How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

barınak onlar cnm mesela bende 3 tane var 1 tane tool shed 2 tane barn ilkinde daha az yerleştirebiliodum şimdi 3 tane var 50 tane sey atabiliyorum içine

buda dunku mystery box dan cıkan sey anlamadım ne oldugunu ama bişi işte

26828_397408338392_771813392_3988410_4889156_n.jpg

4 tane Mystery Box aldim sansa bakin ev cikmadiiiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinnidelikafadulden
cildiracagimmmmdelikafadulden

aha cikanlar ;

zeppbox2.jpg

bende 2 tane alcam birazdan ama bana akvaryum cıksın onu cok sevdim ev gecenkinden cıkmıstı :umursamaz:

4 tane Mystery Box aldim sansa bakin ev cikmadiiiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinnidelikafadulden
cildiracagimmmmdelikafadulden

ya Allah aşkına nerdn buluosunuz okdr fv yi anlamıom, 46 lvlim siz kaşsınız yavv hergün 2-3 tane alıomusunuzz napıosunuzz, bnde hiç okdrr dolu doluu fvlerimm olmadıı, zenginlikk içinde fakirlikk yaşıomm, paralarımm doluu ama herşey alınmıo ki -tatlicadiarzu-

At ahiri ve kümesten sadece 1 adet mi aliniyor,kümesimin kapasitesini 60a getirdim ancak dolmak üzere,at ahiri ise doldu.Ahirin kapasitesi henüz yükselmiyor degil mi?

Hediye kutumda fazladan at ahiri malzemem var ancak sadece 1 hakkim varsa o malzemeleri satyimda yer kaplamasin bari...

sat seker sat 1 hakkın var benim kümesim 60 a 60 dolu hemde hepsi altın tavukkkk

ev cikmismis hih :mymeka:: )
yaaa mafoldumben
ama hep hayvan cıkıodu ne var bi kere ev cıkmıs kızıosunmafoldumben bir yeşil ördege bir demir kapıya 16 fv verdigim gunleri bilirim kaydirigubbakcemile3
ya Allah aşkına nerdn buluosunuz okdr fv yi anlamıom, 46 lvlim siz kaşsınız yavv hergün 2-3 tane alıomusunuzz napıosunuzz, bnde hiç okdrr dolu doluu fvlerimm olmadıı, zenginlikk içinde fakirlikk yaşıomm, paralarımm doluu ama herşey alınmıo ki -tatlicadiarzu-

ben 59 levelim ama valla ben harcıomda artıoda şans işte birazdanda 2 tane daaa alcam aklinialirimsmilesempatiksalakcinni

24251_381683277956_122386207956_3998399_686301_n.jpg

SANIRIM BU EVLERı ALACAĞIZ BELıRLı SÜREDE YAĞ ÜRETECEK, PETROL ÜRETECEK, PARFUM ÜRETECEK, ŞARAP ÜRETECEK BU EVLER VE SONRA
BU ÜRETTıKLERıMıZı SATACAĞIZ PAZAR DıE BAHSETTıĞı BU OLSA GEREK FARMVıLLENıN :)
NOT:ŞUAN BAZI ARKADAŞLARIMIZIN MARKET BUıLDıNGS KISMINDA GÖZÜKÜYOR AMA ALINAMIYOR BAZILARINDA GÖZÜKMÜYOR SANIRIM OLAY TAM HAZIR OLDUĞUNDA HERKESTE GÖZÜKECEK VE ALINABıLECEK ...

yaşasınnnnnnnnn başka bişi isteseydim yawwwsempatiksalakcinni buldumda bunuyorum
26828_397430198392_771813392_3988901_7923269_n.jpg

Arkadaslar benim kopegin bugun 14 .gunu
yarin buyumesi lazim
bilginiz olsun 14 boyunca besledikten sonra 3 fv karsiliginda kopegimiz buyuyecek
bakalim yarin neler olacak bizim kopekcige : )

Back