hocam üstadım :)bendaa çömezim yaa örgüde bilmiom ki onu yapsam.kıvranıyorum ya içten içebirde benm mail güncel değil herhaldeööyle hediye kutusu falan gelmio bana çünkü o maili kullanmıyorum face de mail adresi değişiyo muu?
hee 70 level yapmış ükela benneyaptımki ,
bende görsem 70 i sallamam bu kadar , herhalde , galiba , sanırsam fisfisfis..
talin ben manyah oldum yaaa nanlaelaelaelaelae
:)) ay çok güldüm madalyalarını tamamladınsa ne olacak ya ben tebrik ediyorum seni kaç komşuyla oldunuz70
nosnok eğer küü aclırsaa değişicem( tşk ederim
Facebook çöktü!
ınternetin en büyük sosyal paylaşım platformlarından Facebook sabah saatlerinden beri çalışmıyor. Facebook.com adresinden siteye girmeye çalışan kullanıcılar hesaplarına ulaşamıyor. ınternette forumların ve diğer sosyal ağlarından gündeminde birinci sıraya yerleşen Facebook sorunu saatler geçmesine rağmen hala çözülemedi. 3G bağlantı ile cep telefonları ve bilgisayarları ile internete giren kullanıcılar Facebok hesaplarına erişebilirken kullanıcıların geneli kişisel sayfalarına bağlanamıyor.
you_know tebrik ediyorum seni bu kadar şeyi nerden öğreniyorsun :)) teşekkürler bizimle paylaştığın için..tarlan süper çok yaratıcısın..
bi de size ne güzel hediyeler çıkıyor ama bana çıkmıyor bunlardan :sinifsinif:saolasın bebeeem bak buda son eglence parkım eiffelli balonlukaydirigubbakcemile3
arkadaslar oyunu birakan ne kadar cok kisi var ya..
2 ay önce 40in üzerinde gift geliyordu simdi günde 5 tane zor geliyo
vasattbilmiyorumkismileCADIARZU
bi de size ne güzel hediyeler çıkıyor ama bana çıkmıyor bunlardan :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?