• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
zemuszemus zemuszemus Hediyeler boşa gidicek bence :)))) anca ağacı büyütüyo kaydirigubbakcemile3

oyuna gıremıyorum ya oyunu tıklayınca başkaoyunların reklamı cıkıyopr

çok güzel düzenlemişsiniz :hulya: bayıldımm alkisalkisalkis

teşekkürler canım a.s.

kahve delisi civil civil tarlan cok hos :)

Benimde 60 hediyem tamamlandi... herkese cok tesekkür ederim..
Hediyeler hakkinda aciklama aradim ama bulamadim,
sanirim hediye paketleri 12 araliktan sonra acilacak...

villayi da aldim, hevesim bitecegine artti... kaydirigubbakcemile4

Şenizaldığımız paketleri 24 aralıkta açabilicez yurt dışında yılbaşı tatili 24 aralıkta başlıyor o sebeple böle yaptılar sanırım içindende çok matah bişi çıkıcağını sanmıyorum ama bi kere bence kardan adam kesin çıkıcak sonra ağaç süsleri filan çıkar heralde

yani hediye cok gelirse agaclarmi büyüyo anlamdim biraz aciklayin
daha yeniyim ben bu oyunda 11. leveldeyim

şimdi ağacın kapasitesi 60 ağaç her 20 ağaçta bir büyüyo ve en son benim eklediğim resimdeki halini alıyo

cok tesekkürler canim bende bunlar ne ise yariyor diyordum ikisinide acmistim hatta
bende cogaltiyim bari

canım şuan o hediyeleri açamıyosun sen paketleri ya sattın yada paketi gift kutusundan çıkardığında otomatikman ağacın altına atıyomausu ağacın üstüne tutarsan ağacında kaç hediye olduğunu görürsün

kızlar facede oyun acıkken baska sayfada farmville.com a girin orda daha değişik giftler var mavi bisiklet , merdiven , oturak , varillerde üzüm elma fln değişik dekorasyon giftleri var

teşekkürler canım a.s.

Şenizaldığımız paketleri 24 aralıkta açabilicez yurt dışında yılbaşı tatili 24 aralıkta başlıyor o sebeple böle yaptılar sanırım içindende çok matah bişi çıkıcağını sanmıyorum ama bi kere bence kardan adam kesin çıkıcak sonra ağaç süsleri filan çıkar heralde

şimdi ağacın kapasitesi 60 ağaç her 20 ağaçta bir büyüyo ve en son benim eklediğim resimdeki halini alıyo

canım şuan o hediyeleri açamıyosun sen paketleri ya sattın yada paketi gift kutusundan çıkardığında otomatikman ağacın altına atıyomausu ağacın üstüne tutarsan ağacında kaç hediye olduğunu görürsün

evet canim dedigin gibi agaca atmisim hediyeleri 4 tanede orda var:icecream:
tesekkür ederim canim nerde olsa siz bayagi bir yol katetmissiniz:utangac:

kızlar facede oyun acıkken baska sayfada farmville.com a girin orda daha değişik giftler var mavi bisiklet , merdiven , oturak , varillerde üzüm elma fln değişik dekorasyon giftleri var

cancazım peki bunları kendi tarlamıza alabiliyormuyuz bebemm?

onları gönderebiliyoruz kızlar
hatta face'den girdiğinizde de altınca farmville.com exclusive yazıyor kaydirigubbakcemile4
ben arkadaşlarıma hemen bisiklet yolladım kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
balksz.jpg

kızlar bunlar nereden çıkacak acaba?
hediye kutularından olabilir mi?
:uhm:

ben oyunaa giremiyorumm :gitme: :gitme:

Back
X