Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledım arkadasını da :)
bende ekledim... havva yı canım...ekledım arkadasını da :)
bende ekledim... havva yı canım...
tskler kizlar... saman ne ise yariyor ki
ee hayal cadısı ekle beni o zaman mehtap özkan sönmez
canm üstüne gidip tıklıyorsun ve yazılar çıkıyor ordan sütü al diye bir yazı çıkıyor inglizce ona tıkla adamın gidip alıyorkaydirigubbakcemile3sana puan oluyorPempiş inekleri nasıl aliciz bende onu çözemedim:))
sağolasın canım kaydirigubbakcemile3SORULARIN VARSA İTİNA İLE CEVAPLANIR CANIM := kaydirigubbakcemile3
süper fikir denicem kesin çok teşekkürleropuyorumnanaktankızlar ayrıca size bir sır veriimmi :))))
chat engine diye bi program var o programı indirip kurup sol üstte renk değiştiren bi pc resmi var orayı tıklayıp listeden tarayıcınızı bulup işaretliyorsunuz soonacıma ekranda enable speedhack diye biyer var onun yanındaki kutuyu doldurun altta çıkan yerde 1.0 yazar onu 5,10 istediğiniz hıza çıkarın sonra farmwillede çalışın süper hızlı çalışıyo ben başta 20 falan yapıyodum sonra hızdan başım döndü 5le çalışıyorum şimdi
bide farmwille 145 diye yazın googleye bi program var onu indirin tarlanızın ayarlarını yapın ebat ayarlarını sonra farmwileyi açın bu programıda açın farmwile ekrandayken bu profgramıda getirin ekrana zaten şeffaf bişi kendi tarafoınıza gelen yerde tarlanın en alt kısmına yani en ucuna 1 kere tıklayın tarlayı kendi kendine hasat etsin plow yapsın eksin ama mausu oynatmıyacaksınız yoksa duduyo tıklama
ben bunu genelde kullanmıyorum cheat engineyle hızlı bi şekilde yapıyorum ama işinize yarayabilir
günaydın canm sanadaopuyorumnanaktangunaydın farmville komşucegizlerim opuyorumnanaktan
bn yollarim cnm bikac saat gecsin...
betül kimdi fisfisfis
sumak , dyglu ,mmmf27 ,bumuyani ,theshe
sizi ekledim habarınız ola