• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlarrr sonunda villayı aldım 10binxp verdi 34. levelden direk 35 e atladım :sm_cool:bu arada kardan adam çıkıcakmış yakında diyo gift olarak sanırım
bu arada herkese cüce yolluyorum satınca iyi para ediyo diye farklı hediye isteyen varsa yazsın kaydirigubbakcemile5

nasıl satılıyo bu cüceler herbişeyler ya :bbo:

arkadaşlara bu oyunu oynamaları konusunda ısrar ettim etmez olaydım hepsinin kotası aşmış ocaklarına incir ağacı dikmişim:çok üzgünüm::mymeka:

bende 5gb 3g kullanıyorum fatura gelmiyordu eşimin kartında cekiolardı bu ay 100 tl çekmişler data kullanım sınırını asmısız mesaj geldi sadece farm ve kk dayım evet ya farm kotayı asıyor ama bu ay bedava bize istedigimiz kadar kullanabilioruz

fv hilesimi :1shok:

evettt :1shok:
yukarı baksana yabadabaduu yazmış :1shok:

bende 5gb 3g kullanıyorum fatura gelmiyordu eşimin kartında cekiolardı bu ay 100 tl çekmişler data kullanım sınırını asmısız mesaj geldi sadece farm ve kk dayım evet ya farm kotayı asıyor ama bu ay bedava bize istedigimiz kadar kullanabilioruz

akannehir akannehir akannehir

ya komşularım şu filler nerede deli olacam bulan banada yollasın neolur
fil krizim tuttuda
fil fil fi

bende fil istiyorum ama yok ya ne yaptıysam bulamadım su fv hilesinide söleyin ya ev alacam die biriktiriorum diğer seyler gözümde kaldı

kizlar bu hileler neler??:hulya:
bende çok merak ediim laelaelaelaelae
ya komşularım şu filler nerede deli olacam bulan banada yollasın neolur
fil krizim tuttuda
fil fil fi
fil mi ben 42 levelde olan arkadasımda gördüm ama bende hiç yukkk :çok üzgünüm:
turkiye grubunda varmış nasıl oluyosa kafamçokkarıştı
bende fil istiyorum ama yok ya ne yaptıysam bulamadım su fv hilesinide söleyin ya ev alacam die biriktiriorum diğer seyler gözümde kaldı

ben villa almak için para biriktiriyom kafamçokkarıştı
bana haber edersin hileyi bulunca sinir oldum ya Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar,evet türkiye grubunda fil mil vardı da....artık yok.karşı çıkanlar olmuş,iptal ettiler

bende türkiye grubunda duydum ama bulamadım işte balon falanda varmış neyse belki bidaha çıkar file çok talep kimi komşularım 4 5 tane almışlar
şu fv hilesi nasılmış hediye kutusu nasıl alınıyormuş bi anlatsanız

dünden beri çiftliğime giremiyorum ya

açılmıyor sayfa

sizde var mı böyle bir sorun kızlar :S

satrapi arada bende sorun yaşadım dün bi ekip biçmek için saatlerce uğraştım var bişiler yine farmvillede

bende türkiye grubunda duydum ama bulamadım işte balon falanda varmış neyse belki bidaha çıkar file çok talep kimi komşularım 4 5 tane almışlar
şu fv hilesi nasılmış hediye kutusu nasıl alınıyormuş bi anlatsanız

benim arkadasımda vardı sordum nasıl aldın diye bi ara çıkmıştı aldım artık yok dedi

bu oyun yüzünden interneti sınırsıza çevircem .bakalım bu ay bi gelsin fatura...kaydirigubbakcemile3
arkadaşıma sordum o bayadır oynuyomuş.sınırlı benimde dedi.ama kotayı aşmadı dedi...hep ödedigimizi ödedik yine dedi...:uhm:

bende oynuorum ama ne sarkı indirdim msn acmam video izlemedim kk ve farm 5 gb dolmusta tasmıs bile

kızlaaarrrrr beni arkadaş olarak eklermisinizzzzz

valla kızlar bende inanmıodum ama kotayı etkilio dikkat edin dier ay bizde adsl sınırsıza gececez pişman olduk 3g aldıgımıza cekmio sinir edio artık

Back
X