- Konu Sahibi EU3
- #3.501
Süper kabak kalktı.. at ahırı geliyor yakında kızlar :) o kocaman atlardan kurtulacağız sonunda..
iyi olur atlar çok yer kaplıyodu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper kabak kalktı.. at ahırı geliyor yakında kızlar :) o kocaman atlardan kurtulacağız sonunda..
Süper kabak bende de yok demek limitliymiş...
O zaman Fv lerin gitmesi, samanlık büyütmek için gitmiyorsa, farmville nin işi, para ile fv alalım diye olabilir...
Tarlanızı 24x24 yapmanız için en az 30 komşunuzun olması gerekiyor...
cnm öncede söylemiştim acık var farmda komsularınız o acıktan fv lerinizi çalabiliyor 12 tane gitti kuzeniminde oda guvenmedigi arkadaslarını sildi
ArkadaŞlar farmvİlle fun gİft hedİyelerİ kabuledİldİkten sonra,nasıl onları tarlaya aktarıcaz,gİft kutusunda gÖrÜnmÜyor ÇÜnkÜ..
parası olan için sarı güller süper xp kazandırır.at barınağının iskeletinemi gitti nereye gitti anlamadım ama tam 8 fv havaya uçtu..tuhaf..
ya bu at çiftliği bitermi? kaç eşya lazım bunun için? ohooo :hulya:
komşuya ihtiyacım vaaaar kızlar.
kızlar yeni bir acık var oyunda ordan calınıyor fv leriniz daha öncede yazmıstım burada barınaga fln gitmiyor yanlıslıkla bişi de almıs olabilirsin at barınagı almak istesen bile coınsle alınoo
her parcadan 10 tane toplayacaksın cnm yani toplamda 50 parca