• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

ya bişey sorucam kızlar bu boxtan baya bi alıyorsunuz valla gözüm yokta aklinialirimsmile
bu kadar fv parayı nerden buluyorsunuz yahu
yolunu söyleyin şunun
hadi benim levelim küçük daha 32 deyim paramın az olması normal ama
benim 76. levelde arkadaşlarım var onların bile fv sıkıntısı var siz nerden buluyorsunuz ya

Evet ya bu bölüm FV ile bölüm ne aldıklarla dolu.:) Biz yoksul çiftçiler bakıp duruyoruz:)

ben eşimin kardeşlerimin hesabından oynuyorum oradan gönderiyorum kendime

Farmville VIP Bonus Paketleri yayinladi ..Farmville VIP Bonus Paketleri yayinladi, Bonus paketler herkese geliyor, bugün bazi oyunculara gelen maillerde 5 Aborists, 5 Farm Hands ve 5 full fue (benzin) ve buna benzer bir kac hediye. Sizde mail adresinizi kontrol edin.farmville tamam yada devam seceneklerinden birisini secmeli. Eger dev...am etmek istiyorsa madur olan okadar insana kaybolan hayvanlarinin yerine daha fazlasini vermesi gerekir

36710_435286939803_224337954803_5865610_835884_n.jpg

36710_435286944803_224337954803_5865611_7813854_n.jpg

36710_435286949803_224337954803_5865612_1967417_n.jpg

ya bişey sorucam kızlar bu boxtan baya bi alıyorsunuz valla gözüm yokta aklinialirimsmile
bu kadar fv parayı nerden buluyorsunuz yahu
yolunu söyleyin şunun
hadi benim levelim küçük daha 32 deyim paramın az olması normal ama
benim 76. levelde arkadaşlarım var onların bile fv sıkıntısı var siz nerden buluyorsunuz ya

Evet ya bu bölüm FV ile bölüm ne aldıklarla dolu.:) Biz yoksul çiftçiler bakıp duruyoruz:)

: ):teselli: biz tarlada maden bulduk
d015.gif
bu fvler ordan geliyor degil mi you ?:jeyyar:

a.s:jeyyar:

Bana gold ruch cabin çıktı tek seferde
Herhalde bi dahada almam Koyacak yer yok
Evet artık şu 26 gelsin
Ama çok paraya gelirse hemen alamam çok harcama yaptım bu sıraboshayallersmile

Bide şu sarı atı sorayım kızlar
Onu alınca taylarıda farklımı olacak
Ayrıcalığı ne o sarı atın değermi yani 22 paraya

Bana gold ruch cabin çıktı tek seferde
Herhalde bi dahada almam Koyacak yer yok
Evet artık şu 26 gelsin
Ama çok paraya gelirse hemen alamam çok harcama yaptım bu sıraboshayallersmile
1.000.000 olsada alırım 2 milyon olsada guzelim evlerim hep depoda ya:sinifsinif:
Bide şu sarı atı sorayım kızlar
Onu alınca taylarıda farklımı olacak
Ayrıcalığı ne o sarı atın değermi yani 22 paraya

evet tayıda o renk olcak 5 tane alcam bugun he unutmustum iyi hatırlattın:1: ama onun için beyaz stallion gerekli

12965961.png
[/URL][/IMG]

Buda benim farmım Ama sıkıldım sanki :1closedeyes:
78 olmak üzereyim azcık kaldı
Her çıkanda al al nolacak bi taraftanda ek ek para kazan puuffff
Aldıkları saklmaya geniletilmiş barnlarda yetmiyor
Biraz gazamı ihtiyacım var ne kaydirigubbakcemile3

kiz hala nasil ekip biciyon
:bbo:
yastim sana dogrusu:1shok: ben de 78 .level dayim ama ektigim alan kucucuk biryer yiterrrrrrrrrrrrrr yaaa : )delikafadulden

