• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ay bi buraya sıçramamıştı burada başlamış:)))
bende oynuyorum bende :)...

Pempiş inekleri nasıl aliciz bende onu çözemedim:))

gunaydın farmville komşucegizlerim opuyorumnanaktan

Pempiş inekleri nasıl aliciz bende onu çözemedim:))
canm üstüne gidip tıklıyorsun ve yazılar çıkıyor ordan sütü al diye bir yazı çıkıyor inglizce ona tıkla adamın gidip alıyorkaydirigubbakcemile3sana puan oluyor

SORULARIN VARSA İTİNA İLE CEVAPLANIR CANIM := kaydirigubbakcemile3
sağolasın canım kaydirigubbakcemile3
burdan biraz geçmişi okudum ve bir kaç şeyi çözdüm zaten sayenizde..
bende bir haftadır bu oyunu oynuyorum daha çok yeniyim ama deli gibi oldum resmen..
dün böğürtlem ekmiştim toplayamadım deli oldum resmen..vakit geçmiş mahf oldu eve gelene kadar delirdim..hastalık gibi bişey oldu..kaydirigubbakcemile3
bu arada bir deli ben değilmişim buna çok sevindimdelikafadulden
kızlar ayrıca size bir sır veriimmi :))))
chat engine diye bi program var o programı indirip kurup sol üstte renk değiştiren bi pc resmi var orayı tıklayıp listeden tarayıcınızı bulup işaretliyorsunuz soonacıma ekranda enable speedhack diye biyer var onun yanındaki kutuyu doldurun altta çıkan yerde 1.0 yazar onu 5,10 istediğiniz hıza çıkarın sonra farmwillede çalışın süper hızlı çalışıyo ben başta 20 falan yapıyodum sonra hızdan başım döndü 5le çalışıyorum şimdi
bide farmwille 145 diye yazın googleye bi program var onu indirin tarlanızın ayarlarını yapın ebat ayarlarını sonra farmwileyi açın bu programıda açın farmwile ekrandayken bu profgramıda getirin ekrana zaten şeffaf bişi kendi tarafoınıza gelen yerde tarlanın en alt kısmına yani en ucuna 1 kere tıklayın tarlayı kendi kendine hasat etsin plow yapsın eksin ama mausu oynatmıyacaksınız yoksa duduyo tıklama
ben bunu genelde kullanmıyorum cheat engineyle hızlı bi şekilde yapıyorum ama işinize yarayabilir
süper fikir denicem kesin çok teşekkürleropuyorumnanaktan
gunaydın farmville komşucegizlerim opuyorumnanaktan
günaydın canm sanadaopuyorumnanaktan

selam kizlar... giftleriniz icin sagolun...
dün sayenizde tarlami genislettim, sira geldi ev almaya... :içelim:

ben de tarlamı genısletmek ıstıyorum :gitme:

sllm kızlar giftler için çok tşkler benim keçiye itiyacım va yada at aklınızda ossun
siparişi olan vaarsa alayım lüfen

bn yollarim cnm bikac saat gecsin...

betül kimdi fisfisfis

sumak , dyglu ,mmmf27 ,bumuyani ,theshe

sizi ekledim habarınız ola

Son düzenleme:
Back
X