• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
ben kızların dediğini yaptım artık gidemiyo biryerlere ama bahçeyi büüyütünce yeride değişti:)

kızlar ben bu zilliyi samanların içinede hapsetsem yine çıkıyo ya ..sinir etti beni..evlendirsekte gitse yawssss..... yokmu markette gelinlik felannn

ilahi ya gece gece cok güldüm kız cok yaşa emi nalansu:) o olmasa iler yürümez ırgat gibi calışıo zavallıcık :)

ya kızlar FV mi ne diyo bi banknot varya yukarda, bi para tomarı, o neye göre artıyo ben çözemedim, ya da nasıl arttırabiliriz, ev alcamda nasipse:kedi::kedi:

kızlar ben bu zilliyi samanların içinede hapsetsem yine çıkıyo ya ..sinir etti beni..evlendirsekte gitse yawssss..... yokmu markette gelinlik felannn
ben senin kıza talibim..
Allahın emri, peygamberimizin kavli ile senin hamarat kızı benim yakışıklı vede coins zengini oğluşuma istiyorumzemuszemus

ben kızların dediğini yaptım artık gidemiyo biryerlere ama bahçeyi büüyütünce yeride değişti:)
arsa büyüdüğüiçin ortasıda değişiyo canım.. oyuna tekrar gir elemanı hiç kıpraştırmadan sarıver etrafını kaçamasın kaydirigubbakcemile4

ya kızlar FV mi ne diyo bi banknot varya yukarda, bi para tomarı, o neye göre artıyo ben çözemedim, ya da nasıl arttırabiliriz, ev alcamda nasipse:kedi::kedi:

evet yaa bende 2 level atladım param hiç değişmedi..:hulya:

kızlar biyosunuz farm da artık kayıp hayvanların arasına bir de kedi eklendi ama benim 3 kedim kayıp şimcik kaçtıalrsa bulan çalındıalrsa alan geri versin yaaaaaaaaaa
mafoldumben

ben bitane buldum :umursamaz:ama vermem
o benim olduzemuszemus

bi kedi de ben aldım :9 ta-vuklardan uzak tuttum ama yerler falan :)

:) ahh canım benim :D
Kızlar bilişyor musun bilmem ama Pet diyince çok güzel zıplıyorlar

biri bana bu oyunun nasıl oynandıgını anlatabilirmi...hiç bilmiyom nasıl bişe..

komşilerim geri geldim sormayın bu farmla blg çökerttim neyse kociş yaptıdıda bugün rahatladım vallahi çok zarar ettim çooooooooooooooooook 4günüm gitti behhhhhhhh baksanıza ben yokken kedi falanda çıkmış yavvvvvvvvvvvv
birde benim resmim hiçbir yerde yok kocişim izin vemiyyyyyyyy buraya adımı yazmıtım buraya onu nasıl sileceğim banada anlatın kocişe sorsam hüüüüüüüüüüüüüüüü beni heryerden siler yaw benim yerime bilgilerimi biri kapatsınyaw

candan mesajini yazdigin yerde edit yazar oraya tiklayip mesajini degistirebilirsin.
ayni hatayi bende yapmistim :olmaz:

kızlar çiftligi dekore etcem diye 5 parasız kaldım ...serap senden bolca kopya çektim canımcım ...şimdi çit sattım da kabak ektim ..offff

komşu edinmeyi bugün tesadüfen öğrenmiş fakir ama grurlu çiftçiyim-tatlicadiarzu-

biri bana bu oyunun nasıl oynandıgını anlatabilirmi...hiç bilmiyom nasıl bişe..

facebook profilin varsa farmville girip çiftçilik oynuyosun, ekip biçiyosun şekerim :hulya:

komşilerim geri geldim sormayın bu farmla blg çökerttim neyse kociş yaptıdıda bugün rahatladım vallahi çok zarar ettim çooooooooooooooooook 4günüm gitti behhhhhhhh baksanıza ben yokken kedi falanda çıkmış yavvvvvvvvvvvv
birde benim resmim hiçbir yerde yok kocişim izin vemiyyyyyyyy buraya adımı yazmıtım buraya onu nasıl sileceğim banada anlatın kocişe sorsam hüüüüüüüüüüüüüüüü beni heryerden siler yaw benim yerime bilgilerimi biri kapatsınyaw

candan senin profilde bişey yok ki neden korkuyosun sen?
herşeyin eksik foto bile yok profilinde isim-soyisim doğru mu facebookta -tatlicadiarzu-

herkese günaydınlar.. bol hasatlı haftasonlarıopuyorumnanaktan

yeni komşiler gelmiş.. hoşgeldiniz çiftçi dostları:içelim:

Günaydın herkeseeee zemuszemus
Cesur ve Güzeller topicindeki kısçelerin sayesinde bende dün akşam çiftlik oyunu oynamaya başladım
Şimdilik sadece fasülye ektim o kadar
Bir de hediye gelen ineğim, atım ve domuzum var
Nasıl geliştirilir nasıl oynanır bilmiyorum belki sizlerden bilgi alırım diye girdim bu topice

Back
X