How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

bu sabah tarlama baktım heddiye kutum ve fv lerim sıfırdı
şaşırdım valla
gitti köpek mamalarım yaa

bu bonus pack nerden gönderiliyo yaaa ark göndermiş bana ama ben gnderemiyorum orda dalgınlıkla kapadım geri yollamadan bida olmıycakmıki o andamı göndermem gerekti:S

Blueberriesin yidizlarini tamamlayip,tabelasini aldim bugün.Ancak ekerken artik +2 xp vermesi gerekmiyormu bana yani toplamda +2 bekliyordum,bir baktim önceki gibi +1 veriyor,ugrasip tabelayida bosuna mi aldim.Ya da yanlis mi biliyorum?

ekerken ürünün xp si kaçsa onu alıyosun.tabela xpsini yani +1 i ürünü toplarken alıyorsun.

buda yeni keçi sevimli yawww
14126_380094712956_122386207956_3958665_2461632_n.jpg

26752_373251857956_122386207956_3788479_5649986_n.jpg

TAY ÜRETıMı ıÇıN AYGIR...

NASIL ALINIR:
AYGIR ARKADAŞLARINIZ YADA SıZıN ÇıFTLıĞıNıZ AÇIKKEN KAÇAK HAYVAN GıBı YAYINLAMA BıLDıRıSı GELıR...
DAHA SONRA SıZ YAYINLARSANIZ PROFıLıNıZDEN BUNU KOMŞULARINIZ ALIR...
SıZDE ONLARIN YAYINLADIĞI AYGIRLARI ALABıLıRSıNıZ

FAKAT ıNCE BıR NÜANS VAR BU OLAYDA BU AYGIR DıREK AT AHIRINIZA GıDıYOR TIKLADIĞINIZDA O YÜZDEN AHIR KAPASıTENıZıN 19 OLMASI YANı EN AZ 1 BOŞLUK OLMASI LAZIM Kı AYGIRI ALABıLESıNıZ AYRICA ARKADAŞINIZIN YAYINLADIĞI BU AYGIRI AHIRINDA BOŞLUK OLAN VE ıLK TIKLYAN 10 KOMŞUSU ALIR GEÇ KALDI ıSENıZ ALAMAZSINIZ;)

NE ıŞE YARAR:
AYGIRI ALIP AHIRINIZA KOYDUKTAN SONRA AHIR OLGUNLASIP USTUNDE ISIK CIKTIGINDA AHIRI HARVEST EDERSENIZ SıZE AHIRINIZDAKı DıGER ATLARIN RENGıNE GÖRE TAY VERECEKTıR (TAY RESıMLERı Bı SONRAKı FOTODA)....

NOT:BU AYGIRLAR 1 KULLANIMLIKTIR... YANı BıR KERE AHIRA KOYUP HARVEST ETTıKTEN SONRA KAYBOLACAKLAR YENı TAY ÜRETMEK ıSTıYORSANIZ BıR YENı AYGIR BULUP AHIRINIZA YERLESTıRıP AHIR TEKRAR OLGUNLAŞINCA HARVEST ETMENıZ GEREKıR...

.

arkadaslar 3fv almayanlar bu linkten alabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
yakında gelecek buzagılar sanırım üzüm blueberrıes fln ekip alcaz tahminlerim o ynde sempatiksalakcinni

26599_408647449803_224337954803_5170646_4885240_s.jpg

Farmville den 7 gün oyuna gelmeyenlere süpriz, Yeni bir aciklama farmville yöneticilerinden geldi, yedi gün farmville oyununa girmeyen ciftciler icin birer tane süpriz hediye gönderme karar alindi. Eger 7 gün ciftliginize girmediyseniz veya bugunden baslayarak 7 gün boyunca ciftlige girmezseniz 8. gün emal hesabiniza b...ir mail geliyor ve süpriz bir hediye aldiginizi yaziyor. Bu yenilik ile oyuna bagimliligi artirmayi düsünen farmville bakalim ne gibi hediyeler verecek.
Bu hediyler tahmini olarak fil, okul otobüsü veya renkli bir at olabilecek.
Ayrica email adresinizin farmville tarafindan dogru alindigina emin olmalisiniz. Hediyenizi acmak icin sifre isteyecek bu sifre ise farmvillede kayitli olan email adresinize gelecek.

Merhaba arkadaslar
yeni eklenen Mystery Box 'in icinden cikanlar

cikan hediyeler harika 3-4 tane almaliyim delikafadulden:lepi:

facebook_farmville_freak_mystery_box_teal_red.jpg

iste icinden cikanlar

Stone Cottage, 450 XP
Brick Cottage, 350 XP
Stone Aquarium, 300 XP
Clock Tower, 250 XP
Outdoor Eatery, 150 XP

facebook_farmville_freak_sergio_outdoor_eatery.jpg

facebook_farmville_freak_umm_stone_aquarium_stone_cottage.jpg

facebook_farmville_freak_kris_stone_cottage.jpg

facebook_farmville_freak_leticia_clock_tower.jpg

a.syeni kopegimiz eklendi

facebook_farmville_freak_terrier_5000_coins.jpg

cok ucuz bunuda 14 gun boyunca hergun besleyecekniz ;yoksa kacar : )

bir sart var almak icin
15 tane komsunuz olmasi lazim
bilginize ; )

yeni mystery box almalıyım içinde guzel seyler var dun aldım eskisinden acayip bişi çıktı yawww

ekerken ürünün xp si kaçsa onu alıyosun.tabela xpsini yani +1 i ürünü toplarken alıyorsun.

Simdi anladim canim,tesekkürler.

Mystern boxtan cikan hediyeler süpermis ya,imkanim olsaydi keske:((

Bir sorum daha var bu red barn ile tool shed arasindaki fark ne anlayamadim.Red barna koydugum sey otomatik olarak tool shedde de gösteriyor
.

Back