• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Ya kızlar benim bu oyunla ilgili bi hedefim kalmadı.
Level 37 oldum, açılmayan bitki, hediye falan kalmadı. Listemdekilerin en iyisi olmaktı amacım ve villayı almak. Eeee hepsini aldım ettim, şimdi bi amaç kalmadı, oyunu ne için oynıcam ben, zevk alamıyorum artık. Oyunu geliştirip bişeyler eklemeleri lazım yoksa oynamam sanırım ben artık :gitme:

selam canlar.
the she sende sil baştan oynafisfisfis.hayvanları sat.iflas etmiş gibi yapabilirsin.zemuszemus

Ya kızlar benim bu oyunla ilgili bi hedefim kalmadı.
Level 37 oldum, açılmayan bitki, hediye falan kalmadı. Listemdekilerin en iyisi olmaktı amacım ve villayı almak. Eeee hepsini aldım ettim, şimdi bi amaç kalmadı, oyunu ne için oynıcam ben, zevk alamıyorum artık. Oyunu geliştirip bişeyler eklemeleri lazım yoksa oynamam sanırım ben artık :gitme:

doğru söylüyorsun valla...bizde senin seviyene gelip bıkarız heralde....kaydirigubbakcemile5
yelisss doğru demiş...silbaştan başla bizimle devam et.....

boşverin arkadaşlar ya eğlenmenize bakın.şimdi bunları düşünmeyin.herşeyin bir sonu var nasıl olsa.akşamdan beri çok eğleniyorum kızlar gifler koyunlar havada uçuşuyo valla.:lepi:

kızlar
sıralıyorum şimcik isteklerimi

komşu istiyorum bana özleden adınızı yazın komşu olalım
şu kara ördeği alıyorum ama tarlada görnmyor acaba neden?

şu çiftçiyi sıkıştırma hapsetmeyi yapıyorum kızı 4 çitin arasına koyuyuorum hızlı büyyen bişet yok aynı hızda büyyo bi de kız sürekli firar ediyo nası oluyosa...

bi de en önemlisi ben 20 level üstü kimseyi (komşularımı yane ziyaret edemiyorum tıklıyorum hepl visit kısmına loing dio 30 dk geçio açılmıyo
20 leel altında sorun yok ama

bi de tüyo benden
hani görevleri yapıp arma madalya gibi bişe alıoz coins alıoz ya onu sayfada yayınlarsak ve komuşlarımızda ana sayfadan get.... kısımna tıklarsa onlar da coins alıyo bizim aldığımız kadar ben bugn 1400 coins aldım haberiniz ola

beni ekleyin unutmayın haaa:gitme:
öpldnüz

ya beni niye tınmıyosunuz siz yaa ağlarım amaaa:gitme:

aay güzelim adın yedikine
adlarımızı bilmeden e kleyip duruyoz haaa

......................................

Son düzenleme:
ana 69 kişi varmış beee,
ama benim 4 adım var ordan biliniz

fatun beni son ekleyen sensin işte, ne kızıyosun eklemediniz diye :mymeka:

fantunuz benmde listemdesin.. tanimissindir adimdan dolayi..
the sun herkesin lisetesinde birinci siradasin sanirim oda güzel bi karizma birakiyo insanda:roflol:
öylesine oynarsin eskisi gibi olmasada..

bu arada ban konusu benimde aklima geldi, face allahtan bilinen bi site o nedenle reklam icermiyodura.s

kızlar
sıralıyorum şimcik isteklerimi

komşu istiyorum bana özleden adınızı yazın komşu olalım

şu çiftçiyi sıkıştırma hapsetmeyi yapıyorum kızı 4 çitin arasına koyuyuorum hızlı büyyen bişet yok aynı hızda büyyo bi de kız sürekli firar ediyo nası oluyosa...

bi de en önemlisi ben 20 level üstü kimseyi (komşularımı yane ziyaret edemiyorum tıklıyorum hepl visit kısmına loing dio 30 dk geçio açılmıyo
20 level altında sorun yok ama

bi de tüyo benden
hani görevleri yapıp arma madalya gibi bişe alıoz coins alıoz ya onu sayfada yayınlarsak ve komuşlarımızda ana sayfadan get.... kısımna tıklarsa onlar da coins alıyo bizim aldığımız kadar ben bugn 1400 coins aldım haberiniz ola

beni ekleyin unutmayın haaa
öpldnüz

[

Son düzenleme:
kendimi unutturmayım hatırlatma yapayım didim dee AZucuk

20 leel altında sorun yok ama

o bendede aynen öyle.. cözümü nedir bilen varsa söylesin.. ekran donuyo resmen...

ya tikladiginda senden önce alan olmustur yada hediye kutuna bakmiyosundur..

slm kızlar
fatunuz bende seni ekledim cnm
loading olayı bende de dünden beri öyle sanırım oyundan kaynaklanıo
hediye gönderemiyorum suan 12 den sonra gelio giftler istekleri olan yazın yevrilerim a.s.

vallaa her türlü gift kabul olunur canım
zeytin ağacı ördek,
hele kara ördek varsa,
dekorasyon malzemeleri herbişet kabulüm yaneee
domuzcuk flan isteyen var mı beni hemen eklesin
göndereyim

theshe cim bugünkü komşu ekleme kotam mı dolmuş ne niye seni eklyemiyorum ekle diyorum üzgünüz diyoo

Back
X