Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yalanin yuzune vurulunca..
Yani o ekran goruntusunu gorunce yuzun ne hal aldi harbiden gormek isterdim.

Doğum günüme son 1 gün:KK53:
Bi çılgınlık yapasım var :confused:Bakalım çokta şaapma sen gene :rolleyes:

İlla cool olmak lazım dimi önemsenmek için, ya da sevgi pıtırcığı falan, azıcık içimden geldiği gibi davranayım bi rahat olayım diyorum görünmez oluveriyorum.
Artık farkında olan olmayan kim yaptıysa üzerine alınsın...

Bugün oturdum ve hayatıma girdiğin andan itibaren, hayatımın en önemli anlarında verdiğin tepkileri hatırlamaya çalıştım. Ve bütün bu anıları tekrar yaşadığımda anladım ki, sen ve benden bir cacık olmazmış. Çünkü sen hayatımda tanıdığım en egoist insanlardan birisin. Asla başarılı olmamı istemedin. Ama oldum. Asla sevilmemi istemedin. Ve hayatımın aşkını bulduğum an, ve onun mükemmel biri olduğunu anladığın andan itibaren, iyice batırdın sıvadın.

Sen hayatımdaki en büyük pişmanlığımsın. Arkadaşlığın da ego tatmininden başka bir şey değilmiş. Hayatımdan seni eternal sunshine of spotless mind'daki gibi sildirmek isterdim. Ama bana güzel bir ders verdin.

Bugün seninle son kez yüzleştim içimde. Ama senin gibi çirkinleşmedim. Bunları sana yazabilirdim, ama artık sen sokakta insanlardan farksız ol istiyorum. Ve ilk defa içimdekileri sana yazmıyorum. Benden uzak, Allaha yakın ol.

Bak yine haksiz ciktin cok şükür cok mutluyum cok istedigin bi sey hakkinda hayirli olmayabiliyormus.Evli mutlu hamişim kocami cok cok seviyorummm

Bir daha sana o istediğin kozu vermeyeceğim. Artık eski ben yok senin karşında. İşine gelirse. İlk erkeğim olman, senden vazgeçmeyeceğim anlamına gelmiyor. Keyfini çıkar.

45 yaşıma geldiğimde ben de senin gibi olacak mıyım acaba ? Her yerde nerdeyse tuvalette bile check in yapmalar, sazan gibi her şeye atlama smiley koymalar, çok merak etmediğimiz günlük her hareketi duyurmaya çalışmalar.

Hiç sanmıyorum ya...
Ama sen çok sıkıcısın.

Sil baştaaaan başlamak gerek bazeeeen herşeyi sıfırlamaaaaak:bicak::bicak:

Artık kendime gelsem diyorum şu gaflet yorganını silksem :bicak:yeter artık enerjik,dopdolu,verimli günleriiimmmm gelsiiiiin:rolleyes:

Güzel kızım meleğim cennet kokanim kavusucaz dimi annem bekle beni kuzummm annem olmadan girmem cennete diycekmissin öylemi yavrum içimdeki sızımmm...

Hergun yoklugun canimi daha cok yakiyor.Ozledim hemde cok ozledim.Ne olur affedelim birbirimizi ailemizi parcalamayalim.Kucucuk cocuklarimin yuregine babasizlik acisini koyma.Dil ne derse desin inan yuregim yaniyor.Hani soz vermistik beraber yaslanacaktik
Biz uyurken cik gel saril bize neolur dön evine ne olur...
Demek isterdim

Sana yazasım var ama yazmasam iyi olur.
Nasıl çarpık saçma bir ilişkimiz var ya.

Eskidendi o sabretmelerim.. aylarca aylarca beklemelerim.. simdi yok o mismo.

Kendi çöplüğünde, o lağım kalbinde boğulman dileğiyle..

Hala laf sokuyorsun ya saçma sapan.
Ay delircem.

Back
X