Ben traktör felan da almadım, çok benzin yiyormuş, eee devir tasarruf devri zemuszemus
bende aldım sattım esasında çok tutumluyum nasıl yaptım bu çılgınlığı bilmem halbuki ev için biriktiriyodum altıncıklarımımafoldumben
mafoldumbenmafoldumben]
şu anda şoktayım hayvanlarım haraket ediyo keçi ördek kuzu koyun tavşan hepsi yer değişitiryo aaaaa kadiyi bahçemden çıkarken yakaladım oluyomuydu öle ben ilk defa gördüm hakim olamıyom ben çekiyorum öbürü çıkıyo aaaa delümü ne bunlar be besliyom bakıyom kaçıyolar
aa ilk defa gördüm ya şimdide kaplumbağanın gözü dışarda çıktı çıkacak onları izliyorum hepsi birbirine girdi :1shok::roflol:
bugün benimkiler de gezmeye başladı. Tıklayıp stay seçeneğini tıkla, sonra da istediğin yere yerleştir zemuszemus
slm arkadaşlar naber nasılsınız?
bu arada komşularım bana yeşil çimen yollarmısınız..
:roflol:
bugün benimkiler de gezmeye başladı. Tıklayıp stay seçeneğini tıkla, sonra da istediğin yere yerleştir zemuszemus
yarına elindedir canımm ben bugünkü istek hakkımı doldurdum daakaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar çiftlik ahalisiiiiopuyorumnanaktan
Benim hayvanlarda isyan çıkardı bakın hepsine işaret koydum tek tek gezcem bahçeleri:)))
kızlar tek tek stay demek mi gerekio bende çok hayvan varda :bbo:
bende baktım dizdiğim gibi duruyor benimkiler ama ekip biçmek işkence gibi bi öteye bi beriye tutturamıyorum koca kareyi yaaa 10 dakkalık iş bi saate anca bitiyoo pc mi sapıttı farmvill mi kaldıramıyo bunca kk lı güzel çiftçiyi bilmemmm
değiştiriyorumm kuğularım dört dönüyo çiftlikte hayvanların hepsi birbirine girmiş demin yoktu amaaa nazaramı geldim neee:bbo::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?