• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Süper kabak bende de yok demek limitliymiş...
O zaman Fv lerin gitmesi, samanlık büyütmek için gitmiyorsa, farmville nin işi, para ile fv alalım diye olabilir...
Tarlanızı 24x24 yapmanız için en az 30 komşunuzun olması gerekiyor...

cnm öncede söylemiştim acık var farmda komsularınız o acıktan fv lerinizi çalabiliyor 12 tane gitti kuzeniminde oda guvenmedigi arkadaslarını sildi

cnm öncede söylemiştim acık var farmda komsularınız o acıktan fv lerinizi çalabiliyor 12 tane gitti kuzeniminde oda guvenmedigi arkadaslarını sildi

Açık demiştin de ben tam anlamamıştım o kısmı, demek komşular çalabiliyor benim komşularım hepsi arkadaşlarım zaten yani sırf farmville için eklediğim kişiler yok listemde...
bir de bazen birden fazla paylaşım kutularından çıkıyor tam birini okurken biri geliyor tıklamış oluyorum falan öyle bir anda oldu sanırım bir baktım buhar olmuş neyse artık tekrar biriktireceğiz napalım :sm_confused:

Bu arada at ahırı da çıkmış :lepi:

evet at ahırı cıkmıs parcalarda 1 fv ile satılıo

ArkadaŞlar farmvılle fun gıft hedıyelerı kabuledıldıkten sonra,nasıl onları tarlaya aktarıcaz,gıft kutusunda gÖrÜnmÜyor ÇÜnkÜ..

ArkadaŞlar farmvİlle fun gİft hedİyelerİ kabuledİldİkten sonra,nasıl onları tarlaya aktarıcaz,gİft kutusunda gÖrÜnmÜyor ÇÜnkÜ..

canım onlar gercek deil arkadas listenizi çalmak için yaratılmıs fake gruplar bişi göndermeyinde kabulde etmeyin gercek deil onlar

sevgililer gunu çiçekleri gelmiş güller hepsi 3xp ve kazancta cok 11 gun suresi var bide hakem inek gelmiş arkadasım yayınlamıstı aldım hemen

Evet güller çok güzel, tarlama hepsinden diktim opuyorumnanaktan
Hakem inekten bende kaptım üstünde tişörtü bile var çok şirin
Ben çok sıkılganımdır oyunlardan çabuk bıkarım, ama farmville sürekli yenilikler yapıyor insan sıkılmıyor kaydirigubbakcemile5

bu konuyu görünce çok şaşırdım :D:D:D bnde famville oynuyorum 33. leveldeyim tarlann yarısına şu 11 günlük olan güllerden ektim yarısınada 4 sattlik sebze ektim her iki tarfatan xp kazanıyorum:D

parası olan için sarı güller süper xp kazandırır.at barınağının iskeletinemi gitti nereye gitti anlamadım ama tam 8 fv havaya uçtu..tuhaf..

parası olan için sarı güller süper xp kazandırır.at barınağının iskeletinemi gitti nereye gitti anlamadım ama tam 8 fv havaya uçtu..tuhaf..

kızlar yeni bir acık var oyunda ordan calınıyor fv leriniz daha öncede yazmıstım burada barınaga fln gitmiyor yanlıslıkla bişi de almıs olabilirsin at barınagı almak istesen bile coınsle alınoo

kızlar hani at çiftliği için hediye olarak çivi gönderiyorlar ya arkadaşlarımız, işte benim hediye listemde o çividen görünmüyor ben gönderemiyorum çivi ve diğer şeylerden..sadace tuğla ve tahta görünüyor bende hediye olarak gönderebileceğim, anlamadım niye öyle ?

herkeste farklı cnm bnde tahta ve tugla kuzenimde çivi ve bişi baska bişi

kızlar yeni bir acık var oyunda ordan calınıyor fv leriniz daha öncede yazmıstım burada barınaga fln gitmiyor yanlıslıkla bişi de almıs olabilirsin at barınagı almak istesen bile coınsle alınoo

ya o açığı kapatsınlar yada o yolu bizde öğrenelim olmazki ya ben onları kazanana kadar cnım çıktı be.

Son düzenleme:
benimde bugun 4 tane hediyem kayboldu durduk yere bakım fln varken girince kayboluomus

Back
X