Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarihi eser galiba:roflol:
Saat kulesi cok güzel,tabi 2 tane fazla olmus.Birini bana versene:))
bende 2 tane alcam birazdan ama bana akvaryum cıksın onu cok sevdim ev gecenkinden cıkmıstı :umursamaz:
4 tane Mystery Box aldim sansa bakin ev cikmadiiiiiiiiiiiiii sempatiksalakcinnidelikafadulden
cildiracagimmmmdelikafadulden
ama hep hayvan cıkıodu ne var bi kere ev cıkmıs kızıosunmafoldumben bir yeşil ördege bir demir kapıya 16 fv verdigim gunleri bilirim kaydirigubbakcemile3ev cikmismis hih :mymeka:: )
yaaa mafoldumben
ya Allah aşkına nerdn buluosunuz okdr fv yi anlamıom, 46 lvlim siz kaşsınız yavv hergün 2-3 tane alıomusunuzz napıosunuzz, bnde hiç okdrr dolu doluu fvlerimm olmadıı, zenginlikk içinde fakirlikk yaşıomm, paralarımm doluu ama herşey alınmıo ki -tatlicadiarzu-
ben 59 levelim ama valla ben harcıomda artıoda şans işte birazdanda 2 tane daaa alcam aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
canım emailini update edince o kuş yuvasını verio o yanibu nedir bilen varmı acaba?
ama bu haksızlıkk gerçkteen kötükedihüso
yaşasınnnnnnnnn başka bişi isteseydim yawwwsempatiksalakcinni buldumda bunuyorum