- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi EU3
- #1.621
Ben giremiyorum Ekinlerimde çürüyecek Akşama kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ahanda benim topiğim kaydirigubbakcemile3
yahu kendimi kaybettim he bağımlısı oldum resmen şu kızı kapıyomuşsunuz daha mı hızlı oluyo arkadaşlar oyun ozman bir hayrınıza yardım ediverin kaydirigubbakcemile3
evet canbım tarlanın tam oratsına hapis et balelerle yada çitlerle hapis et sadece tıkladıgınla tarlanı ekıp bicebiliyosun ozman
slm komşular bazı sorular sorucam çünkü çoğu kişi aynı sorunla karşılaşıyomuş ben şimdi birine komşu isteği yolluyorum günlerce beklemede duruyo sonra o kişiye soruyorum geldimi istek diye gelmedi diyo o kişide bana yollamış beklemede gözüküyomuş ama banada hiç bi istek gelmiyo neden böyle oluyo benim bir sürü komşu isteği gönderdiğim kişi var hepside günlerdir beklemede gözüküyo
tekrar nasıl gönderebilirim
my neighbor a girip alta inip seçtiğim kişiye farmville neighbor isteği gönder diyorum doğru değilmi
canım my neighbora girdiğinde beklemede gözükenler var ya onları iptal et sonra tekrar komşuluk isteği gönder.iptal etmek için de cancel request diye bi seçenek var onu tıkla:hulya:
az önce hasat ederken tavşanlarımdan birini tarlada buldum.. az kalsın yazık olacaktı kendisine.. tuttum yerine koydum.. ben daha hasatı bitirmeden yine kaçmış.. sonrada bahçenin tarlaya çıkan kapısına bişeyler koydum.. şimdi bahçede geziniyo.. en son baktığımda yeşil çimendenden çitlerin altına kafanı sokmuştukaydirigubbakcemile3
kızlar lütfen farm oynarken yok level atladım yok onun tarlasını gübreledim yok ev aldım araba aldım gibi şeyleri yayınlamayın ama sayfa boşyere doluyor ve coins kazanma ihtimalleri sağlayan yayınlar ya da kayıp hayvaların olduğu yayınlar arada kaynıyor lütfen yayınlamayın boşyere yaakötükedihüsoklava:
yaa o sorun bende de var...niye firar ediyolar kii....resmen tarlam dingonun ahırına döndü :)