• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Restorantcıtydıye bı oyun daha buldum cafeword gıbı ama karısıkyaa

ay ahanda benim topiğim kaydirigubbakcemile3
yahu kendimi kaybettim he bağımlısı oldum resmen şu kızı kapıyomuşsunuz daha mı hızlı oluyo arkadaşlar oyun ozman bir hayrınıza yardım ediverin kaydirigubbakcemile3

ay ahanda benim topiğim kaydirigubbakcemile3
yahu kendimi kaybettim he bağımlısı oldum resmen şu kızı kapıyomuşsunuz daha mı hızlı oluyo arkadaşlar oyun ozman bir hayrınıza yardım ediverin kaydirigubbakcemile3

evet canbım tarlanın tam oratsına hapis et balelerle yada çitlerle hapis et sadece tıkladıgınla tarlanı ekıp bicebiliyosun ozman

evet canbım tarlanın tam oratsına hapis et balelerle yada çitlerle hapis et sadece tıkladıgınla tarlanı ekıp bicebiliyosun ozman

teşekkür ederim canım da aceba illa tarlanınortasımı olması lazım :D kıyı köşe olsa olma mı :)33.level deyim ben şimdi tarlayı bölmeyim yahu :Dkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

az önce hasat ederken tavşanlarımdan birini tarlada buldum.. az kalsın yazık olacaktı kendisine.. tuttum yerine koydum.. ben daha hasatı bitirmeden yine kaçmış.. sonrada bahçenin tarlaya çıkan kapısına bişeyler koydum.. şimdi bahçede geziniyo.. en son baktığımda yeşil çimendenden çitlerin altına kafanı sokmuştukaydirigubbakcemile3

slm komşular bazı sorular sorucam çünkü çoğu kişi aynı sorunla karşılaşıyomuş ben şimdi birine komşu isteği yolluyorum günlerce beklemede duruyo sonra o kişiye soruyorum geldimi istek diye gelmedi diyo o kişide bana yollamış beklemede gözüküyomuş ama banada hiç bi istek gelmiyo neden böyle oluyo benim bir sürü komşu isteği gönderdiğim kişi var hepside günlerdir beklemede gözüküyo
tekrar nasıl gönderebilirim
my neighbor a girip alta inip seçtiğim kişiye farmville neighbor isteği gönder diyorum doğru değilmi

slm komşular bazı sorular sorucam çünkü çoğu kişi aynı sorunla karşılaşıyomuş ben şimdi birine komşu isteği yolluyorum günlerce beklemede duruyo sonra o kişiye soruyorum geldimi istek diye gelmedi diyo o kişide bana yollamış beklemede gözüküyomuş ama banada hiç bi istek gelmiyo neden böyle oluyo benim bir sürü komşu isteği gönderdiğim kişi var hepside günlerdir beklemede gözüküyo
tekrar nasıl gönderebilirim
my neighbor a girip alta inip seçtiğim kişiye farmville neighbor isteği gönder diyorum doğru değilmi

canım my neighbora girdiğinde beklemede gözükenler var ya onları iptal et sonra tekrar komşuluk isteği gönder.iptal etmek için de cancel request diye bi seçenek var onu tıkla:hulya:

selam çiftlik ahalisiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
ezgi bende değil ama eşimin çiftliğinde-onuda ben ekiyorum bu aradaakaydirigubbakcemile2-aynı sorunu yaşadım günlerce kaldı istekler bende iptal edip tekrar gönderdimm dene istersen sende eklediğin yerde cancel seçeneği var onu tıklayınca tekrar komşuluk teklifi gönderebiliyon aynı kişiyee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım my neighbora girdiğinde beklemede gözükenler var ya onları iptal et sonra tekrar komşuluk isteği gönder.iptal etmek için de cancel request diye bi seçenek var onu tıkla:hulya:

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hepsini iptal ettim ama şimdi iki tane soru işaretli var ve yanlarındada hiç isim yazmıyo onlaRIDA ıPTAL ETMEYE ÇALIŞTIM AMA ıPTALDE ETMıYO ONLAR NASIL OLUCAK ıSıM YAZMIYO YANLARINDA KıM OLDUĞUNU BıLMıYORUM

az önce hasat ederken tavşanlarımdan birini tarlada buldum.. az kalsın yazık olacaktı kendisine.. tuttum yerine koydum.. ben daha hasatı bitirmeden yine kaçmış.. sonrada bahçenin tarlaya çıkan kapısına bişeyler koydum.. şimdi bahçede geziniyo.. en son baktığımda yeşil çimendenden çitlerin altına kafanı sokmuştukaydirigubbakcemile3

yaa o sorun bende de var...niye firar ediyolar kii....resmen tarlam dingonun ahırına döndü :)

kızlar kızçelerinizi ortaya hapsedin lütfen yaa
frmville zaten kasıyo bi de o kız gübrelediğimiz her yeri tek tek dolaşınca iyice yavaşlıyo :sinifsinif:

mrb arkadaşlar, bu sayfayı tesadüfen öğrendim. oyuna 3 gün önce başladım müptela oldum:) yazan herkeze teşekkür ederim bayağı tüyo aldım. çiftliğimi genişletmek istiyorum. beni eklemek isteyen olursa özelden ulaşabilir çok mutlu olurum. komşuluğum süperdir itina ile hediyeler gönderilir.:)))

selam çiftçiye ler.kaç gündür giremiyorum kk ya .napıyonuz bakiim.30 level oldum az önce.şerefine zeytin ağacı gönderecektim ama hala gönderemiyorum.:çok üzgünüm:

kızlar ya kedimin yönünü değiştirirken kaybolup gitti aradım aradım bulamadım nereye gitti şimdi bu :((
zaten onu başkasından evlat edinmiştim böyle gidiyomu hayvanlar yoksa o bulduğumuz hayvanlar bu şekildemi kayboluyo

kızlar lütfen farm oynarken yok level atladım yok onun tarlasını gübreledim yok ev aldım araba aldım gibi şeyleri yayınlamayın ama sayfa boşyere doluyor ve coins kazanma ihtimalleri sağlayan yayınlar ya da kayıp hayvaların olduğu yayınlar arada kaynıyor lütfen yayınlamayın boşyere yaakötükedihüso:oklava:

Son düzenleme:
kızlar lütfen farm oynarken yok level atladım yok onun tarlasını gübreledim yok ev aldım araba aldım gibi şeyleri yayınlamayın ama sayfa boşyere doluyor ve coins kazanma ihtimalleri sağlayan yayınlar ya da kayıp hayvaların olduğu yayınlar arada kaynıyor lütfen yayınlamayın boşyere yaakötükedihüso:oklava:

evet bütün ana sayfa doluyor reklamlarla
bir de çiftçilerin ortada dolaşmasından şikayetçiyim, korkarım yakında bilgisayarım iflas edecek :sinifsinif:

Back
X