue güzel bir renk, çok yapmacık durmuyor.daha bugün aldığım için yarın gün ışığında baktıktan sonra tam fikrimi söyleyebilrim:)

arkadaşlar,gelişmiş cevapa girip orda ataç resmi var ordan yükleyebilrisiniz,benmde mesajım 50 bile değil, ama ordan yükledim...

ya ben bu lenslerden biri diğerine göre farklı tonda bir renge sahip.ikiside koyu mavi ama biri daha açık renkte mavi bu bariz belli oluyor birde daha açık olan gözümde hafif bir batma ve bulanıklık yapıyor

pardon ya ters takmışım ama ne bileyim şimdiye kadar freshlook kullandım ondada ters düz durumu yoktu çok güldüm kendime şimdi tersi düzü nasıl ayırt edicem bilmiorum artık.ama fashion colors dark blue gerçekten güzel furuyor.benim gözlerim koyu kahve ve badem gözlü denilen şekilde ve bende bu lensler çok doğal durdu.Tavsiye ediyorum sizede :)

Kizlar benim su an kullandigim lens bu benım gozlerim siyah koyu yesil duruyo biraz da damarli ben begenmistim aslinda ama yeni basladigim okulumda herkes lens mi diye sorunca moralim bozuldu bu seferki lensim acik yesil olsun istiyorum aslinda quartzo ya karar vermistim ama 2 ay sonra alicam onu simdi bana 2 ay kullanabilecegim siyah gozde acik yesil duran bi lens lazim ankarada oturuyorum yardim lutfen

kızlar bende fasion color green kullanıyorum. lens dünyasından aldım deneyerek, doktor kontrolüde yapılıyor. ben ankarada özel bi göz hastanesinin lens bölümünde çalıştım bütün lensler elimin altındaydı hepsindende denedim ama boch&lomb lensler diğer lenslerden daha kaliteli olmasına rağmen çok rahatsız etti gözlerimi yani kişiden kişiye fark ediyor lenslerin çapı vardır kişinin göz çapından küçükse lens gözden çıkar, büyükse batma yapar. lens muaynesi olarak almanızı tavsiye ederim.

Bu markayı denedim beğenmedim.çok yapay durdu.koyu yeşil ve açık yeşil denedim.Dokusu freshlooka benziyor.ama rahat

Bir çok marka renli lens denedim, fashion colors kadar rahat ettiğim olmadı. Diğer lenslerde bulanık görme sorunu bunda yok, ve sabahtan akşama kadar gözümde kalsada hiç ağrı, kaşınma yapmıyor ve denediğim tüm renkleri çok doğal duruyor gözümde gözlerime bakıp iyice inceleyip acaba lens mi gözleriniz anlayamadık diyorlar :) ben çok memnunum şiddetle tavsiye ederim gözlerimde yok gibiler.

arkadaşlar ben anlamadım şimdi kimisi memnun kimisi değil kişiden kişiye bu kadar değişiyor mu??

20 tl ye satın almıştım . Dark blue rengini kullandım ve hiç memnun kalmadım. pupili baya geniş, batma aşırı yaptı bende. Freshlook çok çok daha iyi bu markayı hayatta önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…