Kontakt Lens fashion color renkli lens kullanan var mı ?Ankara da satılıyor

kanıma giriyorsunuz ha bak:)şimdi gideceğim oraya .Ben güzel bir yeşil istiyorum ama bu lensler kaç aylık acaba arkıdışler:)

bir de nerden geliyormuş bu lensler öğrenebildiniz mi arkadaşlar ?ben yabancı sitelerde bulamamadım da

ben buraya telefon ettim lensler kore malıymış ama yllık lens kalıtesinde 3 aylık lenslermiş.Damarlanma varmış ama freshlook daki gibi değilmiş.

çok merak ettim şu lensleri yaaa (( grisini alan arkadaşım lütfen bi resim yaa foruma koymam derseniz benim gibi yapın albümünüze koyun ordan bakalım lütfeen

evet arkadaşlar mavi ya da gri alanlar lütfen bi şekilde foto paylaşsınlarkaydirigubbakcemile5

evet arkadaşlar mavi ya da gri alanlar lütfen bi şekilde foto paylaşsınlarkaydirigubbakcemile5

eskişehir de üstün optik diye bi optikçide satılıyomuş kuzenim de ordan almış ordanda bulabilirsini :))))

biliyorum canım zaten orda gördüm ama deneme yok malesef :sinifsinif:

ben fashion color green bu gün aldım gerçekten çok güzelll freslooktan çok daha kaliteli şu an gözümde hala batma falanda yapmadı 40 tl ye aldım kızlar gerçekten renkleri güzel aklımda yoktu ama yeni çıkmış bu adam çok memnun kalınan bi lens dedi gerçektan güzel.freslook daki gibi damarları yok çok hafif var oda belli olmuo.yerimseniben

biriniz freshlookla yapısı aynı demişsiniz diğeriniz alaksı yok demişsiniz hiçbişe anlamadım walla foto koysanız da bi fikrimiz olsa keşke:uhm:

kaydirigubbakcemile5canım koymuşsun baktım 3. resimde belli özellikle ve bence çok güzel durmuş kendi göz rengin ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…