• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
önerdiklerin sayfada geliyorda...birde sayfanın sağ tarafında şu şu kişiler ortak arkadaşlarınız diye bir yer var ya...ben ordakilerede istek yolladım...kazen,ecinnili felan o taraftaydı...bende heralde burdakilerde kk farm'cılar deyip yolladım isteklerifisfisfis

onlarda belki eşleri veya oğullarının face i ile oyuna katılanlar olabilirmi??

hıı tamam, zaten eklemeye başlayınca ortak arkadaşlardan çoğalıyo, seni görenler de eklerler..
baya da kalabalık olduk yahu zemuszemus

hımmm bilmiyorum ki olabilir belki, benim hiç ortak arkadaşlarda erkek dikkatimi çekmedi.

Ama erkek ismiyle kimse yok kkdan. Benim eklediğim yok en azından, burda nickleriyle profil açanlar var ama erkek hiç denk gelmedi :sinifsinif:

The She bende onları eklemedim zaten..de...ilk tımarı yedim sayılır:roflol:zeynep bas diye birinede yollamışım istek...onunda babası şuan farm daymış....adamcağız haklı olarak beni ahiret sorgusuna aldı:1ninca:bu kk neresi? nasıl bir yer?...bu sayfa benim 11 yaşında kızıma ait...elimden geldiğince izah etmeye çalıştım ama ....inşallah bir sıkıntı yaratmaz insanlarda:kedi::tomato:

şimdi baktımda kader sanın bas..ada yollamışım istek...oda kabul etmiş...babası değil annesimiydi konuştuğum...ama annesi ile o bilirdi burayı...ay ne bileyim ....bilmediğim işe bulaşırsam olacağı bu...hayır insanların evinde bir sıkıntıya sebeb verirsem canım sıkılır...haklılar sonuçta burası int. ve gecenin bu saati kim olsa üstüne düşer değil mi??

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol:
Bende bi tane zeynep var kkdan o da büyük, sana da önermiştim aslında.
Yanlız bişey dicem bence o kızın kk ile bi alakası yok, iki tane küçük kız var ya irem ve eda kardeşler onların arkadaşıdır o kesin :roflol: Yeni farkettim şimdi ben bu kız kardeşlerin annesi üye sanırım kkya kızlar da oynuyolar diye annelerinden ekliyolardır, bu zeynep de önerilerde görünmüştür sende ortak arkadaş diye, ay gece gece adamın kalbine incek ne işi var kızımın karımın o sitede diye :roflol:

O sağda çıkan öneriler yanıltabilir benim önerilerim arkadaşlık isteği gibi gelmesi lazım, benim önerdiğimi belirtir. Diğer önerilere hiç bulaşmadım ben ama pek sağlam da değilmiş demekki :kedi:

evet tahmin ettiğim gibi
o iki küçük kızın arkadaşıymış o zeynep bas, ortak arkadaşlarda bitek onlar var :teselli:

evet ya :sinifsinif: bende deminden ber onu anlamaya çalışıyorum...aynen senin dediğin gibi...."kader sanın bas"diye biri benimle konuştu sanıyorum...konuşmada o ismi yazınca "bas" ı ben babasıyım gibi algıladım sanıyorum...hani adam sinirden yamak yamalak yazdı diye düşündüm...ama sonra eklediklerime baktım...kader sanın bas ıda eklemişim ...benim kızım dediğinine göre benimle anneside konuşmuş olabilir..:uhm:eğer öyle ise kadın sayemde kk diye bir yerin varlığınıda öğrenmiş oldu:roflol:buraya üye olurda...yarın öbürgün bu siteyi nasıl buldunuz diye sorarlarsa "ekrulum" sayesinde der...hoş gerçi ekrulum bu gece kimbilir kaç kişiyi kk lı yaptı bilinmezde:roflol:kadın arkadaş listeme ekli bir bak istersen ...sende korkarsın:roflol:

hıı bu arada,bir daha asla o taraftan ekleme yapmam...pek sağlam olmuyormuş...ama ne bileyim ecinnili ile kazen ordan çıkınca ben orayıda bizim klüp farmcıları sandı idim:((((ooff offff

