FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Gem Trophy; Büyük ihtimal bir co op görevi hediyesi veya farmer markets hediyesi olabilir.

Farmville 26 x 26 sonunda bugün yarin geliyor, Zynga Twitter hesabindan bir aciklama yapti resim olarakda 26 x 26 ciftlik boyutunu kullandi,

selam kızlar.
sizlere bişey sorcam.bir arkadaş sürekli mavi at ve mavi,beyaz,ayakları pacalı.renglerde tay yayınlıyor.üstüne yetmiyor kısa sürelerde 100 xp veren yıldızlar yayınlıyor.aslında taylarıda peşpeşe yayınlıyor.kendisine defalarca sordum ama söylemiyor,hem hiç tanımıyorum bayanı,acaba sizin bilginiz varmı bu konuda.nasıl oluyor ben anlamadım .çok hoş şu mavi atlar bende çok istiyorum vede hiç kapamadım hemen alıyorlar.
hele bi yardım edin fıstıklar.

abla bi ara açık vardı at ahırını boşaltıyorlardı %30 olan bir atı koyup harvest ediyorlardı devamlı yapınca tay veriyor xp veriyor ama sanırım artık olmuyor bi dene istersen ama mavi tay istiyorsan mavi atın olmalı oda bi ara vardı artık varmı blmem

Teknik hatalar yüzünden yayinlanmasinin geciktigini oyuncularina duyuran farmville, 01 / 07 temmuz da Mystery boxu gecikmeli olarak yayinladi, bekledigimize degdi bence ; )

Wolf Cub, 250 XP
Chipmunk, 150 XP
Saloon, 450 XP
Campsite, 500 XP
Gold Rush Cabin, 500 XP

şu atlardanda alcem belkim yavrusu çıkar ondankaydirigubbakcemile3

3 tane daaa kutu alcam başka almam:umursamaz:
gerçi belli olmaz belki alırımzemuszemus

1 tane aldım köstebek gibi bişey cıktı ufff..
hayvan sevmiyorum..

sağol canım benim .ama kadın hergün defalarca yayınlıyor dediğim atları ,tayları.biz 24 saatte ancak yayınlayabiliyoruz o şak şak.4-5 saat arayla cıkartıyor deli ediyor beni ..ayy birde alamamak alsanaalsanasmile görmeyim diye valla arkadaşlıktan cıkracam nerdeyse

zeep teknik hata diyor.ne zaman gecer acaba,tüm ahırları ,barnları üç yıldız olana kadar genişlettim.ama içersine koyduğum hayvanlar kayboluyor.40 ineğim boşa gitti.üstelik gecmişte yaptığımız tay ahırıda durduk yere eksiliyor,yerine yenisini koyduğumu halde ,doldu diyor ama tarladan cıkıp geri girdiğimde yine eksilmiş ve hayvanlara ucmuş tabii.

öfff iki gündür sinir etti farm beni.geri verse keşke hayvancıklarımı :gitme:

2 gündür bnmde hata veriyo server bilmemne bişiler yazıyo sayfayı kapatmayın yenılenecek dıyo...yenılenıyo enteresan seyler oluyo garden sheedımde 20 buket ciceğım vardı hepsı uctu yaaaa kafayı yicem.

sanirim bende biraz balliyim aha bu cikti ikinci boxtan : ) :jeyyar:

su 26x26 gelsede bir duzenleme yapsam sigamiyorummmmmmdelikafadulden

[/URL][/IMG]

Buda benim farmım Ama sıkıldım sanki :1closedeyes:
78 olmak üzereyim azcık kaldı
Her çıkanda al al nolacak bi taraftanda ek ek para kazan puuffff
Aldıkları saklmaya geniletilmiş barnlarda yetmiyor
Biraz gazamı ihtiyacım var ne kaydirigubbakcemile3

bu 2 gun ilgilenmeyin barınaklarla ahırlarla fln malzemeleriniz gidip gelmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…