FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Farmville Depolama Sistemi Genişletiliyor

01.png

Farmville yeni bir depolama sistemi meydana getiriyor. Buna göre sahip olduğunuz barınak, kümes ve depoların kapasitelerini komşularınızın yardımı ile genişletebilirsiniz.

02.png

10 komşunuzdan yardım almak için 3 gün süre verilmiştir. Yardım eden komşularınız 100 altın kazanacaktır.

Eğer bu 3 günde yardım alamazsanız o zaman upgrade yolu ile genişletebileceksiniz. Fakat o biraz tuzlu :) 10 FV para...

Yardım almak için Storage bölümüne girmeniz ve expand seçeneğine tıklamanız yeterli. Yardım isteğinizi komşularınızla paylaşmanız amacıyla bir pop-up pencere açılacak ve bu istek sayfanızda yayınlanacak. Belirlenen hedefe ulaştığında varolan depo, kümes yada barınağınız genişlemiş olacak. Çok yakında ( şu an aktif değil ) chicken coop ve dairy farm içinde bunu yapabiliyor olmamız mutluluk verici.

08.png

11.png

Dip Not : Arkadaşlar bu yardım talebini 1 kez isteyebiliyorsunuz. Yanlışıkla hedef dolmadan " give up" seçeneğine tıklarsanız tüm yardımlar boşa gidiyor. Ben şöyle çözüm var :) Komşularınızla fuel paylaşırken açılan pop-up pencereye linki yapıştırın.

Bilmeyenler için şöyle anlatayım. Yayınladığınız yardım bildirisinde " Click here to help " linkine sağ klik yapıp " Kısayolu Kopyala " seçeneğine tıklayın. Bu kopyaladığınız linki herhangi bir paylaşımınızda ekleyin. kaydirigubbakcemile5

Bedava Benzin Haftası Yeni Baştan!

fuel1.jpg

Farmville dün son Bedava Benzin Haftası benzinini hediye ettiğinde, bedava benzin vermeye devam edeceğini söylemişti. Bunuda geçen hafta Farmville'de yaşanan teknik aksaklıklar yüzünden oyuna giriş yapamayan kullanıcılarını düşünerek yaptığını söyleyebiliriz. Yarın ve diğer günler bedava benzin tanklarımızı birer fazlasıyla almaya devam edeceğiz, kaçırmayın. İyi oyunlar!:lepi:​

Yeni Görevler!

need+for+seed.jpg

Bugün 2 yeni görev daha eklendi...

Need For Seed : Tohum ekme makinasını kullanarak bu görevleri tamamlarsınız.

Sarı kurdele: 200 ekim, 50 XP ve 1,000 oyun parası

Beyaz kurdele: 1000 ekim, 100 XP ve 2,500 oyun parası

Kırmızı kurdele: 2500 ekim, 2500 XP ve 5,000 oyun parası
Mavi kurdele: 10000 ekim, 1000 XP ve 10,000 oyun parası

Cat Lady : Çiftlik kedilerinizi fırçaladıkça (brush) bu görevleri tamamlarsınız.

Sarı kurdele: 5 kedi, 50 XP ve 1,000 oyun parası
Beyaz kurdele: 50 kedi, 100 XP ve 2,500 oyun parası
Kırmızı kurdele: 100 kedi, 250 XP ve 5,000 oyun parası
Mavi kurdele: 250 kedi, 1000 XP ve 10,000 oyun parası

tree_cashew_icon.png
cashew.jpg

Cashew Tree : Kaju ağacı.

Artık çiftçi arkadaşlarınıza kaju ağacı hediye edebilirsiniz. İyi eğlenceler...kaydirigubbakcemile5

mysteryAnimal.jpg

Animal Mytery Box geldi, marketten 20 FV karşılığında alınabilir. 7 gün süresi boyunca raflarda kalacak olan bu gizemli kutudan farklı hayvanlar çıkıyor. Neler mi var? İşte resimleri :jeyyar:;

animals.jpg

buffalo : bufalo

deer : geyik

jackalope : ?? boynuzlu tavşan ??

ox : öküz

peacock : tavus kuşu​

Mega Chicken Coop ( YAKINDA )

mega_chicken_coop.png

Çok yakında aynı depolarımızın kapasitelerini yükselttiğimiz gibi chicken coop ve dairy farmlarında kapasitelerini yükseltebileceğiz. Mega Chicken Coop'un yeni görüntüsünün böyle olacağı söyleniyor.

