• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Ben traktör felan da almadım, çok benzin yiyormuş, eee devir tasarruf devri zemuszemus

bende aldım sattım esasında çok tutumluyum nasıl yaptım bu çılgınlığı bilmem halbuki ev için biriktiriyodum altıncıklarımımafoldumben

mafoldumbenmafoldumben]

bazı tarlalara gidiyorum komşularımın kuşlar var uçuşan onlar neki ben bulamadım markettee

şu anda şoktayım hayvanlarım haraket ediyo keçi ördek kuzu koyun tavşan hepsi yer değişitiryo aaaaa kadiyi bahçemden çıkarken yakaladım oluyomuydu öle ben ilk defa gördüm hakim olamıyom ben çekiyorum öbürü çıkıyo aaaa delümü ne bunlar be besliyom bakıyom kaçıyolar

şu anda şoktayım hayvanlarım haraket ediyo keçi ördek kuzu koyun tavşan hepsi yer değişitiryo aaaaa kadiyi bahçemden çıkarken yakaladım oluyomuydu öle ben ilk defa gördüm hakim olamıyom ben çekiyorum öbürü çıkıyo aaaa delümü ne bunlar be besliyom bakıyom kaçıyolar

:roflol:
bugün benimkiler de gezmeye başladı. Tıklayıp stay seçeneğini tıkla, sonra da istediğin yere yerleştir zemuszemus

bugün benimkiler de gezmeye başladı. Tıklayıp stay seçeneğini tıkla, sonra da istediğin yere yerleştir zemuszemus
aa ilk defa gördüm ya şimdide kaplumbağanın gözü dışarda çıktı çıkacak onları izliyorum hepsi birbirine girdi :1shok:

slm arkadaşlar naber nasılsınız?
bu arada komşularım bana yeşil çimen yollarmısınız..

yarına elindedir canımm ben bugünkü istek hakkımı doldurdum daakaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar çiftlik ahalisiiiiopuyorumnanaktan
ya şimdi baktımda belki gönderebilirim dedim yeşil yokkiiiii:sm_confused:

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: bende face sapıttı deyip çıktım :roflol: :roflol:
şimdi her hayvanın üzerinde tek tek stay mi yapıcaz pufsss mirmirmirmir

Benim hayvanlarda isyan çıkardı bakın hepsine işaret koydum tek tek gezcem bahçeleri:)))

bende baktım dizdiğim gibi duruyor benimkiler ama ekip biçmek işkence gibi bi öteye bi beriye tutturamıyorum koca kareyi yaaa 10 dakkalık iş bi saate anca bitiyoo pc mi sapıttı farmvill mi kaldıramıyo bunca kk lı güzel çiftçiyi bilmemmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar tek tek stay demek mi gerekio bende çok hayvan varda :bbo:

Valla ben de tam anlamadım ama sanırım eskiden olan hayvanlarda sorun yok, yani en azından hepsinde.
Ben pek hayvan tutmuyorum, ribbonda hayvanım eksik diye bugün hediyelerden koydum tarlaya yer değiştirmeye başladılar. Eskilere baktım bi kısmı hareketli bi kısmı sabit :sm_confused:
Valla hepsi olmasa da yarısı falan hareketli olabilir işin var, bi kontrol et tıkladığında stay seçeneği varsa hareketlidir, alow walk seçeneği varsa sabit :sinifsinif:

değiştiriyorumm kuğularım dört dönüyo çiftlikte hayvanların hepsi birbirine girmiş demin yoktu amaaa nazaramı geldim neee:bbo::roflol::roflol:

bende baktım dizdiğim gibi duruyor benimkiler ama ekip biçmek işkence gibi bi öteye bi beriye tutturamıyorum koca kareyi yaaa 10 dakkalık iş bi saate anca bitiyoo pc mi sapıttı farmvill mi kaldıramıyo bunca kk lı güzel çiftçiyi bilmemmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya sorma bu gübreleme işi bide şimdi hayvanatlar geziyo pc kaldırmıyo, ben ara veriyorum gübre yaparken artık, cpu deli gibi çalışıyor, fandan deli gbi ses geliyo falan, işkence olcak bu iş böyle :olmaz:

Back
X