Arkadaslar edindigim bilgiyi paylasayim
dun ve onceki gun cok sorulmustu ;

Farmville Statüs; Howdy Farmers! We are currently investigating issues with missing animals and building parts from storage buildings. ( Kaybolan hayvanlar ve eksilen insaat malzemeleri arastiriliyor)

Farmville de Eksilen hayvanlar ve Malzemeler, 27/06/2010 tarihinde farmville süpriz yapmak adina beklenmedik bir update yapti, bu güncelleme bir cok sorunu birlikte getirdi, Simdi farmville oyuncularinin ahirlarindan hayvanlar eksilmekte, Japanese Barn malzemeleri, Tavuklar ve bir cok item ciftligimizden kaybolmakta,

Farmville forumda bi aciklama yapildi paylasayim ;
“FarmVille has been experiencing some technical difficulties that have been resulting in some users experiencing white screens, loading issues and Out of Sync errors. We are working on resolving these issues as quickly as possible and we would like to thank you for your continued patience and understanding. We ask that you please refrain from creating additional threads about these issues to avoid excess spamming of the boards.

Kisaca; Farmville de suan teknik hatalar var, bazi kullanicilar server hatasindan dolayi soruyorlar; Biz bu sorunlari cözmek icin cok calisiyoruz. Sabriniz icin ve anlasiyiniz icin tesekkür ediyoruz diyor .

Baska bir aciklamada ise kaybolan ürünlerin yeniden yerine gelecegini söylüyorlar, Güvenilir bir kaynaktan aldigim habere göre de; tüm bu hatalarin asil sebebi oyuna yeni gelecek olan 26×26 ciftlik icin yapilan calismalar oldugunu söylüyor.

Bu sorunlar devam ederken bizde ciftligimizi garantiye almaliyiz,a.s

önerilerim;

1- Sevdiginiz atlari Ahirdan cikartin,

2- Kümesde Altin tavuk bulundurmayin.

3- Sevdiginiz buzagi ve taylari NurseryBarn dan cikartin.

4- hediye kutunuzda degerli( zor bulunan) koleksiyon itemlerini tutmayin.

5- Ciftliginizde Kacak hayvan sayisini abartmayi, ve bu tür linkleri sürekli tiklayip tarayicinizin cookiesini cogaltmayin.

kaydirigubbakcemile5

Farmvillede kaybolan ürünler icin mail bildirimi

yine kaybolan ürünleri ve itemleri ZYNGA ya bildirerek geri aldingi veya karsiliginda Fv hediyesi geldigini degisik kaynaklardan duyduk. Bir cok arkadasimiz magdur durumda ve kaybolan esyalarini geri istemekte, bunun icin hep birlikte ZYNGA ya bir mail yazalim. Öncelikle Aldaki adrese tiklayip mail sayfasina gecin:

Email Support

Acilan Sayfadan;

mailms.jpg

Which Game? * Burdan Farmvilleyi Seciyoruz.

Where do you play?: Buradan facebook´u seciyoruz.

Type of Issue * Burdan Önce Game Play secilecek, Sonra yeniden game playa tiklayip Missing Components and Animals from stor yazisi tiklanacak. Buraya tikladiktan sonra size bir uyari geliyor,

mail2.jpg

Bazi oyuncularin Japanese Barns, Nursery Barns, Horse Stables, and Chicken Coops da hayvanlarinin eksildigini, ve problemle ilgilendiklerini iceren bir yazi geliyor burda, Return To Page yazisina tiklayip mesaj ekranina geciyoruz.

hello dear Zynga
Time a week from my farm animals and the ever-fv cach to book now missing from my 2 pony horse, 10 fv cash gone away. How do I recover my animals and fv get cash? please help me

Yukarda 2 pony ve 10 fv kaybettiginizi iceren yazi var bu yaziyi mesaj ekranina yapistirin yada icerigi istediginiz gibi degistirin ama abartmayin : )

Son olarak Email Address * yazan yere kullandiginiz mail adresini, First Name * isim, Last Name * Soy isim, Facebook ID Number ; eger bilmiyorsaniz facebookdan kendi profilinize tiklayin,

uid2.JPG

Yukardaki numaralari Facebook ID Number yazan yere yapistirip Submit yazan yere tiklayin.

