Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535

valla annamadım ben :bbo:

slm kızlar opuyorumnanaktan
isteği olan en iyi ördek gönderebiliyorum ağaçlardan bannana tree

valla annamadım ben :bbo:

slm kızlar opuyorumnanaktan
isteği olan en iyi ördek gönderebiliyorum ağaçlardan bannana tree

valla canım ben sende eklysem 2 si de olur yane 2 sinden de isterimarsızım ben biraz

:)) tmm cnm ördeki yolladım ağaçta sanırım akşam

sendedemi sorun var yoksa benimde açılmıyo oyun play geliyor sonrası yok çıldiricemm benim tarlayı bu yüzden görümcme bıraktım o bakıyo hediyeler için teşkelr sende yolla dedim yolluyomuş bana birisi yardım etsin yaa ne olduki bu oyuna facedeki cafe oyunu flnda açılmıyo öf ya öf:gitme:

kızlar facete beni ekleyen
elif ile ilk nur kim dünde sordum cevap alamadım hala
he bu arada alayınıza ördek yolladım
aksam 2.posta geliciik

incir (fig) ağacı, nar ağacı, (daha doğrusu tüm ağaçlar ama bu ikisi özel istek ) fil istiyorum bi de şu otsu süslerden istiyorum hani var ya fil tavşan kuğu flan onlardan ya bide bana şölee dekorasyon gönderin yaaaa havuz mavuz vb... her türlü dekorasyon aracı kabuldür haaa

ve 4 komşuya daha ihtiyacım varrrr

ay fil bende istiom yaff

kızlar isteği olan varmı ağaç göndertçemm

hediyeleri ne kadar ara ile gönderiyoz arkadaşlar.bütün gün işteydim takip edemiyorum.gelince yolluyorum.aradan 3 saat geçti hala yolluyamıyorum.ayrıca hediyeleriniz için teşekkürler.a.s.

evet arkadaşlar ne istiyonuz göndereyim.şu an göndermeye hazırım.:lepi:

kızlarrr bende farmville ciyim sürekli oynuyorum benide eklerseniz sevinirim ne kadar komşu o kadar xp değilmi ama

emine pehlivan bayrav olarak kayıtlıyım facede:)))

24 saatte 2 sefer sanırsma cnm

b&m yavlum

Son düzenleme:
kızlarrr bende farmville ciyim sürekli oynuyorum benide eklerseniz sevinirim ne kadar komşu o kadar xp değilmi ama

emine pehlivan bayrav olarak kayıtlıyım facede:)))

canım sana istek gönderdim.sibel benopuyorumnanaktan

bencede inekler gereksiz yere yer kapliyo... durun bende kizimi hapsedeyim
bencede satıyorum ben onları valla....

kızlar facete beni ekleyen
elif ile ilk nur kim dünde sordum cevap alamadım hala
he bu arada alayınıza ördek yolladım
aksam 2.posta geliciik

elif akşam giremiyor nicki melek benim arkedeş 6. takımdan.... ilk nur da burdan bir arkadaşın arkadaşı...offf karım karım karışıyoz.....

kızlar düzenli olarak hepinize hediye yolluyorum..en son at yollayabiliyorum,date,banana,passion fruit,fğig ne isterseniz söyleyiverin tamamdır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…