• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

34 altınım vardı bir tane yesil koyun aldım. geri kalanını biriktirecem. bakalım neler cıkacak. Ama altın bulmak cok zor gönderen az :(

bugunde acılmadı ya cok merak ediyorum valla :kedi:
ev fln cıksa bari kaydirigubbakcemile3

bende bütün evlerden var kaydirigubbakcemile3 yetmiyor bana yetmiyor yeni ev cıksın yeni ev cıksınkaydirigubbakcemile3

kıskanma calıs seninde olur kaydirigubbakcemile3tırnaklarımla kazıya kazıya bu hale getirdim bahcemi kaydirigubbakcemile3
bu arada kopişler gelsin artık ya

ay kıslar bu 4.hediye ilk kime açılırsa yazsın şuraya çatlıycam meraktan arkadaşımın 140küsür hediyesi olmuş hala açılmamış yaa akannehir

daha öncede söyledigim gibi ayın 17 sınde acılacak diye tahmin ediyorum cunku patrıck day amerikada ayın 17 sınde kutlanır baharın gelişini karşılamak için benim hediyem 200 oldu sanırım ama hala acılmadı

kızlar bana inek sağan bir kadın geldi ama kullanamıyorum ne işe yarıyor bilen varmı?

onu "use" yapıyorsun hayvanların işlerini senin yerine hallediyor

ağaçlı olan da "use" yapınca ağaçları"harvest" yapıyor..her ikiside bir defaya mahsus

1 defaya mahsussa hayvanlar cogalınca kullanmak daha mantıklı. bende de var.

banada füze gibi birsey geldi. arkadasımın yayınladıgı altın yumurta linkine tıklayınca kazandım. o ne işe yarıyor kızlar?

kızlar bana inek sağan bir kadın geldi ama kullanamıyorum ne işe yarıyor bilen varmı?

bunu atlamisim demek ki

bilmeyen arkadaslara olsun ;

Yeni özellik: Arborists & Farmhands!

arboristFarmhand.jpg

Arborists : Bütün ağaçlarınızı tek seferde hasat eder
Farmhands : Bütün hayvanları tek seferde hasat eder
Arborists ve Farmhands marketten 5 FV karşılığında alınabilir. Tek kullanımlıktır. Bu malzemeleri at barınaklarınızı hasat ederkende sürpriz olarak, karşılıksız bulabilirsiniz. :lepi:

Stay.jpg

allowWalk.jpg

Çiftlikteki hayvanlarınız zaman zaman gezintiye çıkabilir. Buna izin vermek için Allow Walk, yok sabit dursunlar diyorsanız Stay seçebilirsiniz.kaydirigubbakcemile5​

Yeni acilan Mystery Box 'in icinden cikan hediyeler arkadaslar ;

16 FV$ alabiliyoruz

wpid-i_facebook_farmville_freak_stpatricks_mystery_box.jpg

Green Mallard
High Kick Horse
Potted Clovers
Green Gazebo
Green Parrots
Green Farm House

wpid-i_facebook_farmville_freak_linkaholic_stpatricksday_mystery_box_prizes.jpg

facebook_farmville_freak_amanda_stpatricksday_mystery_box_prizes.jpg

facebook_farmville_freak_unity_green_parrots.jpg