Umarim anlatabilmisimdir
kisa sürede kaybolan esyalarinizi geri alirsiniz.kaydirigubbakcemile5

: ):teselli: biz tarlada maden bulduk
d015.gif
bu fvler ordan geliyor degil mi you ?:jeyyar:

a.s:jeyyar:

kandırıkcılar sizi .bende üç tarla ekiyorum ama yinede bir cırpıda üç box kutusunu birden hatta bir kez gönderdim kendime .ve bekle babam bekleki fv 16 olsunda kutu göndereyim kendime.nerdeeeeee akannehir.ama siz oooooo haftada iki üç kutu alıyosunuz ayooll.:olmaz:
söylesenize şu işin sırrını üleeeyyynnnnn.hadi hadi kulağuma söleyin zeepp knoowww..:3:

haa benim tavıklar hep sarı nedecemki şinci mafoldumben,barnda ne kadaarr evim ocağım varsa hepicide orda.cıkarsam heryer tarla şu tabelaları alayım diye tarla yaptım herbiyeri offff.noluyo yaaa.bilmiyorumkismile:mymeka:

kandırıkcılar sizi .bende üç tarla ekiyorum ama yinede bir cırpıda üç box kutusunu birden hatta bir kez gönderdim kendime .ve bekle babam bekleki fv 16 olsunda kutu göndereyim kendime.nerdeeeeee akannehir.ama siz oooooo haftada iki üç kutu alıyosunuz ayooll.:olmaz:
söylesenize şu işin sırrını üleeeyyynnnnn.hadi hadi kulağuma söleyin zeepp knoowww..:3:

haa benim tavıklar hep sarı nedecemki şinci mafoldumben,barnda ne kadaarr evim ocağım varsa hepicide orda.cıkarsam heryer tarla şu tabelaları alayım diye tarla yaptım herbiyeri offff.noluyo yaaa.bilmiyorumkismile:mymeka:

ablacim yukarida da anlattim mail gonder istersen

: ) ha burada eyvahedigeldismile mesaj gonderecegim sana sempatiksalakcinni

1.000.000 olsada alırım 2 milyon olsada guzelim evlerim hep depoda ya:sinifsinif:

evet tayıda o renk olcak 5 tane alcam bugun he unutmustum iyi hatırlattın:1: ama onun için beyaz stallion gerekli

1-2 kaç milyon olursa bende alırım ama şuan coinslerimde yok denecek kadar azaldı Onun için çok paraya gelirse hemen alamam maalesef

Bende o bbeyaz stallion yok Onu anlamadımda zaten
Hele hel komşu destekli konularda ben çok yanlızım oyunda komşularım ya oynamıyor yada kendine müslüman oynuyor :olmaz:

kiz hala nasil ekip biciyon
:bbo:
yastim sana dogrusu:1shok: ben de 78 .level dayim ama ektigim alan kucucuk biryer yiterrrrrrrrrrrrrr yaaa : )delikafadulden

Ben sonralardan coştum zaten önce ağırdan gidiyordumkafamçokkarıştı
Benimde ekim alanım azdı ama herşeyi kaldırdım sakladım Kimini sıkış tıkış yerleştirdim işte

2 tane daha aldım birinden köstebek sanırım işte o hayvan cıktı birindende kamp alanı

13444_421245478392_771813392_4532895_2243008_n.jpg

tarlanız acılırken alttakı resımlerden gorursenız tıklayın ve 2fv kazanın ..

34718_435455864803_224337954803_5869643_917822_n.jpg

34718_435455869803_224337954803_5869644_7500179_n.jpg

Back