• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

tüm açıklamalar için çokkk teşekkürler..opuyorumnanaktan.. komşuluk ve hediyeleşme için ekleyin arkadaşlar..at evi yapıyorum malzemenin biri 3te kalakaldı mafoldumben..ismim duygu gök..facebkta da kadınlar kulübüne üyeyim..bekliyorummm

kızlar 15-20 güne farmill paralı olcakmış dıolar..son level 70 e kadar oynaya biliomuşuz 70 den sonrası paralı olcak ayı 6 dollar duyan varmı yaaaa...

komsu istediginde bulunmayiniz lutfen
onun icin acilmis konular mevcut (oyunlar bolumde )

hic duymadim :sm_confused:

Locked Mystery Box

çiftçilerin küçük bir bölümünde yeni locked mystery box görülecektir. Peki nerden bulucaz bu locked mystery box ‘u ;

lockedmysterybox1.jpg

Bu mystery box, tarlamızda biçme (traktör ile veya elle) yaparken çıkabiliyor, Bu mystery box’u yakalayabilirseniz oyunda aşağıdaki gibi bir ekran gelir ve locked mystery box, gift kutunuza yerleşir

Bu mystery box’u açmak için e-mail adresinize bir şifre gider ve bu şifreyi locked mystery box’a girerek kutuyu açabilirsiniz. Eğer farmville’ye mail adresinizi kayıt ettirmediyseniz kaydettirmeniz gerekmektedir. Bunun için bir ekran açılacaktır.

Not : Bu mystery box oyunda sadece ufak bir kısım oyuncuda görülecektir, ileride tüm oyunculara açılacaktır.​

cats5h.jpg

mailime sifre geldi ;yazdim ...ve bu cikti

cats56v.jpg

amann zaten vardi bu bende :1closedeyes:​

Son düzenleme:
selamm
bende yeni başladım ekip biçmeye:)
takip ederim burayıda
lever 11 deyim
genelde evde oldugumdan çilek ekiyom.
bu gece üzüm ekcem.yarın yokum evde cünkü.

Farmville Köpek Çok Yakında

facebook_farmville_freak_coming_soon_dog.jpg

Farmville çok yakında, kullanıcıların isteğiyle köpeği çıkartıyor. Daha önce oyuna ekleneceği açıklanan köpek, bugün itibariyle oyun açılış ekranlarında çıkmaya başladı. Ancak oyuna ne zaman ekleneceği konusunda tam bir açıklama bulunmuyor.

farmvillekopek.jpg

Son düzenleme:
Yeni eklenen dekorasyonlar

wpid-i_facebook_farmville_freak_forest.jpg
wpid-i_facebook_farmville_freak_lavender_knoll.jpg

wpid-i_facebook_farmville_freak_provencal_pot.jpg
wpid-i_facebook_farmville_freak_tall_hedge.jpg
wpid-i_facebook_farmville_freak_provencal_fence.jpg

Provencal Pot – 2,200 coins
Tall Hedge – 1,000 coins
Provencal Fence – 700 coins

Forest -10 FV$