Kontakt Lens fashion color renkli lens kullanan var mı ?Ankara da satılıyor

Merhaba :)

bugün ben de bir tane alacağım fakat renk konusunda karar veremedim.bana da acayip ucuz geldi :O Resimleri paylaşacağım inş :)

kaydirigubbakcemile5canım koymuşsun baktım 3. resimde belli özellikle ve bence çok güzel durmuş kendi göz rengin ne acaba?

canim benim kendi göz rengim koyu kahverengi ben lens almaya gittigimde gri düsünüyordum ama denedim orda griler istedigim gibi durmadi mavilerde koyuydu en son o yesillere karar verdim o yüzden pek icime sinmedi bunlar simdi alirsam eger b&l gri düsünüyorum.:1rolleyes:

canım bence güzel duruyo ama önemli olan senin içine sinmesi ah keşke ben de deneyebilsem:1no2:

malesef hayır yasakmış denettirenler nasıl yapıyo :umursamaz: yani nasıl durcağını görmeden alıyoruz sırf bu yüzden ankaraya gitcem hekaydirigubbakcemile3

malesef hayır yasakmış denettirenler nasıl yapıyo :umursamaz: yani nasıl durcağını görmeden alıyoruz sırf bu yüzden ankaraya gitcem hekaydirigubbakcemile3

eger gercekten gelip almayi düsünüyorsan benim aldigim yerden alabiliriz sana benim evimin yakinindaydi girdim öyle adamda deneyelim deyince canima minnet oldu
:teytey: kaydirigubbakcemile3

kızlar biri fotografını koyucaktı
merak ettim ya bu lensle ilgili bilgim yok
yakından görseydik :jeyyar:

ben koydum bakabilirsin

haribo lensinin rengini dün tesadüfen denedim aynen seninki gibi durdu bana da doğal bi görünüşü var haresi siyah içe doğru koyu yeşil sonra da açık yeşil oluyor..ben daha acık bi lens arıyorum ama bu lenste gayet güzelyerimseniben

aynen bende acik renk düsünüyorum bunlar fazla belirgin gelmedi bana oyüzdede sevmiyorum ara sira deyisiklik olsun diye takiyorum iste yah a.s

hummm bana freshlook green miş gibi geldi uzaktan resimde benziyor rengi
Ama dediğiniz gibi koyu yesil olmus güle güle kullan haribo

eger gercekten gelip almayi düsünüyorsan benim aldigim yerden alabiliriz sana benim evimin yakinindaydi girdim öyle adamda deneyelim deyince canima minnet oldu :teytey: kaydirigubbakcemile3
canım 2 gündür giremiyodum çok sağol keşke gelme imkanım olsa boshayallersmile

arkadaşlar kusura bakmayın resim koyamadım tatilden yeni dönebildim :)

Aldım! Gri olandan ve acayip doğal durdu bende :) Kendi gözlerim açık kahve, lensi takınca beren saat in gözleri gibi oldu xD Çok beğendim , herkese grisini tavsiye ederim :)

güle güle kullan canim ama resim istiyoruz

Arkadaşlar resim nasıl ekleyeceğim :O Sizler için resim çekmiştim :) Ama beceremedim bir türlü:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…