Merak ettiğim bu kapasitesi yükselen chicken coopların ne kadar tavuk barındırabileceği...:uhm: gorecegiz delikafadulden​

Farmville Bağlantı Paylaşımını sınırlandırdı!

Farmville'de Salı günü yapılan bir güncelleme ile, oyun yapımcısı Zynga Farmville bağlantı paylaşımlarına sınırlama getirmek zorunda kaldı. Çünkü Farmville kullanıcıları bu bağlantıları yorumlarda, fan sayfalarında, chat sayfalarında kısacası farmville ile ilgili her türlü ortamda paylaşmaya başlayınca resmen bir bombardıman yaşandı. Bu nedenle getirilen bu sınırlama ile, bağlantılarınıza sadece komşularınız tıkladığında normal çalışacak, aksi halde kişinin kendi çiftliği açılacak. Artık bağlantıların başka bir yerde paylaşılmasının pek anlamı kalmadı. Facebook duvarınızda zaten paylaştığınız bağlantınıza komşunuz tıklarsa bağlantı çalışacak. Az komşusu olanlar için oldukça kötü oldu bu durum. İyi oyunlar...

Peki şu traktörleri nasıl kullanıcazmirmirmirmir

Peki şu traktörleri nasıl kullanıcazmirmirmirmir

aracın kullanımı şöyle aracın üzerinde mause sol tuşuna tıklıyorsunuz ve Plow seçeneğini seçiyoruz ve 4 lu sekilde (daha hizli )tarlamizi suruyoruz ; )

bi' dipnot : Aldığınız her araçla size 1 tane benzin geliyor. Makinayı kullandığınızda bitiyor ve 1 güne kendiliğinden doluyor. Bu benzin bedava ve tek araç kullanımına yetiyor.kaydirigubbakcemile5

iyi oyunlar

traktor.jpg

Daha once 30.000 coins e aldigimiz kirmizi ve pembe traktorler artik 5000 coins ...

oyuna yeni baslayanlar icin cok guzel bir haber olumunekankayizsmile​

Bu oyunu oynamaya başladıktan sonra bende de bağımlılık yaptı diyebilirim... Harika vakit geçirdiğim ve zevkli bir oyun...

:) ben 62 deyim...70 den sonra pek zevki kalmaycak desenize:)

Bu oyunu oynamaya başladıktan sonra bende de bağımlılık yaptı diyebilirim... Harika vakit geçirdiğim ve zevkli bir oyun...

aslinda evet :1closedeyes:
zaten tam gorevleri bitirdim ohhh bee
diyoruz tam yeni gorev cikiyor delikafadulden

bakalim : )

mystery_gifts02.jpg

Mysterybox gibi içinde küçük-büyük hediyeler bulunan bu kutuları komşularımızı gönderbileceğiz ve alabileceğiz. İçinden dekorasyon eşyalarından FV paraya kadar herşeyin çıktığı bu süpriz hediyelerin bir süre bizi tatmin edeceği kesin ki bana birkaç kez para çıkıtığı düşünülürse bundan başka hediye almakda istemiyorum :lepi:

mystery-gifts.jpg

Hediye kutunuzda sizi bekleyen mystery gift altındaki "use" seçeneğine tıklayıp tarlanızda boş bir alana bırakın. Üstüne gelip tıkladığınızda açılan "open" seçeneğine tıklayın. Hediyeniz karşınızda... kaydirigubbakcemile5​

peki en hızlı level atlama yöntemi black beries ekmek mi yoksa, çok coin kazandıran bişeyler ekmek mi villa alıp 10000 xp kazanmak için
sizce en hızlı level atlama yöntemi hangisi kızlar
:hulya:

Mega Chicken Coop ( YAKINDA )

mega_chicken_coop.png

Çok yakında aynı depolarımızın kapasitelerini yükselttiğimiz gibi chicken coop ve dairy farmlarında kapasitelerini yükseltebileceğiz. Mega Chicken Coop'un yeni görüntüsünün böyle olacağı söyleniyor.

Merak ettiğim bu kapasitesi yükselen chicken coopların ne kadar tavuk barındırabileceği...:uhm: gorecegiz delikafadulden​

bu çok iiiyimiş bu aradakaydirigubbakcemile5

peki en hızlı level atlama yöntemi black beries ekmek mi yoksa, çok coin kazandıran bişeyler ekmek mi villa alıp 10000 xp kazanmak için
sizce en hızlı level atlama yöntemi hangisi kızlar
:hulya:

bence 4 saatlik bir urun dikip xp kazanmak
tabi bu arada para biriktirik villa almakta cok iyi olur tabi : )kaydirigubbakcemile5

Back