Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
digerlerinden hic bi farki yok,sadece göz zevkini bozuyor :)) bende aldim inek sevmeme ragmen
kisitli bi süreligine var bu inekler..

slm arkadaşlar naber nasılsınız?
bu arada komşularım bana yeşil çimen yollarmısınız..

slm kızlar beni ekleyenlere teşekkür ediyorum.
bişi sorucam benim ahırım var inek için ama sadece bitanesi gözüküyor 4 inek nasıl olcak içinde siz nasıl yaptınız? bu arada bende yeşil inek aldım bitane :)

İnekler toplam 20 tane olunca ahır dolu gözükür..1 tanesinin gözükmesi sorun değil ineklerin içerde :) ahırı tıklayıp remove cows seçeneğini seçtiğinde, hangi inekten kaç tane var görürsün.

Bu arada 5 komşu daha eklersem süper olacak :) İlgilenenlere duyurulur, ekleyin beni daaa benneyaptımki

beni ekleyebilirsiniz ama ben fece bokk özürlüyüm sadece oyun oynuyorum

aldığımız yeşil inekler daimimi süre bitince ölüyormu

DEKARasyon bölümünde bide crop circle yazan bişi var onuda aldım ne işe yarıyo bayada büyük boşamı aldım acaba

Özel msj attım sana

Ölmüyor.Süre marketteki satışta olduğu gün için geçerli.Yani 2 gün sonra markette o ineği göremeyeceğiz.
sağol komşu benide ekledin .... ben uyuyorum çünkü yarın kursa gideceğim saat 5 te kalkacağım size iyi oyunlar ...

gitti çil çil altınlarım deseneeemafoldumben

Ben traktör felan da almadım, çok benzin yiyormuş, eee devir tasarruf devri zemuszemus

sağol komşu benide ekledin .... ben uyuyorum çünkü yarın kursa gideceğim saat 5 te kalkacağım size iyi oyunlar ...

Sen sağol beni kabul ettin..İyi uykular Allah rahatlık versin.

Ayy ben ne güzel bırakmıştım frmville çılgınlığını yaa
nerden söyledin bumuyani madalyaları tamamlama görevini
yeni bi hedef çıktı bana, yine sarcam galba oyuna :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…