E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.321
zemuszemus zemuszemus Hediyeler boşa gidicek bence :)))) anca ağacı büyütüyo kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benin hediye 40 oldu ağaç baya bi büyüdü 60 da evin boyuna gelir heralde acaba kutulardan ne çıkıcak fisfisfis
yani hediye cok gelirse agaclarmi büyüyo anlamdim biraz aciklayin
daha yeniyim ben bu oyunda 11. leveldeyim
yilbasi hediye paketleri 60 olursa agac buyuyor..benim henuz 20:çok üzgünüm:
çok güzel düzenlemişsiniz :hulya: bayıldımm alkisalkisalkis
kahve delisi civil civil tarlan cok hos :)
Benimde 60 hediyem tamamlandi... herkese cok tesekkür ederim..
Hediyeler hakkinda aciklama aradim ama bulamadim,
sanirim hediye paketleri 12 araliktan sonra acilacak...
villayi da aldim, hevesim bitecegine artti...![]()
yani hediye cok gelirse agaclarmi büyüyo anlamdim biraz aciklayin
daha yeniyim ben bu oyunda 11. leveldeyim
cok tesekkürler canim bende bunlar ne ise yariyor diyordum ikisinide acmistim hatta
bende cogaltiyim bari
teşekkürler canım a.s.
Şenizaldığımız paketleri 24 aralıkta açabilicez yurt dışında yılbaşı tatili 24 aralıkta başlıyor o sebeple böle yaptılar sanırım içindende çok matah bişi çıkıcağını sanmıyorum ama bi kere bence kardan adam kesin çıkıcak sonra ağaç süsleri filan çıkar heralde
şimdi ağacın kapasitesi 60 ağaç her 20 ağaçta bir büyüyo ve en son benim eklediğim resimdeki halini alıyo
canım şuan o hediyeleri açamıyosun sen paketleri ya sattın yada paketi gift kutusundan çıkardığında otomatikman ağacın altına atıyomausu ağacın üstüne tutarsan ağacında kaç hediye olduğunu görürsün
kızlar facede oyun acıkken baska sayfada farmville.com a girin orda daha değişik giftler var mavi bisiklet , merdiven , oturak , varillerde üzüm elma fln değişik dekorasyon giftleri var
cancazım peki bunları kendi tarlamıza alabiliyormuyuz bebemm?
![]()
kızlar bunlar nereden çıkacak acaba?
hediye kutularından olabilir mi? :uhm:
Welcome to Facebook | Facebookkızlar komşu olmak isteyen yokmu yaaa(((