• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
Banada Yer açın kızlar ..Oyy oyy ..kaydirigubbakcemile3Bu oyun beni çok kötü bozuyor

Sizlere bir Tüyo Kümesin içini tarlanızda bir yere boşaltın ve satın
Arkadaşlarınız tarafından yayınlanan yumurtanın üzerine tıklayın ve tarlanıza yerleştirin ve sizde yumurta yayınlayıp satın 270coins cepte olur
Eğer kümesiniz hediye kutusunda bırakıp arkadaşlarınızın yayınladıklarımna tıklarsanız süpriz hediyeler çıkabilir =))
Bugün bana noelbaba ve flamingo çıktı =))

ya tarlayı büyütmek istiyorum ama önce family farm alman lazım diyo ne ki o sinir oldum:gitme:

ama bana bişey dememişiniz, param var ama 22*22 yapamıyorum önce onu al bunu al diyo, hangi evleri almam lazım bi yazın hayrına ya:gitme:

En küçük alanı alarak başlıcaksın canım,direk 22*22 yapamıyorsun tarlanı,ona gelene kadar tüm expand farm daki alanları uygulaman lazım :)

En küçük alanı alarak başlıcaksın canım,direk 22*22 yapamıyorsun tarlanı,ona gelene kadar tüm expand farm daki alanları uygulaman lazım :)

ay inanmıyorum ya boşunamı tonla para verip çiflik evi aldım benmafoldumbenmafoldumben

saol canım:gitme:

29.leveldeyim 1.000.000 üzeri coinsim var kaydirigubbakcemile2
3 komşu aranıyor
ısteyen face adresini pm atabilir
Yanlız henüz mesaj atma hakkım olmadığı için yanıt veremeyeceğim..
:delphin:

ya tarlayı büyütmek istiyorum ama önce family farm alman lazım diyo ne ki o sinir oldum:gitme:

önce en küçüğünü satın alarak başlamalısın canımcım
sonra diğer boylarını sırayla büyüklüklerine göre satın alabilirsin
birden 18x18 yada 20x20 alamıyorsun maalesef :sinifsinif:

Sizlere bir Tüyo Kümesin içini tarlanızda bir yere boşaltın ve satın
Arkadaşlarınız tarafından yayınlanan yumurtanın üzerine tıklayın ve tarlanıza yerleştirin ve sizde yumurta yayınlayıp satın 270coins cepte olur
Eğer kümesiniz hediye kutusunda bırakıp arkadaşlarınızın yayınladıklarımna tıklarsanız süpriz hediyeler çıkabilir =))
Bugün bana noelbaba ve flamingo çıktı =))

aa süper fikirmiş ben bi deneyeyim alkisalkisalkis

29.leveldeyim 1.000.000 üzeri coinsim var kaydirigubbakcemile2
3 komşu aranıyor
İsteyen face adresini pm atabilir
Yanlız henüz mesaj atma hakkım olmadığı için yanıt veremeyeceğim..:delphin:

bende 23 leveldayım dün akşam bütün paramı bitirdim -tatlicadiarzu-
repine ismimi yazdım canım ekleyebilirsin beni nickini de belirtirsen komşuluk isteği yollarım sana akşam hihoyyyt

arkadaslar bende yeni basladim, cilek ekip duruyorum,
paranin hepsini bitirdim, umarim yine kazanirim,

Arkadaşlar bugün Yeni bahçe standı girmiş oyuna ..Decoratif çiçekler kazanmanın tam zamanı ..

farmwille için arkadaşlık talebi geliyo kafamçokkarıştı ne faydası var ki anlayamadım laelaelaelaelae
2. sorum da traktörümü yanlışlıkla silmişim ama nasıl sildiğimi bilmiyorum :bbo: bunun içinneye dikkat etmem gerekiyo -tatlicadiarzu-

Bi kere arkadaşlarını eklediğinde bahçelerine giriyorsun çöp topluyorsun yada kuş kovalıyorsun
5 XP 20 de altın veriyor.

Traktör vb ürünleri satmaak için de SELL yazısına dikkat dikkat tıkladığın anda sorar yes dersende gider

farmwille için arkadaşlık talebi geliyo kafamçokkarıştı ne faydası var ki anlayamadım laelaelaelaelae
2. sorum da traktörümü yanlışlıkla silmişim ama nasıl sildiğimi bilmiyorum :bbo: bunun içinneye dikkat etmem gerekiyo -tatlicadiarzu-

gelen farmville isteklerini kabul edebilirsin kuzum
sende o uygulama zaten var olduğu için isteği gönderen kişi direk komşun olacak
faydası var yani yerimseniben

traktörü silme işine gelince, çiftlikteki herşeyin üzerine tıkladığında sell seçeneği vardır
bu satmak anlamına gelir
eğer onu seçip de sildiysen traktörü satmışsın demektir bebem :sinifsinif:

Sell tıklamayın arkadaşlar,paranız çoksa al sat yapın daha çok x p kazanmak için..

Bi kere arkadaşlarını eklediğinde bahçelerine giriyorsun çöp topluyorsun yada kuş kovalıyorsun
5 XP 20 de altın veriyor.

Traktör vb ürünleri satmaak için de SELL yazısına dikkat dikkat tıkladığın anda sorar yes dersende gider

ne bilim hiç tanımadığım birini farmwillede komsum olsun diye niye eklim ki kafamçokkarıştı

sell satmak olduğunu biliyorum da nasıl o an yok ettim onu bilmiyorum ney yaptığımı bilmiyorum yani kafamçokkarıştı

gelen farmville isteklerini kabul edebilirsin kuzum
sende o uygulama zaten var olduğu için isteği gönderen kişi direk komşun olacak
faydası var yani yerimseniben

traktörü silme işine gelince, çiftlikteki herşeyin üzerine tıkladığında sell seçeneği vardır
bu satmak anlamına gelir
eğer onu seçip de sildiysen traktörü satmışsın demektir bebem :sinifsinif:

hım anladım kuzum ben başka bi faydası var sandım :kedi:
traktörümü satmadım satsam para eklenirdi :bbo:

Sell tıklamayın arkadaşlar,paranız çoksa al sat yapın daha çok x p kazanmak için..

o nasıl olii akannehir

Back