Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535

sende çekirdek neyim çitle naniknanik,
yav hesapla felan değil sanırım, iş telekom kaynaklı zeppim kosovada girebiliyomuş o, sorun yok diyo..fisfisfisfisfisfisfisfisfis

hee 70 level yapmış ükela benneyaptımki ,
bende görsem 70 i sallamam bu kadar , herhalde , galiba , sanırsam fisfisfis..
talin ben manyah oldum yaaa nanlaelaelaelaelae

hee 70 level oldum ukelayım ben ukelayımsırnaşık şey
ben hala manyahım be sergümmm boşverrrrr hastalık oldu bukaydirigubbakcemile3

:)) ay çok güldüm madalyalarını tamamladınsa ne olacak ya ben tebrik ediyorum seni kaç komşuyla oldunuz70

nosnok eğer küü aclırsaa değişicem ( tşk ederim

valla kaç komşum var bilmiyorum 100 olmuş mudur acep.yoksa bile yakındır.anam ağladı 70 i görene kadar.muradıma erdim.allah size de versin.o günleri göresiniz inşallahkaydirigubbakcemile3

61 levelimmm.bugün 62 level olurum heralde...:lepi:
hala açılmıyo faceeeeakannehir

Facebook çöktü!

ınternetin en büyük sosyal paylaşım platformlarından Facebook sabah saatlerinden beri çalışmıyor. Facebook.com adresinden siteye girmeye çalışan kullanıcılar hesaplarına ulaşamıyor. ınternette forumların ve diğer sosyal ağlarından gündeminde birinci sıraya yerleşen Facebook sorunu saatler geçmesine rağmen hala çözülemedi. 3G bağlantı ile cep telefonları ve bilgisayarları ile internete giren kullanıcılar Facebok hesaplarına erişebilirken kullanıcıların geneli kişisel sayfalarına bağlanamıyor.

okadar emek verdikkk getti çiftlikk of of..akannehirakannehirakannehir

hamd olsun facebook'uda yedik elbirliğiynencokacimcoook
sıradaki gelsin cokacimcoook
ben bi twetter'ıma bakim onuda kaybederim neyimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

arkadaşım 5 dk önce girdi facebooka arkadaşlar.ben hala giremıyorum ama yapıyorlar sanırım
sabır sabırrr:)))

hayırlı uğurlu olsun :) başınızı yiyecek bu talla diyordu annem :)) ben annemden biliom sebebi:)

zynga.com'dan şu an oyuna girdim ama facebookdan denemedim açıkcası denemey korkuyorum yine gider diyekaydirigubbakcemile3

üfff neden beni kimse duymuyo yaa mafoldumben

you_know tebrik ediyorum seni bu kadar şeyi nerden öğreniyorsun :)) teşekkürler bizimle paylaştığın için..tarlan süper çok yaratıcısın..

saolasın bebeeem bak buda son eglence parkım eiffelli balonlukaydirigubbakcemile3

off.. yine giremedim..tarladaki mahsüller kuruyacakakannehir

arkadaslar oyunu birakan ne kadar cok kisi var ya..

2 ay önce 40in üzerinde gift geliyordu simdi günde 5 tane zor geliyo
vasattbilmiyorumkismileCADIARZU

ben bırakmadım bırakmayıda dusunmııııımzemuszemus
valla hep yenilikler cıkıo cok sürükleyici bence

arkadaslar oyunu birakan ne kadar cok kisi var ya..

2 ay önce 40in üzerinde gift geliyordu simdi günde 5 tane zor geliyo
vasattbilmiyorumkismileCADIARZU

sana en azından 5 tane geliyomuş bana hiç gelmiyo ya mafoldumben

bi de size ne güzel hediyeler çıkıyor ama bana çıkmıyor bunlardan :sinifsinif:

canım balonlar cıktı birtek bak bende 4 tane var eşimde 1 tane yok ve seviyeside benden yüksek belli olmuo yani kime neye cıkacagı bilmiyorumkismile dierlerini aldım işte kapıyı marketten almıstım malum eiffelide valentineden aldım 1 tane daaa var ama yerleştirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…