Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben, iyi olmanı istiyorum sadece. Hayatında bir şeyleri rahatça edinebilmen için, sırf durumlar biraz daha senin açından kolaylaşsın diye, bağlı bulunduğum mesleki kuruluşun sağladığı yalnızca 2 saatlik konferansa gitmeni istemiştim. Sana kaç gün öncesinde bunu söylemiştim ve "Katılacağım" demiştin. Yorgunluğunu bahane edip uykundan ödün vermemekle kalmayıp sana sitem ettiğimde telefonu kapat dedin ya, hah işte düğüne değil 8 gün, 8 dakika da kalmış olsa affetmeyeceğim seni. Pişmanlığına dair somut bir adım atmayana kadar yüzünü görmesem iyi olacak Nankör Kedi...

Son düzenleme:
güney kore sineması seni çok özledim :25:
vaktim yok izleyemiyorum ama çooook özledim.. en kısa zamanda güzel bi film izlicem :69:

Onu başka biriyle gördüğümü sana söylemeli miyim bilmiyorum kararsızım aynı durumdayız bunu söylemek bir işime yaramaz umurumda değil peki senin umurundaysa ya hala o kötü işte.Bunu saklamalı mıyım?

Sayende hayatımda yeni bir sayfa açmak bana çok iyi geldi...boşyere bu kadar üzülmüşüm,hiç değmezmişsin ama yine de huzurumu geri verdiğin için sana teşekkür borçluyum....

Bir minik bir miniği öyle bir özledi ki! Lügatımda bunu anlatacak kadar kelam yok, yüreğimi koydum ortaya şu 1 haftanın geçmesini bekliyorum...

Kardeşöten...

Nasılsa elimin altında deme!
Sabah binbir emekle yaptığı makyajı, akşam hiç düşünmeden bir mendille silen varlık seni mi unutmayacak...

Sevgili dostum...

Sen ki; Yıllardır "yalana yanlışa, istisnasız kılıcını kuşanıp, haddini bildiren"

Böyle olacak insan mıydın? Şimdi ne oldu da böyle oldun sen?!

Eğer bunca şeyi sindirip, bile bile kabul edebiliyorsan "Eyvallah", diyecek sözüm yok buna.

Ama değil de "sırf iyi niyetinden, samimiyetin ve güzel yüreğinden ötürü" hala bunca şeyi göremiyor ve fark edemiyorsan eğer, işte asıl o zaman çok yanarım sana...

Tenindeki tuzun dudaklarımı yakmadan geçtiği gün, gün değil...

Sana adanmış bir ömrün, sana yazılmış kaderin, ruhuna düğümlenmiş bedenin senden ayrı kaldığı yer, memleket değil...

Adını alnıma fısıldayan Rabbim'e vereceğim sözdür senedim:

İki cihanda maksudun, makbulun olmayan can benim değil!!

Son düzenleme:
dün buluşup kahve içtik ama nolur bunu randevu olarak nitelendirip devamını bekleme,lütfen :-S

Back
X