• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ben almadım hiç arkadaslarımın gnderidkleri var 18 parcam tamam naslsa zaman var en sonunda kalanları alcam

kızlar merhaba bişi sorcam. ektiğimiz ürünler eğerki toplayamazsak ne kadar zamanda çürüyor biliyor musunuz?

ürüne göre değişio die biliorum mesela 4 saatlik ekersen dayanma süresi kısa 4 gunluk ekersen dayanma süresi uzun

70 oldum başım göğe ermedi valla:roflol:

ya kızlar o çocuğu nasıl kitliyonuz biraz anlatabilirseniz sevinirem..

ya kızlar o çocuğu nasıl kitliyonuz biraz anlatabilirseniz sevinirem..

oyunu açar açmaz tarlanın neresinde görünüyorsa,etrafını ,çıkamayacak şekilde saman balyası vb. Eşyalarla çevirirsen olur.

evet güller çok güzel, tarlama hepsinden diktim opuyorumnanaktan
hakem inekten bende kaptım üstünde tişörtü bile var çok şirin
ben çok sıkılganımdır oyunlardan çabuk bıkarım, ama farmville sürekli yenilikler yapıyor insan sıkılmıyor kaydirigubbakcemile5

hakem inek nasıl alınıyor?

YeŞıl boya aĞacı veya pembe ınek nasıl tarlaya gÖnderılır?

YeŞİl boya aĞacı veya pembe İnek nasıl tarlaya gÖnderİlİr?

pembe inek arkadasın yayınladıgında alabilirsin ama galiba yeşil agacı sorduguna göre farmville fundan bahsedisun onlar gercek deil sadece arkadas listenizi çalmak için vs vs yapılan sacma kandırmaca gruplar

sevgililer gunu hediyeleri gelmiş değişik değişik pembe gullerle kaplı kapı gelmiş aldım hemen

frm.jpg
[/URL][/IMG]

kizlar buda benim farm im. :lepi:

Back
X