FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

bu haftaki tema benim yasadigim yerlerinki coinsle alinan evden aldim :)
hamile domuzu göremedim bende cikmamis dimekki
ama yavrusunu begendim
emeklerinize saglik zepp ve you know
sayenizde yeniliklerden haberdar oluyoruz her dayim

evet ya evler cok guzel sizin evde öylemi abliş:kedi:
hamile domuz bendede cıkmadı daha bakalım
26x26 istiyorummmmmmmm

yaa delırcem at ahırımı buyutcektım butun malzemelerı topladım 25 at alıcak kdr buyumus normalde 20 tane almıyomu zaten 5 at ıcınmı topladım o kadar hırdavatı..

domuzcugu sevdim

bu arada bugun kumesime baktım 105 tane altın tavuk 8 tanede yeni cıkanlardan:bbo:

zaten yeni cıkanlar 8 taneydi altın tavugum 52 taneydi şimdi 2 kat oldu laelaelaelaelae

fıstıkım bu nasıl oldukiii,benim tavuk kümesim halaa.60 ,at ahırım 40 ve tay ahırımda 20 görünüyor.vede kayıp hayvanlarımda gelemedi ,gerci önemli değilde zaten ben yine toplarım.ama niye çoğalmadılar yada senin gibi neden fazla koyamıyorum.

zeeeppp sana bişey sorcam tatlım.tay ahırını hasat ettiğimizde tay cıkıyorya yayınlamak için.onu yayınladığımızda ahırdan bir tay eksiliyor bebeğim yaa.bendemi bir sorun var yoksa devamlı öylemi, oluyor.ben hayvanlar kaybolduğunda farkettim.ve her yayınlamada bir tay eksiliyor.

aşkısıı hele bildiğin varmıdır..fisfisfis

haa bu arada bir kutu actım vede kamp alanı cıktı hihoyyyt ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zeeeeppppp

evet ablacim oyle oluyor herkeste ayni yani a.s

oooo..gule gule kullan ablacim kampa geleyim sana : ):asigim::1hug:

ya arkadaşlar ben hediye gift yollayamıyorum
internette sorun yok
buna rağmen gift için isimlere tıklıyorum tam gönderilirken internet explorer sorunla karşılaştı diyor
ama diğer hesaplarımda bu sorun yok onlarla çok rahat yollayabiliyorum
bitek kendi ana hesabım da sorun var
zeppim yetiş gari ne olaki 6 gün oldu hala sorun veriyor
oyunun diğer kısımların da sorun yok
ama ben kimseye gift yollayamıyorum (

bu aralar sorun var explorer değilde mozilla kullan daha hızlı yada google chrome

ablacım o tayın eksilme sebebi yavrun büyümüş oluyor o yuzden yani herkeste öyle
bide ben yapmadım valla tavuklarım actımki öyle muhtemelen geri gider oyunun hatası
bugun size bir sürprizim var sositososito

evet ablacim oyle oluyor herkeste ayni yani a.s

oooo..gule gule kullan ablacim kampa geleyim sana : ):asigim::1hug:
sağol canım benim sayende oldu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan,gel tabii beklerim kaydirigubbakcemile3 közde et yapayım sana

hıımm her seferinde yerine eklicez o zaman.anladım canım.

hee hee süprizinden nasip alacağımı hiiç düşünmemiştim .asıl bana süpriz oldu knooowww
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Alpaca (animal)
Brown Pony (animal)
Cabana (decoration)
Waterfall (decoration)
Pleasant Scarecrow (decoration)​

Farmville 07/07/2010 tarihinde yaptigi updatede birde supriz yapti ve uzun süredir beklenen 26 26 büyüklügündeki ciftligi oyuna dahil etti. 26 26 Grand Plantation ciftlikler nasil alinir:

Faceville: 26×26 Grand Plantation bölüm bölüm aciliyor. sizde aktif olmayabilir aksam saatlerine kadar tüm oyuncularda eklenmis olmasi gerekiyor.

Coins ile almak; 26×26 yi coins ile almak isteyenler bugünden itibaren 5 yeni komsu eklemeleri gerekiyor. Örn: komsu sayiniz 100 ise 105 yapmaniz gerekiyor. 5 yeni komsu eklendikten sonra 2 milyon coins karsiliginda ciftliginizi büyütebilirsiniz.

Fv ile almak: Fv ile almak isteyenlere kolaylik yapiliyor ve hic bir islem yapmalarina gerek kalmadan alabiliyorlar.​

Farmville swiss (isvicre) temasina ait limitli yeni ürün ve itemleri oyuna dahil etti. Daha önceden yayinlanmamis itemler olarak verdigimiz isvicre itemlerine ek olarak Alpine Roses eklendi

Swiss Alps – 42 FV
Miss Swiss Gnome – 18 FV
Mr. Swiss Gnome – 18 FV
Evergreen Tree II – 40, 000 coins
Rocks with Lichen – 25,000 coins
Firewood Basket – 5,000 coins
Swiss Cottage – 32 FV
Swiss Cabin – 250,000 coins​
.

Uzunca bi sure aranizda olamayacagim arkidisler gitmeden yenilikleride yazayim dedim ...
10 gun sonra gorusuruz ...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…