• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Kızlar komşularını 50 e tamamlayınki komşu gezdikçe coins ve xp kazanın ve en önemlisi kurdeleleriniz tamamlayın..Benim 31 tane komşum var tıkandım kaldım..Son kurdale mavi olan birden çok xp veriyor..

kuşum bidenem komşu olalım mı senle:jeyyar:

seni burda görmek ne güzel..opuyorumnanaktan özlemişim seni epeydir karşılaşamıyoduk.. neler yapıyon bakem görüşmeyeli...

face de benim ayarlar kapalı (kociş engelinden) bana özelden ismin atarmısın kuşumopuyorumnanaktan

kuzu inanamıyom sana :delphin:

Niye be, noldukibenneyaptımki, valla bilmiyorum nasıl bişe olduğunu, billa bilmiyorum.

Gına geldi zati feysde herbikeslerin sayfasında farmville filan var, aaa yetti be:umursamaz:

bende senin gibi düşünüyordum kuzum, bir başladım şimdide bırakamıyorum, kızlar benide ekleyin komşu olarak

ne ki bu farmvillebenneyaptımki

kuzumcum bu oyunda çiftçi sen oluyorsun ekip biçiyorsun hayvanlar besliyorsun ağaçlar dikiyorsun
ektiğin ekinlerin yetişme süreleri var kimi 4 saatte yetişiyor, kimi 1 günde 2 günde vs toplayıp satıyorsun onları yenilerini ekiyorsun
tarlaya ahır alıyorsun, traktör vs alıyorsun altınları toplaya toplaya oynuyorsun
bende çok direndim oymayacağım diye ama 2 3 hafta oldu öyle bi sardı ki 23. leveldayım hihoyyyt

benim face de de ismim talin kızlar
80 adet komşum var ama isteyen beni ekleyebilir:)

akşama eklerim seni de belki de eklisindir bende akannehir o kadar çok komşum var ki akannehir

pasaklı minik tanrıça güzelim sen kimsin facede kızların çoğuyla ekledik biz birbirimiz...

fatimacım tamam canım akşam eve gidince eklerim seni
hayal gözlüm miray ben şekercim yerimseniben

Zaten bende ancak eve gidince bakabilirim, farmvill işyerimde açılmıyor, akşama kadar çatlıyorum resmen:))

bende açamıyorum iş yerinde çatlıyorum resmen yaa
akşam eve gider gitmez koşuyorum pc başına
dün gece kahve ektim tarlama, kahve16 saatlikti mesela şimdi eve gider gitmez koşup toplayacağım onları

ay aman sizemi kaldı çiftçilik. Bırakın işin ehlileri yapsın bu işi-tatlicadiarzu-

kuzum harıkasın en iyisi bulaşmamak kaydirigubbakcemile3

selected'im komşu olmammı sana burda bile biribirimizi buluyoruz öpüldün şeker ..

hayvanları ağaçları yollayıp hobi bahçesine döndüm yine zemuszemus
farmr.png

Back