- Konu Sahibi EU3
-
- #2.541
oyy anam oyy öss sınavı mübarekkaydirigubbakcemile3charlesproxy.com u gugıldan aratın direk link veremiyorum maalesef
Sağda download var.tıklayın.çıkan sayfada altta bunları göreceksiniz:
Windows 32 bit (2.6 MB)
Windows 64 bit (3 MB)
Mac OS X (3.5 MB)
Linux / UNIX (2 MB)
bilgisayarınızın işletim sistemi neyse onu indireceksiniz
yoksa program çalışmaz
Onu nasıl anlayacaz derseniz bende bilmiyorum
ben deneyerek anladım
link ve resim yükleme hakkım olsaydı hepsini anlatırdım ama böyle anlatmak çok zor
verilen link derken nerde o link anlamadımki linkli sen ver bari ben oradan acayım
oyy anam oyy öss sınavı mübarekkaydirigubbakcemile3
şimdi bu dediğinizi yaptım da windows 32 bite tıkladım pc engelledi onayladım diğer arkdaşlar 32 bite tıkladığında indirmeye başlıyor demişti
ama öyle birşey olmadı bende en soldon indirdim ama açamadım senağlama
Otomatik açılmadıysa yukarda mavi kutunun içinde şöyle yazar :
Thank you. Your download will start in a few seconds. Hasn't started automatically?
Buna tıklarsan açılır.
Baştan çok karışık ve zor geliyor ama 1 ayda ekip biçerek geçtiğin 10 leveli 1 günde geçince oh be deymiş diyosun laelaelaelaelae
ben yükledim programda açıldı ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum deli olcammmakannehir
Otomatik açılmadıysa yukarda mavi kutunun içinde şöyle yazar :
Thank you. Your download will start in a few seconds. Hasn't started automatically?
Buna tıklarsan açılır.
Baştan çok karışık ve zor geliyor ama 1 ayda ekip biçerek geçtiğin 10 leveli 1 günde geçince oh be deymiş diyosun laelaelaelaelae
Haybales mi ne oraya yapıştırcan.Kodları kopyalasana burayada.Kod olmadan olmuyormu ki? Ondan mı yapamıyorum ben acepaa kafamçokkarıştıkodları buldum galiba bu kodlar nereye yapıştırılıcak
ayyyyyyyyyyyy çıldırcam haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldenkafamçokkarıştı
[QUOTE=mahsunmenekşe;10401543]ayyyyyyyyyyyy çıldırcam haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldenkafamçokkarıştı
Programı açıp new seaseon tıklıcan, sonra oyunu açıcan, oyun açıksa oyunu yenilicen.Sonra fb-1.farmville.cm yazan klasöre tıklıcan solda.Allah rızası için söylesin biri yada link versin bekliorum burda canlarım
Programı yükledikten sonra ne yapıcazzzzzzz
ama ben de izin verdimprogramı yükledim pc yi baştan başlattınız mı siz ?CADIARZU
Başlatmaya gerek kalmadı ama sen bide öyle dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?