• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bu nasıl bir oyun arkadaş ya çiçek ekiminde 3. madalyayı aldım 4.yü almam için ekmem gereken çiçek sayısını görünce oyununda benimde tadım kaçtı:) yinede heryeri boşalttım çiçek ektim bide gübreler elimde patlıyo kimse bahçesini ekmiyo öyle yaprak temizliyom karga kovalıyom valla sıkıldım billa sıkıldım:))

bu gübrelere nerden bakıyoruz :kedi:

kızlarrr sonunda villayı aldım 10binxp verdi 34. levelden direk 35 e atladım :sm_cool:bu arada kardan adam çıkıcakmış yakında diyo gift olarak sanırım
bu arada herkese cüce yolluyorum satınca iyi para ediyo diye farklı hediye isteyen varsa yazsın kaydirigubbakcemile5

ben şuan para biriktirme derdinde değil sadece level atlama derdindeyim
farmville hilelerini okudum onları uyguluyorum.hakketen yetişemem dediğim kişileri geçtim
30 levele kadar dekorasyon,ağaç ve hayvan almayın sadece tarlanızı genişletip ekip biçin deniyor..bide fazladan xp almak için fasülye ekip biçip silip tekrar kazıp başka bişey ekecekmişiz..biraz birikmişiniz varsa gerçekten etkili..30 a geleyim sonra para biriktirip çiftlik dekorasyonuna başlayacağım..

Valla ben bir yandan büyütüyorum bir yandan :))) dekorasyon alıyorum ..Malum 35 komşu olunca nerden ne bonus ,yumoş ,hedıye cıkacagı belli olmuyor kaydirigubbakcemile3

verdigin bilgiler için sagol bacım...ben tarlamı süsleyip duruyodum.paracıklarım hep gitti dekerasyona..

oyuna basladigimdan beri hic harcamadigim 37 fv kagit param vardi...

kücük kardesime laptopu emanet ettim,kendisine baska oyun actim, bilin bakalim napmis..

farmvilleye girmis,harcamaya kiyamadigim fvlerimi bi güzel sacma sapan seyler alarak harcamis.....

akannehir:olmaz:

kizlar bende yeni basladim 8. leveldeyim siz bayagi ilerlemissiniz
ama gercekten cok zevkli hemen hemen bos zamanim cogu
tarlay la ugrasmakla geciyor

kücük kardesime laptopu emanet ettim,kendisine baska oyun actim, bilin bakalim napmis..

farmvilleye girmis,harcamaya kiyamadigim fvlerimi bi güzel sacma sapan seyler alarak harcamis.....

akannehir akannehir

ben dün akşam 29 oldummmm hihoyyyt

hayvancıklarımın yerlerini değiştirdim, ağaçlarımı falan düzenleyecektim ama çok uykum geldi bıraktım,
bu akşam bakar, düzenlerim artık
sürekli üzüm ekiyorum ben hem 1 günde yetişiyor hemde 2 xp veriyor

Ben hala 33teyim Artık bu akşam 34 olurum
Devamlı bezelye ekiyorum 1 günlük xp 3
Üzüm ve kabak madalyam var öyle çok ekmişimki önceden
Ama artık sıkılmaya başladım hep aynı hep aynı

kjızlar ben bu oyuna kafayı takarım die oynamadım şimdide başladım 2 gündür başındayım beni herkes eklesin komşu etsin bakim kendine...diler yılmaz aydoğan ...hadi bekliom herkesleri..........

sen ne zahmetlerle biriktir kardeş hop harcasın.kaydirigubbakcemile3

bahçeme her çeşit dikiyorum..uzun zaman büyüyecek olanları beklerken hem canım sıkılmıyo.hem de para kazanıyorum .yükseltiyom puanımı..

Back
X