• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Günaydın zepp...Bilmiyorum acaba bir şeyler satmıyorum diyemi ...Dün hayvanlardan onlarca sattım

hayvanlar çoktu bakımları oldukça zor onun için çoğunu sattım ...hiç harcamıyorum, yok ki almaya yetmiyor zaten

level kac? benim 22 ve 15 tane fv var. esimde oynuyor onun 15.levelda 20 tane birikmişti.

Günaydın zepp...Bilmiyorum acaba bir şeyler satmıyorum diyemi ...Dün hayvanlardan onlarca sattım

sanmiyorum ablacim
level artikca dogru orantili olarak fv de artiyor

zaten oyuna ilk uye (giris) yapan biri 5 fv ile basliyor
benneyaptımki

Locked Mystery Box

çiftçilerin küçük bir bölümünde yeni locked mystery box görülecektir. Peki nerden bulucaz bu locked mystery box ‘u ;

lockedmysterybox1.jpg

Bu mystery box, tarlamızda biçme (traktör ile veya elle) yaparken çıkabiliyor, Bu mystery box’u yakalayabilirseniz oyunda aşağıdaki gibi bir ekran gelir ve locked mystery box, gift kutunuza yerleşir

Bu mystery box’u açmak için e-mail adresinize bir şifre gider ve bu şifreyi locked mystery box’a girerek kutuyu açabilirsiniz. Eğer farmville’ye mail adresinizi kayıt ettirmediyseniz kaydettirmeniz gerekmektedir. Bunun için bir ekran açılacaktır.

Not : Bu mystery box oyunda sadece ufak bir kısım oyuncuda görülecektir, ileride tüm oyunculara açılacaktır.​

iste locked mystery box 'in icinden cikan hediyeler ;

Arborist
Farmhand
Totem Pole
5 or 20 Free Fuel Refills
Mammoth Statue
Golden Chicken
Platinum Gnome
Gold Gnome​

Bu oyun bitmez kidelikafadulden

Yeni bir ribbon görevi picture farmdelikafadulden

Yeni picture farm görevi arkadaşlarınızın çiftliklerinin fotoğrafını çekme üzerine tamamlanacak olan bir görev herkezin başarılı olması dilegi ile ;

picture-farm.jpg

Sarı Ribbon: 3 fotoğraf – Ödül: 10 EXP ve 500 altın
Beyaz Ribbon: 10 fotoğraf – Ödül: 20 EXP ve 1000 altın
Kırmızı Ribbon: 30 fotoğraf – Ödül: 50 EXP ve 2500 altın
Mavi Ribbon: 50 fotoğraf – Ödül: 100 EXP ve 5000 altın

horoz.jpg

Horoz; yeni gelecek olan hayvanlardan.

Bilindiği gibi kümeslerden yumurta çıkma sayısı azaldı. Zynga bunu özellikle yaptı çünkü yeni biz görev çıkartmayı planlıyordu. Planları ise şu; her kümese bir tane horoz koyulduğu taktirde çıkan yumurtalar ile “Cracked Egg” isimli bir ribbon görevi tamamlamak. Fakat size kötü bir haberim var. Bu ribbonun yumurtalarını komşularımızın kümeslerinden almak zorundayız. aşağıda resimli olarak anlatmaya çalıştım inşallah işinize yarar.

horoz-gorev.jpg

yukarida da anlattığım gibi komşularımızdan topladığımız yumurta ile tamamlanabilecek bir görev;

Sarı Ribbon: 5 yumurta – Ödül: 50 EXP ve 1000 altın
Beyaz Ribbon: 10 yumurta – Ödül: 100 EXP ve 2500 altın
Kırmızı Ribbon: 25 yumurta – Ödül: 250 EXP ve 5000 altın
Mavi Ribbon: 50 yumurta – Ödül: 1000 EXP ve 10000 altın​

kızlar koleksiyon ürünleri ne oluyor. benim bazılarında 2-3 tane var

:nazar: masallah irna ablam hizlisin :jeyyar:

evet her parca kollesiyonu tamamlamak icin onemli
use dedigimizde otomatik olarak ekliyor ;dogrudur yani

biraz bilgi vereyim hem bilmeyen arkadaslarda vardir ;

Her koleksiyon serisinde 6 adet değişik item var ve bunların herbirinden altışar adet toplanmalı

Koleksiyon serileri,

Bahçe aletleri serisi (Gardening tools collection) : Gloves – eldiven, trowel – kürek, cultivator – kültivatör, twine – ip, pruning saw – budama testeresi, shears – biçici

Yerel eşyalar serisi (Country Kitsh collection ) : needlepoint – işleme tablo, spigot – musluk, pocketwatch – cep saati, salt shaker – tuzluk, thimble – yüksük, cow bell – inek çanı

Böcek koleksiyonu (bugs collection) : ladybug – uğur böceği, dragonfly – yusufçuk, caterpillar – tırtıl, stick bug- çekirge, beetle – karaböcek, centipede – kırkayak

Kelebek Koleksiyonu (butterfly collection) : emperor – imparator kelebek, painted lady – benekli kelebek, blue butterfly – mavi kelebek, swallowtail – çatalkuyruk, zebra, copper – bakır renkli

Tüy koleksiyonu (feather collection) : green plum – yeşil erik rengi, hen feather – tavuk tüyü, dapple plum – benekli tüy, red feather – kırmızı tüy, banded quill – şeritli telek, blue feather – mavi tüy

Bu ögelere bitkinizi ekerken, hasat toplarken, komşunuzun tarlasını gübrelerken, hediye vb yollar ile rastlayabilir ve koleksiyonunuza katabilirsiniz...kaydirigubbakcemile5

bu koleksiyonları tamamlayınca ribbons kazanmak mümkün iki koleksiyonu tamamlayanlar sarı kurdeleyi alabiliyor.

Koleksiyon tablosuna aşağıdaki resimde gösterilen yoldan ( kurdelelerin olduğu bölümden ) ulaşabiliriz kaydirigubbakcemile5

collections.png

kızlar koleksiyon ürünleri ne oluyor. benim bazılarında 2-3 tane var

bakin 5. sayfada anlatmisim ; )

bu koleksiyon parcalarından 10 ar tane toplamamız gerekmiyormu ben öyle biliyorum bide sadece tamamlayıp deil tamamladıktan sonra yayınlayıp görev tamamlamıs oluyoruz rıbbonları yani

bu koleksiyon parcalarından 10 ar tane toplamamız gerekmiyormu ben öyle biliyorum bide sadece tamamlayıp deil tamamladıktan sonra yayınlayıp görev tamamlamıs oluyoruz rıbbonları yani

max. 10 aliyor
illaki 10 yapmak gerekmiyor ama

ve tabi ki yayinlayacagiz ; ) : )

Back