FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

birde simdi esimle yarısıyoruz. daha hızlı level atlamak için önereceginiz birsey var mı? ben suan 22 oldum. iş yerinde yasak girilmiyor facebooka. aksam anca girebiliyorum

altın toplama gelmiş şimdide ilkinden yeşil koyun cıkıo kaydirigubbakcemile3

bana yeni bişey geldi ama ne olduğunu anlamadım resmini de yükleyemiyorum bilen arkadaş varsa açıklama yapabilir mi?altın çanağı gibi bişey anlayamadım bilmiyorumkismile

bana yeni bişey geldi ama ne olduğunu anlamadım resmini de yükleyemiyorum bilen arkadaş varsa açıklama yapabilir mi?altın çanağı gibi bişey anlayamadım bilmiyorumkismile

valentine gift gibi oda cnm şimdi altın toplayacaksın sırasıyla yeşil koyun çiçek yüklü araba ve cüce fln cıkıo
bide artık arkadasların tarlasını gübrelerken benzin kazanabiliosunuz

birde simdi esimle yarısıyoruz. daha hızlı level atlamak için önereceginiz birsey var mı? ben suan 22 oldum. iş yerinde yasak girilmiyor facebooka. aksam anca girebiliyorum

hizli level atlamak icin en iyi yontem 4 saatlik urunlerdir
ama diyorsunuz ancak aksamlari giriyorum
o zaman bir gunluk 2 veya 3 xp lik urunleri tavsiye ederim ...

bende dün gül ekmiştim onu toplarken gül standı cıktı satın al yazıyordu aldım. onun bir faydası oluyor mu? 30.000 cln gitti.

canım toplarken gül buketleri onun içinde birikiyor istersen yayınlarsın arkadasların alır istersen bahcene ekle görev tamamlarsın

bende dün gül ekmiştim onu toplarken gül standı cıktı satın al yazıyordu aldım. onun bir faydası oluyor mu? 30.000 cln gitti.

cok iyi yapmissin
ne guzel ;PRETTY GARDEN (ÇİÇEK BULUNDURMA GÖREVİ)tamamlamis olursun bunun icin ;
Bahçenizde toplam 50 adet çiçek bulundurduğunuzda görev tamamlanmış olur
Sarı – 5, Beyaz – 10, Kırmızı – 25, Mavi – 50

kaydirigubbakcemile5

Updated Mystery Gift Prizes!

mystery gift paketleri update edildi
icinden yeni hediyeler cikiyor
iste onlar ;

Ossabaw Pig
Saanens Goat
Breadfruit Tree
Mandarin Tree
Greenery
Birdfeeder
Free Fuel

evet ya bugun actım dolu vardı çamurlu domuz beyaz keçi kus evi fln cıktı çim fln

canım toplarken gül buketleri onun içinde birikiyor istersen yayınlarsın arkadasların alır istersen bahcene ekle görev tamamlarsın

bilemediğim o kadar cok sey varmıs ki

mesela Mystery Gift Prizes. bunlar ne işe yarıyor. cok soru sordum dimi (

komşu ziyaretlerinde de koleksiyon için objelerim hep aynı 15. musluğğum (

sorun degil ki
yayinla tek tek ; )
her yayin icin 250 xp +5000 coins ve +5 fuel veriliyor
yasadin : )kaydirigubbakcemile5

soru canavarı geldiii

simdi illa 6 dan fazla mı yapmamız gerekiyor yayınlayabilmemiz için. 1-2 tane olsa yayınlayamıyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…