• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kizlar tarlama kimin gübre attigini nerden görebiliyorum?

39 canım, coinsler 40 olmaya yetiyo ama açtırılcak hiçbişey kalmadı ağırdan gidiyorum artık :sinifsinif: Komşu da 48 oldu. Sen level kaçsın?

oh oh maşallah canım ben de 29. leveldeyim yarın sanırım 30 olucam bakalım ben hala eğleniyorum bu yunda ama sen çok ilerlemişsin belki hep aynı şeyler gibi geliyordur artık iyiki şu gübreleme vve çiçekler geldi bi değişiklik oldu tabi süt fabrikası da büyük kolaylık oldu benim için
bu arada oyun level 70 de bitiyormuş

kizlar tarlama kimin gübre attigini nerden görebiliyorum?

bilmiyorum canım, belki ürünü toplarken anlaşılıyordur

oh oh maşallah canım ben de 29. leveldeyim yarın sanırım 30 olucam bakalım ben hala eğleniyorum bu yunda ama sen çok ilerlemişsin belki hep aynı şeyler gibi geliyordur artık iyiki şu gübreleme vve çiçekler geldi bi değişiklik oldu tabi süt fabrikası da büyük kolaylık oldu benim için
bu arada oyun level 70 de bitiyormuş

Evet değişik şeyler iyi oldu, diğer türlü sıradan devam ediyo ek biç bişey yok.
70 mi :bbo: napcaz o kadar level ya, level 50de şu 60da şu olcak falan da demiyolar, kimse oraya kadar devam etmez bence :hulya:

Evet değişik şeyler iyi oldu, diğer türlü sıradan devam ediyo ek biç bişey yok.
70 mi :bbo: napcaz o kadar level ya, level 50de şu 60da şu olcak falan da demiyolar, kimse oraya kadar devam etmez bence :hulya:

ancak farklı şeyler eklerlerse devam edilebilir yoksa sıkıcı olur yada fv yi çok verseler biraz da alışveriş yapsak 24 fv var benim harcamaya kıyamıyorum

yelis------ sibel
nalansu-----yasemin
duygulu.....duygu
the she--- ipek
lyre-----tugçe
kahve delisi-----filiz
mekselina ------fatma
ironik...gonca

yagmur toprak ...?
? ------- songül
kraliçe--------rumeysa

gnydın -----serap

grafik gülşah ---------gülşah

?------------------------zelal
sudemnisa_--------------------?

benide ekleyin kızlar

70 bitince,bu kadar emegimizin ne anlami kaliyo peki? ondan sonra baska bi sekilde ilerlese keske..

yelis------ sibel
nalansu-----yasemin
duygulu.....duygu
the she--- ipek
lyre-----tugçe
kahve delisi-----filiz
mekselina ------fatma
ironik...gonca

yagmur toprak ...?
? ------- songül
kraliçe--------rumeysa

gnydın -----serap

grafik gülşah ---------gülşah

?------------------------zelal
sudemnisa_--------------------?

bilgi vermesek daha ii olur galiba

Son düzenleme:
duygucum tarlana kimin gübre attıngını hani alt köşede bildirimler yeri varya sohbet bölümünün yan tarafı ..orda yazıyo cümlenin içinde fertilize geçiyosa o kişi sana gübre atmıştır canım ..

evet kızlar she ninde dedigi gibi kk gübrede iyi çalışmıyo ...opuyorumnanaktan hadi şimdi ben bidaha bakim gübrem varsa atayım ..

gnydn64 o nası farm öyle, çok imrendim ben de yapcam :umursamaz:

adımı yazmışın tarlanın kenarına opuyorumnanaktan

atkadaşlar beni fac den ekleyenler siz yollayın komşulgu benim hakkım yok diyo ...yada ilerleyen saatlerde yine deniyim bu arada gift olarak kim ne istiyosa onu yollıyalım herkes yazsın ..

yasemşn komşuluk isteği yolladım sana

gnydn64 o nası farm öyle, çok imrendim ben de yapcam :umursamaz:

adımı yazmışın tarlanın kenarına opuyorumnanaktan

hehe ablam benim gnydn64 çok güzel demi ya tarlsı bende çok beğendim

bende bazi komsular altta gözükmüyor my neighbors ta var ama neden göstermiyorki?
Birde ben komsularin tarlalarina herzaman gübreleyemiyorum siz nasil yapiyorsunuz?

Back
X