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay evet baktım şimdi :roflol:
Gece gece ne komik oldu yaa, bence facebook önerilerine pek takılma, sen o önerileri benim sandın demek, ben de erkek önermedim o nerden çıktı diyorum az daha nelere sebebiyet vercektik kimbilir :roflol:

senin önerilerinden geliyor sandımdı tabii,onun için önüme gelene öneri yolladım yabii bayanlara...ama face önerileri imiş...daha nelere sebeb verdiğim günün ilerleyen saatlerinde belli olur ancakmafoldumben umarım bununla kalır...yerimseniben

ne ise ben yatıp azıcık uyamaya çalışayımmirmirmirmir başka bir sıkıntı açmadan başıma...8 de ayakta olmam lazım...bu gecede hiç uyku tutmadı..gündüz kimse yokken az uyumuşum...o yüzden heralde:sm_confused:...hayırlı sabahlar canım ...görüşürüz :a015:

ha bu arada iki tane kayıp kahverengi inek yakaladım...hemde biri bu zeynep bas'tan,diğeride öbür küçük kızların birinden:roflol:...hiç yapamam sandığım şeyi bile yaptım:roflol:...hay Allah çok ekşınlı bir gece oldu:roflol: maceraların biri bitti öbürü başladı:roflol::1hug:

:roflol: Evet neyseki ders oldu bundan sonra siz kimsiniz falan diyen olursa da ben acemiyim bilmeden eklemişim der geçersin, uğraşmamak lazımmış anladık.
ıyi sabahlar canım opuyorumnanaktan

Günaydın herkese bende 17. leveldayım hihoyyyt
Benim hayvancıklarım hiç hareket etmedi daha ama ben bu akşam gidince hemen onların etrafını çitlerle kapatacağım
Ne olur ne olmaz kaçmasın hayvancıklarım di mi ama zemuszemus

sıpaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bari evde olacağın saatlerde mahsüllerini toplayacağın şeyler ek ben mesela haftasonu kısa sürede yetişen şeyler ekiyorum ama pazar akşamı 1 günlük 2 günlük 3 günlük şeyler ekiyorum ki eve gittiğimde toplayabileyim mahsüllerim solmasın :lepi:
bu arada tarlamı büyüttüm zemuszemus

sıpaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bari evde olacağın saatlerde mahsüllerini toplayacağın şeyler ek ben mesela haftasonu kısa sürede yetişen şeyler ekiyorum ama pazar akşamı 1 günlük 2 günlük 3 günlük şeyler ekiyorum ki eve gittiğimde toplayabileyim mahsüllerim solmasın :lepi:
bu arada tarlamı büyüttüm zemuszemus

Amanının Ben evde bilgisayar ile uğraşmıyorum ekiyorum sonra biçiyorum Falan
ama bakarım tabikide ;) Neden bakmayım
Büyüttün demek bende büyütücem ama sanırım daha varsengözlerimebaksanab

ben yeni başladım ama bırsey anlamadım gerçekten çilek ektim sadece ev falan hayvanlar nasıl oluyo anlamadım ektiklerimi toplayınca nasıl satıyorum ayrıca benide komsu eklerseniz sevinirim hem bilginizden yararlanmıs olurum çok sevdiğim oyun türlerinden ama birşey anlamıs değilim şimdilik

birde ben birşey satın almak istediğimde kredi kartı falan diyo o nedir acaba birde çilekler hiç büyümüyo benmi yanlış oynuyorum acaba ayyy çok soru sordum ama daha yeni başladım oyuna mazur görün artık

sevgili kedicik tek tek sorularına cevap vermeye çalışayım
ilk başta ev hayvan falan alamayabilrsin onlar zamanla olacak
ilk önce tarlaya ektiğin ürünlerin olduğunda toplayıp altın kazanman için üzerinde tıklaman yeterli
her ürünün yetişme zamanı belli mesela çilek 4 saatte yetişiyor, pirinç 12 saatte, fasülye 1 günde vs vs
level yani seviye atladıkça yeni ürünler ekip biçebilirsin
kredi kartı falan çıkıyor dediğin yer ödeme sayfası
örnek veriyorum 100 coins var sende ama sen 150 coinslik bir ürün almak istedin o zaman kredi kartınla ödeme yap öyle al diyor sana ama öyle bir şey yapmana gerek yok sanırım
oynadıkça sahip olduğun altınların yani coins artıyor

sevgili kedicik tek tek sorularına cevap vermeye çalışayım
ilk başta ev hayvan falan alamayabilrsin onlar zamanla olacak
ilk önce tarlaya ektiğin ürünlerin olduğunda toplayıp altın kazanman için üzerinde tıklaman yeterli
her ürünün yetişme zamanı belli mesela çilek 4 saatte yetişiyor, pirinç 12 saatte, fasülye 1 günde vs vs
level yani seviye atladıkça yeni ürünler ekip biçebilirsin
kredi kartı falan çıkıyor dediğin yer ödeme sayfası
örnek veriyorum 100 coins var sende ama sen 150 coinslik bir ürün almak istedin o zaman kredi kartınla ödeme yap öyle al diyor sana ama öyle bir şey yapmana gerek yok sanırım
oynadıkça sahip olduğun altınların yani coins artıyor

teşekkür ederim birisi duydu sesimi sonunda ama biraz alıştım galiba bende diyorum neden hiç büyümüyo benim çilekler saol bilgiler için

Back
X