• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
dyglu ve theshe kızalar siiz oyundaki listeme eklemek için davet yolladım sizde kabul ettiniz ama halen gözükmüyosunuz altta

Bazen yavaş düşüyo canım, hemen göstermiyo

bende kabul ettim cnm.. birazdan gözükür.. giftin geliyo :jeyyar:

duygu pembe inek benden yayınlandı ve sen kapın dimiii

ben kaptım pembişi :))

ay giremıyorum bır turlu sınır oldum

2 gündür cok fena face

barzey bi şeye ihtiyacın varmı

arkadaşlar ben bazılarınızı ekledim ama kimin kim olduğunuzu karıştırıyorum.hediyeleriniz için teşekkür ederim.sizin sayenizde birşeye benzeyeme başladıopuyorumnanaktan isteğiniz olursa göndermeye çalışıyorum ama galiba daha 6.level olduğum için bazılarını gönderemiyorum.zaten çoğu şeyi daha anlayamadım.inşallah çözücemmafoldumben
kraliçem biçtim çileklerizemuszemus
birde arkadaşlar bana çit gönderebilirmisiniz:kedi:

kızlar
sıralıyorum şimcik isteklerimi

komşu istiyorum bana özleden adınızı yazın komşu olalım
şu kara ördeği alıyorum ama tarlada görnmyor acaba neden?

şu çiftçiyi sıkıştırma hapsetmeyi yapıyorum kızı 4 çitin arasına koyuyuorum hızlı büyyen bişet yok aynı hızda büyyo bi de kız sürekli firar ediyo nası oluyosa...

bi de en önemlisi ben 20 level üstü kimseyi (komşularımı yane ziyaret edemiyorum tıklıyorum hepl visit kısmına loing dio 30 dk geçio açılmıyo
20 leel altında sorun yok ama

bi de tüyo benden
hani görevleri yapıp arma madalya gibi bişe alıoz coins alıoz ya onu sayfada yayınlarsak ve komuşlarımızda ana sayfadan get.... kısımna tıklarsa onlar da coins alıyo bizim aldığımız kadar ben bugn 1400 coins aldım haberiniz ola

beni ekleyin unutmayın haaa
öpldnüz

vayyy topiğimiz bile varmış ama haberimm yokkkkkopuyorumnanaktan
eee ben fransız kaldım şimdiii geçmişi de okuyamam oğluşum heran uyanabilirrr neler yapılıyor burdaaaCADIARZU

merhabalar... hediyelerinizi aldım sağolun kızlar...valla birbirimizden aldığımız tüyolar çok işe yaradı....baya görevi tamamladım ben dünden beri.....

eee ben fransız kaldım şimdiii geçmişi de okuyamam oğluşum heran uyanabilirrr neler yapılıyor burdaaaCADIARZU

tüyoları paylaşıyoruz canım..bilmediğimiz ne hileler varmış yaaaa...sonra birbirimizi ekliyoruz ki komşumuz çoğalsın..sende bizi ekleyebilirsin canım..ben pınar tür...kaydirigubbakcemile5

benide ekleyebilirsin mehtap özkan sönmez
varya bu sebepten banlanırmıyoz ki acaba

dün geceden beri tarlam açılmıyor,bitkilerim kurudu :gitme:

arkadaşlar ben bazılarınızı ekledim ama kimin kim olduğunuzu karıştırıyorum.hediyeleriniz için teşekkür ederim.sizin sayenizde birşeye benzeyeme başladıopuyorumnanaktan isteğiniz olursa göndermeye çalışıyorum ama galiba daha 6.level olduğum için bazılarını gönderemiyorum.zaten çoğu şeyi daha anlayamadım.inşallah çözücemmafoldumben
kraliçem biçtim çileklerizemuszemus
birde arkadaşlar bana çit gönderebilirmisiniz:kedi:
tabiki canım yarında onu gönderelim...

benide ekleyebilirsin mehtap özkan sönmez
varya bu sebepten banlanırmıyoz ki acaba

mehtap korkutma kız bizi ihatar verirler heralde önce....delikafadulden

Back
X