Bu samanla değiştirdiğimiz şeylere xp vermiyor ama yaptım ama manor u aldım, xp vermedi(
Yapamayan arkadaşlar videoyu izlediniz mi?
Programı kaldır birdaha kur, verdiğimiz linkten kurdun dimi.Sorun çıkmaması lazım ama bir daha denemekte yarar var.evet cnaım izledim ama sorun video kısmında değil zaten
program indikten sonra uygunsuz yaymcı mesajı veriyor sıkıntı orda :bbo::bbo:
Bu samanla değiştirdiğimiz şeylere xp vermiyor ama yaptım ama manor u aldım, xp vermedi(
Yapamayan arkadaşlar videoyu izlediniz mi?
samanın ismini değştirdiğim satıra mı yazıcam bunları?xp için mysterybox açman gerekiyor
grabbag
mysterybox
mysterybox091208
bunlar kutu kodları hepsini deneyebilirsin herdefasında farklı farklı şeyler çıkıyor
Programı kaldır birdaha kur, verdiğimiz linkten kurdun dimi.Sorun çıkmaması lazım ama bir daha denemekte yarar var.
samanın ismini değştirdiğim satıra mı yazıcam bunları?
Programı kaldır birdaha kur, verdiğimiz linkten kurdun dimi.Sorun çıkmaması lazım ama bir daha denemekte yarar var.
http: //apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative&cat=chickencoop&subcat&key=47563056b97e653f5b95407422349f87&next=reward.php%3FfrHost%3D100000454497139%26frId%3D3d62cc063f3490094ddedabd55fdff22%26frType%3DEggFriendReward&ref=nf
Bu link altın yumurta linki.
http: 'den snraki yeri boşluk bırakmadan kopyalayıp yapıştırın sayfaya gidin
(mesaj sayım yüzünden link veremediğim için böyle yaptım)
boş bir sayfa açılacak.kapayın.farmınıza geri dönün vee hediyenizi alın.
işlemi defalarca yapabilirsiniz ne kadar tık okadar hediye.
e bu linkte açılmıyo ki delikafaduldendelikafadulden
Ktunnel sitesine gir ve verilen linki oraya kopyala.Öyle açılır, inan anlatılacak gibi olsa ben anlatırdım mafoldumben 2 Kere manor aldım daha da beceremiom ne hikmetse akannehirnasıl oluyor ya biri anlatsın videoda izleyemiorum ben acılmıo
e bu linkte açılmıyo ki delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?