bu haftaki tema benim yasadigim yerlerinki coinsle alinan evden aldim :)
hamile domuzu göremedim bende cikmamis dimekki
ama yavrusunu begendim
emeklerinize saglik zepp ve you know
sayenizde yeniliklerden haberdar oluyoruz her dayim
domuzcugu sevdim
bu arada bugun kumesime baktım 105 tane altın tavuk 8 tanede yeni cıkanlardan:bbo:
zaten yeni cıkanlar 8 taneydi altın tavugum 52 taneydi şimdi 2 kat oldu laelaelaelaelae
fıstıkım bu nasıl oldukiii,benim tavuk kümesim halaa.60 ,at ahırım 40 ve tay ahırımda 20 görünüyor.vede kayıp hayvanlarımda gelemedi ,gerci önemli değilde zaten ben yine toplarım.ama niye çoğalmadılar yada senin gibi neden fazla koyamıyorum.
zeeeppp sana bişey sorcam tatlım.tay ahırını hasat ettiğimizde tay cıkıyorya yayınlamak için.onu yayınladığımızda ahırdan bir tay eksiliyor bebeğim yaa.bendemi bir sorun var yoksa devamlı öylemi, oluyor.ben hayvanlar kaybolduğunda farkettim.ve her yayınlamada bir tay eksiliyor.
aşkısıı hele bildiğin varmıdır..fisfisfis
haa bu arada bir kutu actım vede kamp alanı cıktı hihoyyyt ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zeeeeppppp
ya arkadaşlar ben hediye gift yollayamıyorum
internette sorun yok
buna rağmen gift için isimlere tıklıyorum tam gönderilirken internet explorer sorunla karşılaştı diyor
ama diğer hesaplarımda bu sorun yok onlarla çok rahat yollayabiliyorum
bitek kendi ana hesabım da sorun var
zeppim yetiş gari ne olaki 6 gün oldu hala sorun veriyor
oyunun diğer kısımların da sorun yok
ama ben kimseye gift yollayamıyorum(
evet 5 er 5er artıyor
50 malzeme 5 at için ne sacma ya bende 40 olur fılan zannettım o yuzden ugrasıyodum
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
isteyen varmı:sm_cool:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu paçalı atlarını hiç beğenmediiiimmm :roflol::roflol::roflol:
sağol canım benim sayende oldu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,gel tabii beklerim kaydirigubbakcemile3 közde et yapayım sanaevet ablacim oyle oluyor herkeste ayni yani a.s
oooo..gule gule kullan ablacim kampa geleyim sana : ):asigim::1hug:
ablacım o tayın eksilme sebebi yavrun büyümüş oluyor o yuzden yani herkeste öyle
bide ben yapmadım valla tavuklarım actımki öyle muhtemelen geri gider oyunun hatası
bugun size bir sürprizim var sositososito
demek duydun ha:kedi::roflol::roflol::roflol:çat çat çat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?