slm kızlar benı de ekler mısınız komsu olarak
kızlar bi tane yeşil inek aldım diğerlerinden farkı ne??
slm kızlar beni ekleyenlere teşekkür ediyorum.
bişi sorucam benim ahırım var inek için ama sadece bitanesi gözüküyor 4 inek nasıl olcak içinde siz nasıl yaptınız? bu arada bende yeşil inek aldım bitane :)
beni ekleyebilirsiniz ama ben fece bokk özürlüyüm sadece oyun oynuyorum
İnekler toplam 20 tane olunca ahır dolu gözükür..1 tanesinin gözükmesi sorun değil ineklerin içerde :) ahırı tıklayıp remove cows seçeneğini seçtiğinde, hangi inekten kaç tane var görürsün.
Bu arada 5 komşu daha eklersem süper olacak :) İlgilenenlere duyurulur, ekleyin beni daaa benneyaptımki
amanıııın ölmesin o kaa inek telef oluuuraldığımız yeşil inekler daimimi süre bitince ölüyormu
beni ekleyebilirsiniz ama ben fece bokk özürlüyüm sadece oyun oynuyorum
aldığımız yeşil inekler daimimi süre bitince ölüyormu
DEKARasyon bölümünde bide crop circle yazan bişi var onuda aldım ne işe yarıyo bayada büyük boşamı aldım acaba
gitti çil çil altınlarım deseneeemafoldumbenBen onu almadım.Kıyamadım paracıklarıma :hulya: Sanırım sadece dekor amaçlı.
sağol komşu benide ekledin .... ben uyuyorum çünkü yarın kursa gideceğim saat 5 te kalkacağım size iyi oyunlar ...Özel msj attım sana
Ölmüyor.Süre marketteki satışta olduğu gün için geçerli.Yani 2 gün sonra markette o ineği göremeyeceğiz.
gitti çil çil altınlarım deseneeemafoldumben
sağol komşu benide ekledin .... ben uyuyorum çünkü yarın kursa gideceğim saat 5 te kalkacağım size iyi oyunlar ...
komşucuklarım naberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?