• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Merhaba kızlar
Tarlamı genişletmem için komşuculuk oynamamız gerekiyor bildiğiniz gibi :)
Beni ekler misiniz yada problem olmıcaksa ben sizi ekliyim

ay ben daha yeni başladım buna baktım herkeste salgın var merak ettim..komşu isteyen varmı aranızda...:)))

kizlar ben dünden belli ekiyorum, komsu ne zaman gerekli,
kacinci levellden sonra komsu alma hakkim var?
cilek fasulye ekip biciyorum,
ha birde inek aldim faydasi yok gibi mööleyip duruyor :-))

valla ben yeni oynamaya başladım.sanırsam aldığımız hayvanlardan ve ektiğimiz ürünlerden yetiştikçe para kazanacağız.komşumuz oldukça ve ona yardım ettikçe kazanacağız..böyle böyle genişleyeceğiz..
başka numarası varmı??

Kızlar komşularını 50 e tamamlayınki komşu gezdikçe coins ve xp kazanın ve en önemlisi kurdeleleriniz tamamlayın..Benim 31 tane komşum var tıkandım kaldım..Son kurdale mavi olan birden çok xp veriyor..

ohcanımadeğsin seni nerden tanıyorum diyorum sahi 5.takımdasın dimi takımdaşım =))

evet ceylan 5. takımdayım :)) bende sayfaya bakınca nerden tanıyorum dedim ama sen benden önce çıkarmışsın gel komşum ol:)) yalnız isteğim kalmadı varsa sen bana yolla:)

kizlar ben dünden belli ekiyorum, komsu ne zaman gerekli,
kacinci levellden sonra komsu alma hakkim var?
cilek fasulye ekip biciyorum,
ha birde inek aldim faydasi yok gibi mööleyip duruyor :-))

valla ben yeni oynamaya başladım.sanırsam aldığımız hayvanlardan ve ektiğimiz ürünlerden yetiştikçe para kazanacağız.komşumuz oldukça ve ona yardım ettikçe kazanacağız..böyle böyle genişleyeceğiz..
başka numarası varmı??

kızlar komşu ilk leveldan itibaren önemli
madalyaları topladıkça bol bol xp ve coins kazanıyorsun
size bir tüyo yeni başladığınızda altınlarınızı hayvanlara ve ağaçlara yatırmayın
çünkü onların size xp olarak hiç bir getirisi yok
bol bol ekip biçin vaktiniz varsa sürekli çilek gibi kısa süreli meyveler ekin derim :lepi:

Kızlar komşularını 50 e tamamlayınki komşu gezdikçe coins ve xp kazanın ve en önemlisi kurdeleleriniz tamamlayın..Benim 31 tane komşum var tıkandım kaldım..Son kurdale mavi olan birden çok xp veriyor..

canım farmville komşuları kkda kimsiniz diye bir topic var
orada isteyen ismini ve nicklerini belirtti
birimizden birini eklediğinde geri kalanlara kolayca ulaşabilirsin
biz öyle kalabalık olduk ki 80 - 90 komşusu var hepimizin akannehir kaydirigubbakcemile3

benim face de de ismim talin kızlar
80 adet komşum var ama isteyen beni ekleyebilir:)

Back