E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ehehehe aynen vala delikafaduldeniyiyiz.senden naber.rençber olduk kız.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
lyre cim ben seni eklemiş miyim?
ege cim seni ekledim ben kabul etmemişsin daha
bi de şu kraliçe rümeysa kilidin aç kız istek yollicam kilitsin arkadaşlık bile yollayamıyom haaa
şimdi kimler beni ekledi ben kimleri ekledim
eklediklerim ya da beni ekleyenler ismini baş harfini versin
zemuszemus
benimki de firar ediyor canım ben de inadına hep hapsediyorum:sm_cool:birde sizin çiftçi nasıl kalıyor hapsettiğiniz yerde benimki hep firar ediyor.tarlanın ortasınada koydum aynı oldu yine:sm_confused:
valla bir sabah bir akşam iki defa gönderilebiliyor hediyelerya ben hiç birinize bişi gonderemim hep yarın gonder diyi bu :sinifsinif:
birde sizin çiftçi nasıl kalıyor hapsettiğiniz yerde benimki hep firar ediyor.tarlanın ortasınada koydum aynı oldu yine:sm_confused:
canım burdaki eklediğim arkadaşların listesinde görünüyosun.ekliyorum ben sibel.arkadaşlar bazılarınızı ben ekledim,ekleyenleri onayladım.eklemek isteyenler varsa ekleyebilir.ela güçlü ilk sırada çıkan.
her türlü hediyeleriniz kabul edilir,allah ne verdiyseopuyorumnanaktan
egemiz sumak isimlerinizi verin facede komşu olalımmm
canım ekledim galiba seni neydi adın
ağzından yel alsın kız bana bir misafir gelmeye başladı mı bir ay üst üste gelir . şimdi dinleniyorum hayatım. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5pınar senin işin misafirin yok mu bacım yaa hep burdasınn
ama kabul et iyi tüyo veridm ben bugün o yöntemle 2000 coins aldımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?