• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Ben Farmville oyununa yeni basladim daha birkac gün oldu cok acemiyim.
dogrudüzgün birseyden anlamiyorum incitanemtuana sagolsun yardim ediyor bu topicte cok iyiymis benim icin takip edecegim.
emeginize saglika.s.

hoşgeldin güller diyarı
1 tane mystery box aldım beyaz baykuş çıktı şimdi bitane daa alcam

Picture-2.png

Yeni eklenen mystery box'in icinden cikanlar ;

Outdoor Kitchen 300 Xp
Farm Goose 150 Xp
Mini Amphitheater
White Spotted Owl
Outdoor Bar 300Xp
Garden Pavilion 250 Xp

facebook_farmville_freak_outdoorkitchen_bar.jpg

facebook_farmville_freak_Mini_Amphitheater_white_owl.png

Dekorasyon ürünleri ve Buildings ürünleri bugun markere geldi, Japonya temasi haftayada devam edecek ve limitli item ve ürünlerden gelmeye devam edecek.

Fv ile gelen ürünler;

Japanese Manor 1050 Xp Veriyor 42FV
Edo Style Home 900 Xp Veriyor 36FV
Manga Store 400 Xp Veriyor 27FV
Zen Garden 2, 270 Xp veriyor 18 FV
Lush Knoll, 40 Xp Veriyor 4 FV

Coins ile gelen ürünler:
Sakura Flowers, 450 Xp Veriyor 45,000 coins
Lamp Sculpture, 360 Xp Veriyor 35,000 coins
Small Lamp, 120 Xp Veriyor 12,000 coins

market14.jpg

market24.jpg

Picture-2.png

Yeni eklenen mystery box'in icinden cikanlar ;

Outdoor Kitchen 300 Xp
Farm Goose 150 Xp
Mini Amphitheater
White Spotted Owl
Outdoor Bar 300Xp
Garden Pavilion 250 Xp

facebook_farmville_freak_outdoorkitchen_bar.jpg

facebook_farmville_freak_Mini_Amphitheater_white_owl.png

ayy beğenmedim dierlerini 2 tane aldım baska almam herhalde bu hafta saol zepp

Bişey sorucam kızlar
Ben bi göreve katılmak istediğimde şöyle bi msj çıkıyor

Failed to join the selected job. the job is either already full or no longer exists

Niye katılıma engel oluyor Halbuki ekmeye sayı eksik katılan çiftlikler sayıyı tmmlıyor değil

kızlar şu garden sheed i yeni keşfettim tam olarak ne işe yarar bu ?

kızlar şu garden sheed i yeni keşfettim tam olarak ne işe yarar bu ?

flowersheed.jpg

Bu masayı ilk satın aldığınızda içinde 5 adet gül 5 adette lavanta bulunmakta bu çiçek masasının üstünde mause la sol tuşuna tıklayıp Look İndise seçeneğini seçip açılan pencerede use (Alıp çiftliğinizde süsleme amaçlı kullanabilirsiniz) Share (Satıp para kazanabilirsiniz)

Daha sonrasında çiftliğinizde çiçek ekimi yaptığınız her seferde çiçekleri toplarken bazıları bu masanın deposuna gidecektir. Aynı şekilde alarak ister süslemede kullanabilirsiniz ister satabilirsiniz.
ve + ribbons tamamlaniyor ; )​

(FarmVille Botanical Garden Hatasi, 28/06/2010 tarihinde yapilan farmvillede updatesi ile bir cok oyuncunun hediye kutusuna Botanical Garden insaat malzemeleri geldi, Bu konuda herhangi bir aciklama yapilmadi, büyük ihtimal Farmvillenin alisilmadik saatdeki updatesinden kaynaklanan bir hata oldugunu düsünüyoruz.Hediye kutunuza gelen insaat malzemelerini biriktirmenize gerek yok, Botanical Gardenin yeniden oyuna gelme durumu su anda %0 bir ihtimal.)

Farmville japonya ürünlerine bir yenisini daha ekleyecek, Japanese Small Pond 30/06/2010 tarihinde oyuna dahil olmasini bekliyoruz, büyük ihtimal Fv cash ile oyuna gelecek bu yeni ürün diger havuzlara göre oldukca güzel görünüyor.

japanesesmallpond_icon.png

Farmville Haziran ayinin sonlarina yaklasirken, Temmuz ayina ait yenilikleri serverine yüklemeye basladi, Yeniliklerden anlasilacagi gibi Japonya dekorasyon ürünlerinin devami ve sonuncusu olacak, birde kücük ip ucu bulduk, Japonya temasinin ardindan Avusturya temasi baslayabilir.

deco_japaneselilac_icon.png

decognomeheidiicon.png

decognomelederhoseicon.png

Back