• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
slm komşularım bana lütfen mor renkte çit yollarmısınız...hayvanların çevrelerini kapatacamda baya lazım..

hepsini iptal ettim ama şimdi iki tane soru işaretli var ve yanlarındada hiç isim yazmıyo onlaRIDA İPTAL ETMEYE ÇALIŞTIM AMA İPTALDE ETMİYO ONLAR NASIL OLUCAK İSİM YAZMIYO YANLARINDA KİM OLDUĞUNU BİLMİYORUM

bunlardan bırıs belkı benımdır ,ben tarlamı kapattım uygulamalardan da sıldım ama hala gonderılen hedıyelerden gelıyor ,niye anlamadım :bbo:

arkadaslık davet edenlerı kabul edıyorum ama komsuluk ıcın olanları kabul etmıyorum kafamçokkarıştı

ben cıktıgım halde nasıl gonderebılıyorsunuz kızlar bana hedıye kı ,ısmım duruyor mu orada CADIARZU

sırf facebookta kk kardeslıgı doğsun dıye ekleyen herkesı kabul ettım :hulya:

nasıl hayvanlar kacıo ya kızlar benimkiler kaçmıo hiç

kızlar hadi benide ekleyin:))çiftliği büyütmek istiyorum...fv biriktirerek olacak gibi değil...çiftliğim yeterince büyüsün ondan sonra hayvan,ağaç,ev vs vs...eklerim diyorum...şimdilik sadaece ekip biçiyorum ve para biriktiriyorum:)))...ben oyunu iyi bilmiyorum...komşu ekleyince çiftlik nasıl büyüyecek onuda bilmiyorum...:sm_confused:komşu ilev çiftlik büyüdüğünüde burdan öğrendim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum...:kedi:hadi bana bir el atında şu çiftliği hale yola sokalım...(viole_ametist) ama siz ekleyin,ben şimdi nerden nasıl eklenecek diye karıştırıp durmayayım:))))kaydirigubbakcemile5

face acılıo mu kızlar yaaa :(( sadece ana sayfa acılıo bende.ne oyun ne baska bişi :( hiç biri acılmıo :(

ekrulum Viole Ametist sen misin, ekledim yollama talebi

celen35 ben de sorun yok giriyorum ama bilmem :hulya:

Ben villamıda aldım
Şimdi sırf yıldızlara çalışıyorum
Ama villamı alınca sanki hedefim bitmiş gibi oldum
Bakalım kaçlara kadar devam ederim
Şİmdi 37 yim

ekrulum Viole Ametist sen misin, ekledim yollama talebi

benim canım:))kendi face hesabımda da var ama onu oğlum oynuyor...ben bunu burda sizlerle paylaşımda bulunmak ve kendimin uğraştığı bir çiftlik olsun diye açtım...bana ait,benim büyütüp geliştirdiğim bir çiftlik olsun istedim...de kafam karıştı açıkcası,ingilizcem yeterli gelmiyor maalesef...ama bu topik ve sizlerin sayesinde birşeyler yaparım sanıyorum:)))))alkisalkisalkis

kızlar bu hayvanlarlar sizde kafasına göre geziniyormu ben diziyorum onlar dağılıyorlar ve kızım kaçıp duruyor yardıma falan gittiğinde oluyor para nasıl kazanılıyor fv yazan birde o benzin niye hemen bitiyor o tarladan çıkan paralar ne işe yarıyor ay ne çok soru sordum ben öyle manyak oldum iyice bu oyun yüzünden 23 leveldeyim

benim canım:))kendi face hesabımda da var ama onu oğlum oynuyor...ben bunu burda sizlerle paylaşımda bulunmak ve kendimin uğraştığı bir çiftlik olsun diye açtım...bana ait,benim büyütüp geliştirdiğim bir çiftlik olsun istedim...de kafam karıştı açıkcası,ingilizcem yeterli gelmiyor maalesef...ama bu topik ve sizlerin sayesinde birşeyler yaparım sanıyorum:)))))alkisalkisalkis

Valla ben burda bu konu açılmadan önce aylarca oynadım ama burdan çok şey öğrendim, bi çok şeyi bilmiyomuşum, geçmiş sayfalarda özellikle ilk sayfalarda baya bilgi var yerimseniben
şimdi kk farmcılarını önericem sana faceden zemuszemus

kızlar bu hayvanlarlar sizde kafasına göre geziniyormu ben diziyorum onlar dağılıyorlar ve kızım kaçıp duruyor yardıma falan gittiğinde oluyor para nasıl kazanılıyor fv yazan birde o benzin niye hemen bitiyor o tarladan çıkan paralar ne işe yarıyor ay ne çok soru sordum ben öyle manyak oldum iyice bu oyun yüzünden 23 leveldeyim

Canım yeni başladı hayvanlar dolaşmaya nedense biz de anlamadık, üstlerine gelip stay'e tıkla, sabit kalıyolar.
Kız kaçmıyodur canım, pc yorulunca geç açılıyo bazen, onun en iyi yöntemi de çiftçini oyun açıldığında tam ortada durduğu yere hapsetmek. Bunun için de oyun açıldığında tam ortada durduğu yeri silmek için kullandığımız kürekle sil, ondan sonra da samanlarla falan kapt etrafını, yapanlar vardır mutlaka onlara bak ben anlatamamış olabilirim.
Fv nasıl kazanılıyo o da muamma, level atlayınca yada madalya alnca kafasına göre artıyor ama herzaman değil.
Benzin de sınırlı, 150 işlem yapabiliyosun sanırım, yapacak bişey yok tekrar yüklenmesi için bekleyeceksin.
Hakkaten ne çok soru sormuşsun ya cevap verirken farkettim :roflol:

The She senin,gönderdiğin sayfadan herkese davetiye yolladım:1ninca:sapık muamelesi görmeyeyim sonra:kedi::bbo::roflol:

erkek isimlerinden sadece kazen'e cesaret edebildim,tanıdığım için diğerlerine cesaret edemedim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok, her hün kk ailesinden farmcılar ritüel gibi öneriliyo ekleniyo, alışkın herkes :hulya:
Amaa ben kazen dışında erkek önermedim kii, hepsi kkdan, erkek de mi önermişim :1shok:

Back
X