Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
oyy anam oyy öss sınavı mübarekkaydirigubbakcemile3
şimdi bu dediğinizi yaptım da windows 32 bite tıkladım pc engelledi onayladım diğer arkdaşlar 32 bite tıkladığında indirmeye başlıyor demişti
ama öyle birşey olmadı bende en soldon indirdim ama açamadım senağlama

verilen link derken nerde o link anlamadımki linkli sen ver bari ben oradan acayım

Linki nasıl verecem sorunda burda zaten yazmayı denedim olmuyor ayırarak yazdım olmuyor. Tavukların yumurtalarını toplarken bazen yumurta buluyorsunuz ya buda altın yumurtanın linki belli bi yerdede değilki şurda şurda diyim :delphin:

Otomatik açılmadıysa yukarda mavi kutunun içinde şöyle yazar :

Thank you. Your download will start in a few seconds. Hasn't started automatically?

Buna tıklarsan açılır.

Baştan çok karışık ve zor geliyor ama 1 ayda ekip biçerek geçtiğin 10 leveli 1 günde geçince oh be deymiş diyosun
laelaelaelaelae

ben proğramı kurdum mozillada eklentilerdede çıktı şimdi napıcam sanırım anlatım videoları kaldırılmış kısaca anlatırmısın

ben yükledim programda açıldı ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum deli olcammmakannehir

tatlım onu da denedim!sorun program iniyor pc ye inmesine ama açılmıyor şöyleki uygunsuz yayımcı diyor ben de anlamadım ki açmak istediğinize emin misin vs.bişiler çıkıyo CADIARZU

Allah rızası için söylesin biri yada link versin bekliorum burda canlarım
Programı yükledikten sonra ne yapıcazzzzzzz

Bi Ice Lake alamadım, bayılazaaamm onun kodu var mı direk mi yazıyoruz adını delikafaduldenYok hiç iyi değilim, sıyırdım :içelim:

Ben yine elimden geldiği kadar anlatmaya çalışayım

Tarlamıza bir adet depo (storage) lazım.
40000 coinse red barn yada 14000 coinse toolshed alabilirsiniz. Diğerleri fv li paranız varsa onlarda olabilir.
Elinizde mevcutsa almaya gerek yok.

2. olarak saman (haybale) bi kaç tane alın.

Programı açıyorsunuz sol bölümde girdiğiniz bütün sitelerin linklerini vs gösteriyor.
Ordan http: //fb-1.farmville.com un
solundaki + işaretine tıklayın.
altında "flashservices" vardır. ve altında gateway.php ler.
Önce programı sonra oyunu açın yoksa program linkleri gösteremez.

Buraya kadar bi bakın bakalım. Devamını 2. postada yazayım.

[QUOTE=mahsunmenekşe;10401543]ayyyyyyyyyyyy çıldırcam haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldenkafamçokkarıştı

Güvenlik duvarı bizde de engelliyor ama izin veriyoruz bi problem yaşamadık.
Farklı bir uyarı veriyorsa ona bişey diyemiyorum daha evvel karşılaşmadım
[/QUOTE]

ama ben de izin verdim programı yükledim pc yi baştan başlattınız mı siz ?CADIARZU

Allah rızası için söylesin biri yada link versin bekliorum burda canlarım
Programı yükledikten sonra ne yapıcazzzzzzz
Programı açıp new seaseon tıklıcan, sonra oyunu açıcan, oyun açıksa oyunu yenilicen.Sonra fb-1.farmville.cm yazan klasöre tıklıcan solda.
Alt alta birkaç tane gateway.php dosyası açılacak..
Onlar toplam ya 2-3 ya da 5 tane, hepsi dolsun bekle.
Sonra o gateway yazısının herhangi birisine sağ tıkla ve breakpoints tıkla.
Sonra farmdan bir samanını depoya yolla (stor item)
Sonra programa gel, program otomatikman başka şeye geçecek.Geçmesini bekle.
Sonra general bölümünün yanındaki edit request seçeneğini tıkla, alt kısımdan da AMF yazılı yere bas.Ordaki klasörlerin içinden birinde haybales yazacak.Orayı çift tıkla mesela manor alacaksan oraya manor yaz.
Sonra yukarıdaki kırmızı kocaman tuşa bas.(Bayrağın yanında)
session yazan yere geri gel ve gateway.php dosyasına tekrar sağ tıklayıp önceden koyduğumuz işareti kaldır (yani breakpoints seçeneğinin yanında işaret olmasın, onu kaldır)
Sonra file___close, sonra da oyun sayfasını yenile..Store item de büyük ihtimalle manor seni bekliyor olacak.

Vallahi bu kadar anlatabildim arkadaşlar, dilim dönebildiğince..İnşallah doğrusu da budur.