E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #3.101
lınkınıı yollarmısınn programın özeldennnnnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Login | Facebook hediye paketi kızlaar
Programı yükledim şimdi . r -s-h tuşlarını anladımda :) r ye basınca fae imleci ekranda kendi kendine haret etmeye başladı durmak bilmedi bende s ile durdurdum kaydirigubbakcemile3 anlamadım bişi
aaa ne güzel canım o linki banada gönderirmisin lütfencanım linki var bak bu linkten indir bende diğeri olmadı bunu indirdim aynısı özelden atcam burdan verilmio
kullanılısı
oyunu açın sonra oyun sayfasını küçültüp farmville otamatik hasat ptogramınıu tıklayın ekrana kare şeklinde bir şey gelicek oraya gereken yere yatay ve dikey kaç tarlanız varsa onu yazın mesala 12 taneya yatay 15 tane dikey var ondan sonra onu alın ve sol köşeye koyun tarlanızın üstüne gelin ve mauseyi hasata baslanacak ilk kareye (arsaya koyun) r tuşuna basın program otamatik çalışmaya başlayacaktır durdurmak için s ağaçları hasat etmek istiyorsanız h tuşuna basın
kendi kendine hareket ediyor işte sen tek tek tıklamıosun mesela 10x10 luk bir tarlayı hasat edeceksin o cıkan yere en:10 boy:10 yaz ve mouseyi 10x10 luk tarlanın ilk karesine koy rastgele bir yere bırakırsan saçmalıo kaydirigubbakcemile3aynı sekilde ekerken biçerkende
hadi kızlar son 26akannehir
hadi kızlar son 26akannehir
Login | Facebook
buda çok sevdiğim bir arkadaşım için. onada hediye paketi lazım.destek olursunuz inşallah :kedi:
Login | Facebook
buda erkek arkadaşım için =)) onada hediye paketi lazım:):) lütfen yardım edin sürpriz yapmak istiyorum=))
kızlar hasat toplama programını indirdim bugun 3 saniyede hem ekiyorum hem topluyorum herseyi yapıorum yani traktöre benzine gerek yok mutlaka deneyin 1 kere tıklıosunuz o kendisi yapıyor hemencecik
kızlar hasat toplama programını indirdim bugun 3 saniyede hem ekiyorum hem topluyorum herseyi yapıorum yani traktöre benzine gerek yok mutlaka deneyin 1 kere tıklıosunuz o kendisi yapıyor hemencecik