Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkinide etmişsin sağol canım..kızımda cmr tr oda hastası oda istek yolladı sana....kabul ettim canımkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar neler istersiniz siparişleri alayım![]()
bencede satıyorum ben onları valla....
elif akşam giremiyor nicki melek benim arkedeş 6. takımdan.... ilk nur da burdan bir arkadaşın arkadaşı...offf karım karım karışıyoz.....
canım ben seni gördüm arkadaş listesinde de bilgin olmadan eklemek istemedim.p.tür diil mi?ekliyorum.en son at gönderebiliyorum.herkeste nar istiyo.daha çok mu coins veriyo acep?kız sen neler yollayabilion bakem? nar ağacı istiyom ben artık,zeytin ağacıda olur...öptüüümmmm....opuyorumnanaktan
istek gönderdim sana sibel ben.unutmasak bari birbirimizi.isimler nickler karıştı.kafamçokkarıştıkız sen neler yollayabilion bakem? nar ağacı istiyom ben artık,zeytin ağacıda olur...öptüüümmmm....opuyorumnanaktan
canım ben seni gördüm arkadaş listesinde de bilgin olmadan eklemek istemedim.p.tür diil mi?ekliyorum.en son at gönderebiliyorum.herkeste nar istiyo.daha çok mu coins veriyo acep?
kızlar benim ricam olucek
acaba birisi görevleri sırasıynan türkçeye cevirebilirmi
belki aramızda ing bilmeyen arkidişler vardır :kedi: