Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CADIARZUher level atladigimizda oda yukseliyor yesilim ablambenim hiç fv param olmuyor devamlı 4 te:) olsa ilk sana yollayacağım
Günaydın zepp...Bilmiyorum acaba bir şeyler satmıyorum diyemi ...Dün hayvanlardan onlarca sattım
Günaydın zepp...Bilmiyorum acaba bir şeyler satmıyorum diyemi ...Dün hayvanlardan onlarca sattım
Locked Mystery Box
çiftçilerin küçük bir bölümünde yeni locked mystery box görülecektir. Peki nerden bulucaz bu locked mystery box ‘u ;
Bu mystery box, tarlamızda biçme (traktör ile veya elle) yaparken çıkabiliyor, Bu mystery box’u yakalayabilirseniz oyunda aşağıdaki gibi bir ekran gelir ve locked mystery box, gift kutunuza yerleşir
Bu mystery box’u açmak için e-mail adresinize bir şifre gider ve bu şifreyi locked mystery box’a girerek kutuyu açabilirsiniz. Eğer farmville’ye mail adresinizi kayıt ettirmediyseniz kaydettirmeniz gerekmektedir. Bunun için bir ekran açılacaktır.
Not : Bu mystery box oyunda sadece ufak bir kısım oyuncuda görülecektir, ileride tüm oyunculara açılacaktır.
masallah irna ablam hizlisin :jeyyar:
evet her parca kollesiyonu tamamlamak icin onemli
use dedigimizde otomatik olarak ekliyor ;dogrudur yani
biraz bilgi vereyim hem bilmeyen arkadaslarda vardir ;
Her koleksiyon serisinde 6 adet değişik item var ve bunların herbirinden altışar adet toplanmalı
Koleksiyon serileri,
Bahçe aletleri serisi (Gardening tools collection) : Gloves – eldiven, trowel – kürek, cultivator – kültivatör, twine – ip, pruning saw – budama testeresi, shears – biçici
Yerel eşyalar serisi (Country Kitsh collection ) : needlepoint – işleme tablo, spigot – musluk, pocketwatch – cep saati, salt shaker – tuzluk, thimble – yüksük, cow bell – inek çanı
Böcek koleksiyonu (bugs collection) : ladybug – uğur böceği, dragonfly – yusufçuk, caterpillar – tırtıl, stick bug- çekirge, beetle – karaböcek, centipede – kırkayak
Kelebek Koleksiyonu (butterfly collection) : emperor – imparator kelebek, painted lady – benekli kelebek, blue butterfly – mavi kelebek, swallowtail – çatalkuyruk, zebra, copper – bakır renkli
Tüy koleksiyonu (feather collection) : green plum – yeşil erik rengi, hen feather – tavuk tüyü, dapple plum – benekli tüy, red feather – kırmızı tüy, banded quill – şeritli telek, blue feather – mavi tüy
Bu ögelere bitkinizi ekerken, hasat toplarken, komşunuzun tarlasını gübrelerken, hediye vb yollar ile rastlayabilir ve koleksiyonunuza katabilirsiniz...kaydirigubbakcemile5
bu koleksiyonları tamamlayınca ribbons kazanmak mümkün iki koleksiyonu tamamlayanlar sarı kurdeleyi alabiliyor.
Koleksiyon tablosuna aşağıdaki resimde gösterilen yoldan ( kurdelelerin olduğu bölümden ) ulaşabiliriz kaydirigubbakcemile5
kızlar koleksiyon ürünleri ne oluyor. benim bazılarında 2-3 tane var
bu koleksiyon parcalarından 10 ar tane toplamamız gerekmiyormu ben öyle biliyorum bide sadece tamamlayıp deil tamamladıktan sonra yayınlayıp görev tamamlamıs oluyoruz rıbbonları yani
max. 10 aliyor
illaki 10 yapmak gerekmiyor ama
ve tabi ki yayinlayacagiz ; ) : )
max. 10 aliyor
illaki 10 yapmak gerekmiyor ama
ve tabi ki yayinlayacagiz ; ) : )
hadi yaa (( ben hiç birini yayınlamadım ne olacak simdi ((
sorun degil ki
yayinla tek tek ; )
her yayin icin 250 xp +5000 coins ve +5 fuel veriliyor
yasadin : )kaydirigubbakcemile5
waoww süper. peki nasıl yayınlayacam. cok acemiyim