FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

yeni kaçak hayvan komsularınız yayınlar siz alırsınız bende 2 tane varkaydirigubbakcemile2

FarmVille brings you a myriad of items from the Swiss Alps!

coınsle satılan ev var cok guzel mutlaka alın

Farmville Pregnant Pigs ve Piglets (Hamile Domuz) 03/07/2010 tarihinde farmville kücük bir update yapti ancak bu updateyi bildiren popup ekran acilmadi. Ciftliginizde girdiginizde herhangi bir kösesinde hamile bir domuz göreceksiniz.

Üzerine tikladigimizda ise domuz dogum yapacak ve yavrusunu arkadaslarinizla paylasip paylamayacaginizi soracak.

Burda Share tusuna basarak domuzun yavrusunu paylasmak istedigimizi bildiriyoruz.

Yavruyu paylastiginiz farmville ana sayfanizda arkadaslariniz yayinladiginiz Pigletsin üzerine tiklayarak alabilecek. (Kacak hayvan alimi gibi)

Not; Teknik bir hata nedeni ile bu sistem tam olarak calismamaktadir. Bu nedenle hamile domuzun üzerine su anda tiklamayin arkadaslar , ciftliginizde dursun teknik hatalar gectigi zaman üzerine tiklayip paylasabilirsiniz.

Benden soylemesi kaydirigubbakcemile5​

domuzcugu sevdim

bu arada bugun kumesime baktım 105 tane altın tavuk 8 tanede yeni cıkanlardan:bbo:

zaten yeni cıkanlar 8 taneydi altın tavugum 52 taneydi şimdi 2 kat oldu laelaelaelaelae

tarlanız acılırken alttakı resımlerden gorursenız tıklayın ve 2fv kazanın ..

daha ayrintili yazayim bilemeyen arkadaslar olabilir ;

Oyun ekraninin altinda bu resmi gördügünüz zaman üzerine tiklayin.

daha sonra sizi Kia Soul web sitesine götürecek, burasi muzik video sitesidir.

Burda yapmaniz gereken islem; sadece videolara bakmak veya biraz zaman gecirdikten sonra Next yazan yere basin.

Daha sonra sizden Facebook ana sayfanizda bu siteyi yayinlamanizi isteyecek, bu islemide yaptikdan sonra 2 fv kazandiginiz sayfaya gecis yapiyorsunuz.

iste hepsi bu kadar ; )kaydirigubbakcemile5

ablacim yukarida da anlattim mail gonder istersen

: ) ha burada eyvahedigeldismile mesaj gonderecegim sana sempatiksalakcinni
hain zepp neolur yani bana da özelden mesaj yollasan
tavuğuna kış mı dedim teknik donanımım:roflol:

yolla you'cum ya güzelim dün gece bu farville yine benim 10 fv paramı yedi ya deli olucam
hiçbirşey almadım parayla barınak büyütmedim görev başarısızlığım hiç olmadı neler oluyor ya

yolla you'cum ya güzelim dün gece bu farville yine benim 10 fv paramı yedi ya deli olucam
hiçbirşey almadım parayla barınak büyütmedim görev başarısızlığım hiç olmadı neler oluyor ya

canım inan bu zamana kadar benim hiç fv m kaybolmadı ama herkes kayboluyor diyo
fv kaybolma nedenleri:
1.Barınak büyütürken 3 gun içinde yeterli kişi tıklamadıysa fv gidiyor
2.Uçağı kullandıysanız gidiyor
3.Yanlışlıkla fv ile satılan bişi almışsınızdır
4.Zynga fvlerinizi silmiştir (bu durumda geri gelebiliyor)
5.Co-op görevinin süresini uzatmıssınızdır

gülüm o zaman hala bi umudum olmalı belki paramı geri verir farmville
bu dediklerinden bir tek barınaktan şüpheleniyorum ama barınağım dün gece bitti neden yesin ki anlamadım
eeeee you'm know'um de bakem şimdi bana nasıl zengin olabilirim
mnutlaka bi yolu olmalı
hadi ya valla bak 13 fv parayla ne alınır sen söyle:ecrin_bebek:

Farmville 26 x 26 icin hazirliklari tamamladi. Daha öncedende duyurdugumuz gibi farmville official teitter sayfasindan 26 x 26 büyüklügündeki tarlalarin büyütme resmini yayinlamisti, Simdi ise oyun ekranindaki zoom ayarlarini büyüttü.

Daha önceden farmville ciftligimizi uzaklastirdigimizda bukadar genislemiyordu, simdi ise bu ayarlari 26 x 26 büyüklügündeki tarlaya uyacak sekilde ayarlandi.

Simdiden herkese hayirli olsun. Umariz makul bir fiyata gelir.

özeline bak sositososito:jeyyar:

Gectigimiz gunlerde kaybolan insaat malzemeleri, Atlar, Tavuklar ve buzagilar bugun sabah ciftliklerimize geri geldi. Fakat acaba dogru hayvanlar mi geldi?:bbo: kaybolan hayvanlar hep degerli hayvanlardi Pony veya zor bulunan bir at cinsi , Altin tavuk, degerli buzagilar.

Not: Kaybolan hayvanlar direk kayboldugu Ahirin icine geliyor, eger önceden ahiri doldurdu iseniz sorun degil, sayilari normal limitinden daha fazla yükselebiliyor.-

51+12=63 Normalda Horse Stable en fazla 40 at alabiliyordu.

En fazla 60 tavuk koyabildigimiz kümes de ise sadece 83 tane altin tavuk görünüyor.

Nurserybarna gelen kayip hayvanlar ise genelde en cok bulunan buzagi cesitlerinden oldu, normal limiti 20 iken 32 ye kadar yükseldi.

Farmville Swiss Alps (isvicre Alpler) gelecek itemler, Farmville ile bu sefer Alp daglarina gidiyoruz, Bundan yaklasik 2 hafta önce tahmin ettigimiz gibi Farmville Avusturya isvicre ve alp daglari temasi oyuna yavas yavas dahil oluyor.

bu haftaki tema benim yasadigim yerlerinki coinsle alinan evden aldim :)
hamile domuzu göremedim bende cikmamis dimekki
ama yavrusunu begendim
emeklerinize saglik zepp ve you know
sayenizde yeniliklerden haberdar oluyoruz her dayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…