Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya tarlayı büyütmek istiyorum ama önce family farm alman lazım diyo ne ki o sinir oldum:gitme:
En küçük alanı alarak başlıcaksın canım,direk 22*22 yapamıyorsun tarlanı,ona gelene kadar tüm expand farm daki alanları uygulaman lazım :)
ya tarlayı büyütmek istiyorum ama önce family farm alman lazım diyo ne ki o sinir oldum:gitme:
Sizlere bir Tüyo Kümesin içini tarlanızda bir yere boşaltın ve satın
Arkadaşlarınız tarafından yayınlanan yumurtanın üzerine tıklayın ve tarlanıza yerleştirin ve sizde yumurta yayınlayıp satın 270coins cepte olur
Eğer kümesiniz hediye kutusunda bırakıp arkadaşlarınızın yayınladıklarımna tıklarsanız süpriz hediyeler çıkabilir =))
Bugün bana noelbaba ve flamingo çıktı =))
29.leveldeyim 1.000.000 üzeri coinsim var kaydirigubbakcemile2
3 komşu aranıyor
İsteyen face adresini pm atabilir
Yanlız henüz mesaj atma hakkım olmadığı için yanıt veremeyeceğim..![]()
level 24![]()
level 24![]()
farmwille için arkadaşlık talebi geliyo kafamçokkarıştı ne faydası var ki anlayamadım laelaelaelaelae
2. sorum da traktörümü yanlışlıkla silmişim ama nasıl sildiğimi bilmiyorum :bbo: bunun içinneye dikkat etmem gerekiyo -tatlicadiarzu-
Bi kere arkadaşlarını eklediğinde bahçelerine giriyorsun çöp topluyorsun yada kuş kovalıyorsun
5 XP 20 de altın veriyor.
Traktör vb ürünleri satmaak için de SELL yazısına dikkat dikkat tıkladığın anda sorar yes dersende gider
gelen farmville isteklerini kabul edebilirsin kuzum
sende o uygulama zaten var olduğu için isteği gönderen kişi direk komşun olacak
faydası var yani yerimseniben
traktörü silme işine gelince, çiftlikteki herşeyin üzerine tıkladığında sell seçeneği vardır
bu satmak anlamına gelir
eğer onu seçip de sildiysen traktörü satmışsın demektir bebem :sinifsinif:
Sell tıklamayın arkadaşlar,paranız çoksa al sat yapın daha çok x p kazanmak için..