Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.
sizlere bişey sorcam.bir arkadaş sürekli mavi at ve mavi,beyaz,ayakları pacalı.renglerde tay yayınlıyor.üstüne yetmiyor kısa sürelerde 100 xp veren yıldızlar yayınlıyor.aslında taylarıda peşpeşe yayınlıyor.kendisine defalarca sordum ama söylemiyor,hem hiç tanımıyorum bayanı,acaba sizin bilginiz varmı bu konuda.nasıl oluyor ben anlamadım .çok hoş şu mavi atlar bende çok istiyorum vede hiç kapamadım hemen alıyorlar.
hele bi yardım edin fıstıklar.
abla bi ara açık vardı at ahırını boşaltıyorlardı %30 olan bir atı koyup harvest ediyorlardı devamlı yapınca tay veriyor xp veriyor ama sanırım artık olmuyor bi dene istersen ama mavi tay istiyorsan mavi atın olmalı oda bi ara vardı artık varmı blmem
yine şanslıyıım yinekaydirigubbakcemile3
sağol canım benim .ama kadın hergün defalarca yayınlıyor dediğim atları ,tayları.biz 24 saatte ancak yayınlayabiliyoruz o şak şak.4-5 saat arayla cıkartıyor deli ediyor beni ..ayy birde alamamak alsanaalsanasmile görmeyim diye valla arkadaşlıktan cıkracam nerdeyse
zeep teknik hata diyor.ne zaman gecer acaba,tüm ahırları ,barnları üç yıldız olana kadar genişlettim.ama içersine koyduğum hayvanlar kayboluyor.40 ineğim boşa gitti.üstelik gecmişte yaptığımız tay ahırıda durduk yere eksiliyor,yerine yenisini koyduğumu halde ,doldu diyor ama tarladan cıkıp geri girdiğimde yine eksilmiş ve hayvanlara ucmuş tabii.
öfff iki gündür sinir etti farm beni.geri verse keşke hayvancıklarımı :gitme: