zepp bende spa var ama nasil kullanacagimi anlayamadim lutfen bi yardimci olur musun? yada burdaki arkadaslardan bilen varsa bana anlatabilrmisiz?
Farmville Yayinlanmamis Haunted House; Farmvillede cok yakinda yayina girecek olan Haunted House icin yine malzeme toplamamiz gerekecek, simdiden fazladan almis oldugunuz tahta ve tuglalari biriktirmenizde fayda var.
Arkadaslar farmville bu hafta bir bildiri yayinladi
ceviriyorum asagi yukari soyle ;
''Kreş Barns Nisan 2010'da tekrar serbest bırakıldı. O zamandan beri, çiftlik başına bir kreş Barn sahip olanlar sınıra rağmen, çiftçiler bir kreş Barn daha almıslardır bir aksaklık olmuştur. . Farmville şimdi kim bu aksaklık yararlandı olanlardan ekstra nursery Barn (ler) kaldırıyor. . Sadece onlar o çiftçiler tarafından satın alınmış olabilir yapı malzemelerinin kaybını telafi etmek için, 100 FV Nakit bu çiftçilerin kredi olacak, nursery Barn (lar) kaldırılacak.''
kaldırılan nursery Barn daki Hayvanlar Hediye Kutuna gelecek . 100 FV cash etkilenen oyuncular için verilecek..
2'den fazla sahip kullanıcılar için Kreş Barns için 100 fvcash çiftlik nakit verecek. (daha cok Olan oyuncular 3 veya daha fazla ise,sadece 1 tane alacaksınız - 100 çiftlik nakit ve tek bina hayvanların değerinde restorasyon.
. Farmville birden fazla nursery Barn sahipleri riskli olduğunu kullanıcıları uyarmak için yaptı.
keşke zamanında 2-3 tane yapsaydım.şimdi 100 fv olurdu
o yavru buyumus oluyor
benimde 1 tane renkli tavugum var ama şimdilik yumurta vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?