ya bişey sorucam kızlar bu boxtan baya bi alıyorsunuz valla gözüm yokta aklinialirimsmile
bu kadar fv parayı nerden buluyorsunuz yahu
yolunu söyleyin şunun
hadi benim levelim küçük daha 32 deyim paramın az olması normal ama
benim 76. levelde arkadaşlarım var onların bile fv sıkıntısı var siz nerden buluyorsunuz ya
Evet ya bu bölüm FV ile bölüm ne aldıklarla dolu.:) Biz yoksul çiftçiler bakıp duruyoruz:)
ben eşimin kardeşlerimin hesabından oynuyorum oradan gönderiyorum kendime
: ):teselli: biz tarlada maden buldukbu fvler ordan geliyor degil mi you ?:jeyyar:
a.s:jeyyar:
1.000.000 olsada alırım 2 milyon olsada guzelim evlerim hep depoda ya:sinifsinif:Bana gold ruch cabin çıktı tek seferde
Herhalde bi dahada almam Koyacak yer yok
Evet artık şu 26 gelsin
Ama çok paraya gelirse hemen alamam çok harcama yaptım bu sıraboshayallersmile
Bide şu sarı atı sorayım kızlar
Onu alınca taylarıda farklımı olacak
Ayrıcalığı ne o sarı atın değermi yani 22 paraya
ben küp buldum biçerken küpopuyorumnanaktansempatiksalakcinni
şu 26x26 da gelse artıkım bahcem darmadagın
[/URL][/IMG]
Buda benim farmım Ama sıkıldım sanki :1closedeyes:
78 olmak üzereyim azcık kaldı
Her çıkanda al al nolacak bi taraftanda ek ek para kazan puuffff
Aldıkları saklmaya geniletilmiş barnlarda yetmiyor
Biraz gazamı ihtiyacım var ne kaydirigubbakcemile3
ben eşimin kardeşlerimin hesabından oynuyorum oradan gönderiyorum kendime
: ):teselli: biz tarlada maden buldukbu fvler ordan geliyor degil mi you ?:jeyyar:
a.s:jeyyar:
kandırıkcılar sizi .bende üç tarla ekiyorum ama yinede bir cırpıda üç box kutusunu birden hatta bir kez gönderdim kendime .ve bekle babam bekleki fv 16 olsunda kutu göndereyim kendime.nerdeeeeee akannehir.ama siz oooooo haftada iki üç kutu alıyosunuz ayooll.lmaz:
söylesenize şu işin sırrını üleeeyyynnnnn.hadi hadi kulağuma söleyin zeepp knoowww..
haa benim tavıklar hep sarı nedecemki şinci mafoldumben,barnda ne kadaarr evim ocağım varsa hepicide orda.cıkarsam heryer tarla şu tabelaları alayım diye tarla yaptım herbiyeri offff.noluyo yaaa.bilmiyorumkismile:mymeka:
ablacim yukarida da anlattim mail gonder istersen
: ) ha burada eyvahedigeldismile mesaj gonderecegim sana sempatiksalakcinni
sanırım zepp cevabı vercek aklinialirimsmile gidemde mor pembe atlarımı cıkaram
1.000.000 olsada alırım 2 milyon olsada guzelim evlerim hep depoda ya:sinifsinif:
evet tayıda o renk olcak 5 tane alcam bugun he unutmustum iyi hatırlattınama onun için beyaz stallion gerekli
kiz hala nasil ekip biciyon
:bbo:
yastim sana dogrusu:1shok: ben de 78 .level dayim ama ektigim alan kucucuk biryer yiterrrrrrrrrrrrrr yaaa : )delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?