• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
gnderdim canım ama direk programın linki deil o sayfanın programın linkinde hata verio ondan sayfanın link attım

Programı yükledim şimdi . r -s-h tuşlarını anladımda :) r ye basınca fae imleci ekranda kendi kendine haret etmeye başladı durmak bilmedi bende s ile durdurdum kaydirigubbakcemile3 anlamadım bişi

Programı yükledim şimdi . r -s-h tuşlarını anladımda :) r ye basınca fae imleci ekranda kendi kendine haret etmeye başladı durmak bilmedi bende s ile durdurdum kaydirigubbakcemile3 anlamadım bişi

kendi kendine hareket ediyor işte sen tek tek tıklamıosun mesela 10x10 luk bir tarlayı hasat edeceksin o cıkan yere en:10 boy:10 yaz ve mouseyi 10x10 luk tarlanın ilk karesine koy rastgele bir yere bırakırsan saçmalıo kaydirigubbakcemile3aynı sekilde ekerken biçerkende

canım linki var bak bu linkten indir bende diğeri olmadı bunu indirdim aynısı özelden atcam burdan verilmio

kullanılısı
oyunu açın sonra oyun sayfasını küçültüp farmville otamatik hasat ptogramınıu tıklayın ekrana kare şeklinde bir şey gelicek oraya gereken yere yatay ve dikey kaç tarlanız varsa onu yazın mesala 12 taneya yatay 15 tane dikey var ondan sonra onu alın ve sol köşeye koyun tarlanızın üstüne gelin ve mauseyi hasata baslanacak ilk kareye (arsaya koyun) r tuşuna basın program otamatik çalışmaya başlayacaktır durdurmak için s ağaçları hasat etmek istiyorsanız h tuşuna basın
aaa ne güzel canım o linki banada gönderirmisin lütfen

kendi kendine hareket ediyor işte sen tek tek tıklamıosun mesela 10x10 luk bir tarlayı hasat edeceksin o cıkan yere en:10 boy:10 yaz ve mouseyi 10x10 luk tarlanın ilk karesine koy rastgele bir yere bırakırsan saçmalıo kaydirigubbakcemile3aynı sekilde ekerken biçerkende

kötükedihüsoEvitttt sonunda yaptım :lepi:

balkafa yedim seni tüyo öğreniyorsun hiç demiyorsun küstüm ..

kızlar buraya bakamıyorum pek isteyen olursa özelden mesaj atsın programın linkini atayım

hadi kızlar son 26akannehir

Login | Facebook

kızlar bu oğlumun farm ı 18 tane hediye paketi eksik tıklarsanız sevinirim

Login | Facebook

son 10 hediye paketi kızlarrr(:(:(

Login | Facebook

buda çok sevdiğim bir arkadaşım için. onada hediye paketi lazım.destek olursunuz inşallah :kedi:

Login | Facebook

buda erkek arkadaşım için =)) onada hediye paketi lazım:):) lütfen yardım edin sürpriz yapmak istiyorum=))

*2 işlem tamammmm-eşimin farmından da gönderdimmmm-gamyoncuiremsu

ağaç tamamlanınca ne oluyo extra bi hediyemi geliyo yada paramı kazanıyoruz.öyleyse benim ağaçta 5 tane daha:((

kızlar hasat toplama programını indirdim bugun 3 saniyede hem ekiyorum hem topluyorum herseyi yapıorum yani traktöre benzine gerek yok mutlaka deneyin 1 kere tıklıosunuz o kendisi yapıyor hemencecik

bu link i banada özelden atabilirmisiniz...

Back
X