• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
iyiyiz.senden naber.rençber olduk kız.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ehehehe aynen vala delikafadulden
lyre cim ben seni eklemiş miyim?
ege cim seni ekledim ben kabul etmemişsin daha
bi de şu kraliçe rümeysa kilidin aç kız istek yollicam kilitsin arkadaşlık bile yollayamıyom haaa
şimdi kimler beni ekledi ben kimleri ekledim
eklediklerim ya da beni ekleyenler ismini baş harfini versin

zemuszemus

tamam cnm açıyorum eklersin opuyorumnanaktan

evt fatanuz ekledik birbirimisi a.s.

arkadaşlar bazılarınızı ben ekledim,ekleyenleri onayladım.eklemek isteyenler varsa ekleyebilir.ela güçlü ilk sırada çıkan.

her türlü hediyeleriniz kabul edilir,allah ne verdiyseopuyorumnanaktan

ya ben hiç birinize bişi gonderemim hep yarın gonder diyi bu :sinifsinif:

canım sumakcım soyadının baş harfi ne bakıyorum çok ayşegül var arkaşlarda

birde sizin çiftçi nasıl kalıyor hapsettiğiniz yerde benimki hep firar ediyor.tarlanın ortasınada koydum aynı oldu yine:sm_confused:

arkadaşlar istediğiniz arkadaşlarınızın ana sayfalarındaki altın saçan ördeğe tıklayın kaç tane olursa olsun yalnız bir ördeğe bir kere her ördeğe tıklayabilirsiniz. ben bugün sayfalarınızı gezerek 500 coins falan kazandım. fatucum sağol....

ekleyin anacım benüü
eyü oluyür
kızlar ya bişe sorcam biri sizi komşu ekleyince mi siz birini komşu ekleyince mi coins xp alıyosunuz

birde sizin çiftçi nasıl kalıyor hapsettiğiniz yerde benimki hep firar ediyor.tarlanın ortasınada koydum aynı oldu yine:sm_confused:

benimkide ole oluo cnm hasat yapmadan once sen tekrar hapset ...

ben 4 tane cit aldım cite hapsediyorum ... kare yaptım ... her hasat yada ekim yabcamda onu içeri hapsediom sora devam ediom :hulya:

egemiz sumak isimlerinizi verin facede komşu olalımmm

arkadaşlar bazılarınızı ben ekledim,ekleyenleri onayladım.eklemek isteyenler varsa ekleyebilir.ela güçlü ilk sırada çıkan.

her türlü hediyeleriniz kabul edilir,allah ne verdiyseopuyorumnanaktan
canım burdaki eklediğim arkadaşların listesinde görünüyosun.ekliyorum ben sibel.

kızlar il açtığınızda kızın durduğu yeri kürekle kaldırın kızı oraya getirin samanla etarafını hiç boşluk bırakmadan örün

pınar senin işin misafirin yok mu bacım yaa hep burdasınn
ama kabul et iyi tüyo veridm ben bugün o yöntemle 2000 coins aldım
opuyorumnanaktan

egemiz sana ne hediye göndereyim? söle bakiiimkaydirigubbakcemile3

pınar senin işin misafirin yok mu bacım yaa hep burdasınn
ama kabul et iyi tüyo veridm ben bugün o yöntemle 2000 coins aldımopuyorumnanaktan
ağzından yel alsın kız bana bir misafir gelmeye başladı mı bir ay üst üste gelir . şimdi dinleniyorum hayatım. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Back
X