• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
bencede satıyorum ben onları valla....

elif akşam giremiyor nicki melek benim arkedeş 6. takımdan.... ilk nur da burdan bir arkadaşın arkadaşı...offf karım karım karışıyoz.....

tmm cnm saols opuyorumnanaktan

kız sen neler yollayabilion bakem? nar ağacı istiyom ben artık,zeytin ağacıda olur...öptüüümmmm....opuyorumnanaktan
canım ben seni gördüm arkadaş listesinde de bilgin olmadan eklemek istemedim.p.tür diil mi?ekliyorum.en son at gönderebiliyorum.herkeste nar istiyo.daha çok mu coins veriyo acep?

nar ağacı yarın akşam.level atlamam lazım.herkeslere benden muz ağacı.bol kazançlar.vereliniortak

kız sen neler yollayabilion bakem? nar ağacı istiyom ben artık,zeytin ağacıda olur...öptüüümmmm....opuyorumnanaktan
istek gönderdim sana sibel ben.unutmasak bari birbirimizi.isimler nickler karıştı.kafamçokkarıştı

canım ben seni gördüm arkadaş listesinde de bilgin olmadan eklemek istemedim.p.tür diil mi?ekliyorum.en son at gönderebiliyorum.herkeste nar istiyo.daha çok mu coins veriyo acep?

arkadaşız sanıyodum ben allah allah..kızımıda ekle artık cmr tr. ben pınar tür

kızlar benim ricam olucek
acaba birisi görevleri sırasıynan türkçeye cevirebilirmi
belki aramızda ing bilmeyen arkidişler vardır :kedi:

kızlar havva özkaya benim arkadaşım ben ekledim ona sizleri komşu olarakta ekleyebilirsiniz

alayınıza banana tree uleynnn

kızlar komşu olarak ekleyemediklerim beni eklesin lüfen hakkım kalmadı

kızlar benim ricam olucek
acaba birisi görevleri sırasıynan türkçeye cevirebilirmi
belki aramızda ing bilmeyen arkidişler vardır :kedi:

Anlaşılcak şekilde sırasıyla çevirmeye çalıştım. Bende photo medal görünmüyo, o yüzden koymadım. Sayılar madalya kısmında görünüyo, her kurdelede değişiyo, ordan bakabilirsiniz ben sayı kısımlarını .. olarak geçtim.

1 .. sayıda komşu edinin
2 .. kere arkadaşlarının tarlasını silip süpür
3 .. coins kazan
4 .. kadar parayı markette harca
5 .. kadar hasat topla (tarladan)
6 .. tane ağaçtan meyve topla
7 .. tane hayvan sağ
8 markette buildingsten .. tane satın al
9 markette decorationstan .. tane satın al
10 .. tane kaçan hayvanlardan yakala
11 .. tane birbirinden farklı bitkiyi ekip biç (tarladan)
12 .. tane birbirinden farklı ağaçtan meyve topla
13 .. tane birbirinden farklı hayvanı sağ
14 .. tane birbirinden farklı hediyeyi hediye kutunda tut

arkadaşlar iyi geceler ben çıkıyorum.inşallah fazla bişey kaçırmam.öpüyorum hepinizi.pınarcım kızına istek gönderdim.

iyi aksamlar kizalr bende hastasiyim bu oyuynun sizin sayenizde büssürü sey ögrendim vallaaa isteyen le komsu olabilirz özelden isimleriniz i gönderin ekleyim komsu olalaim kizlar bende hep beraber oynak isterim sizinle

komsu cok olursa tarla genisletme sansimiz dahada cogaliyo kizlar böylelikle fv parasina ihtiyacimiz olmuyo onun dolmasini beklersek baya beklemis oluruz onun icin komsuluklarimizi cogaltmamiz lazim

ben msj attım cnm eklersin

tamam canim bende sana attim sen eklersen sevinirim isminden cok cikti hangisi oldugunu bulamadim canim

Ayşegül Yüksel cnım ,herkeste eklıyım zaten gorursun :)

ekle kabul edeyım .

Back
X