- Konu Sahibi EU3
- #1.641
hayvanlara sol tıkla stay yap hayatım
aaa,çok teşekkür ederim canım..hemen yapıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayvanlara sol tıkla stay yap hayatım
hepsini iptal ettim ama şimdi iki tane soru işaretli var ve yanlarındada hiç isim yazmıyo onlaRIDA İPTAL ETMEYE ÇALIŞTIM AMA İPTALDE ETMİYO ONLAR NASIL OLUCAK İSİM YAZMIYO YANLARINDA KİM OLDUĞUNU BİLMİYORUM
ekrulum Viole Ametist sen misin, ekledim yollama talebi
benim canım:))kendi face hesabımda da var ama onu oğlum oynuyor...ben bunu burda sizlerle paylaşımda bulunmak ve kendimin uğraştığı bir çiftlik olsun diye açtım...bana ait,benim büyütüp geliştirdiğim bir çiftlik olsun istedim...de kafam karıştı açıkcası,ingilizcem yeterli gelmiyor maalesef...ama bu topik ve sizlerin sayesinde birşeyler yaparım sanıyorum:)))))alkisalkisalkis
kızlar bu hayvanlarlar sizde kafasına göre geziniyormu ben diziyorum onlar dağılıyorlar ve kızım kaçıp duruyor yardıma falan gittiğinde oluyor para nasıl kazanılıyor fv yazan birde o benzin niye hemen bitiyor o tarladan çıkan paralar ne işe yarıyor ay ne çok soru sordum ben öyle manyak oldum iyice bu oyun yüzünden 23 leveldeyim